Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w dzisiejszych czasach opłaca się tylko być krowa rozpłodowa i srać bachorami

Polecane posty

Gość gość

byc wielodzietna pisda i miec ze 3-4 mininum

Gość gość
tak

Gość marawstala
A weź, ja tam im nie zazdroszcze bo przez połowę życia ma sie dzieciaki na głowie... : )

Gość gość
Opłaca to się rozwijać, by móc zarabiać i być samowystarczalnym ;) Bachory psuja sylwetkę i marnują matce zdrowie i życie. Nie są warte żadnej ceny.

Gość gość
Najlepiej nawalic Brajankow i żyć z 500+

Gość gość
Po co ryzykować urodzenie tylu zjebow takich jak ty? To nawet miliona nie jest warte.

Gość gość
aborcja jest fajna

Gość gość
No to na co czekasz. Bierz się do roboty, jak tak zazdrościsz duzym rodzinom.

Gość gość
Niekoniecznie bo: dzieci też kosztują, więc to nie jest tak, ze ta kasa jest dla rodziców, nie wiadomo ile jeszcze potrwa to 500 plus, moze tylko do konca rzadow pisu?A dzieci zostaną i trzeba je bedzie utrzymac. A po trzecie w dzisiejszych czasach jednak lepiej dla kobiety kiedy jest niezależna bo mąż w kazdej chwili moze znalezc sobie inna i wtedy zostana co najwyzej alimenty od niego na te dzieci, niekoniecznie tez bardzo wysokie. Więc wg mnie mimo wszystko w naszych czasach oplaca się byc niezalezna kobieta z dobra praca

Gość gość
wiecej niz 1 dziecko to masakra dla kobiety, wspoleczuje krowom rozrodowym, prymitywne istoty

Gość gość
Duza i szczesliwa rodzina to Boze blogoslawienstwo. Rodzina w ktorej ojciec i matka sa dobrym, kochajacym sie malzenstwem, tata pracuje i mama wychowuje dzieci i jest w domu, rodzina ktora spotyka sie razem na Szabaty i zyje wedlug wartosci biblijnych. Taka rodzina ma Boze blogoslawienstwo. Dzieki takim rodzinom my teraz istniejemy, bo gdyby kilkaset lat temu dzialoby sie to co teraz, czyli nienawisc, niechec do bezbronnych dzieci, wszechobecny promisuityzm i rozpad rodzin, to by nas tu nie bylo. Lacznie z wulgarna autorka tego postu.

Gość gość
do gość dziś - mam nadzieję, że po skończeniu kadencji przez pizdniętych pisowców 500+ zostanie zlikwidowane, bo już mam dosyć zapieprzania na czyjeś bachory, wuj mnie one obchodzą, mogą nawet umierać z głodu jak mają pustych rodziców, którzy je klepią.

Gość gość
Dają dupy byle komu, tatuś się zmywa i z naszych podatków kasa idzie na utrzymanie patoli.

Gość gość
Narobili bachorow, to niech na nie pracują. Wolę, żeby moje podatki szły na leczenie chorych.

Gość gość
Srednio sie oplaca, dzieci kosztuja duzo wiecej niz wyciagniesz z zasilkow. A ile pracy przy tym.

Gość gość
rozłożyć giry dać se zalać forme i potem tylko daj i daj, bo 'ni mom'

Gość gość
do gość dziś - jak tak kosztują to po wuj bierzecie 500+, rodzinne i inną pomoc z opieki, nie stać to się ich nie robi, proste jak wuj podczas stosunku