Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przerwane rozmowy 2

Polecane posty

Gość gość
To tak samo jak ty golonko :D

Gość zielona kawa 40
Nie lubię golonek :D Niezdrowe i za tłuste Tylko lekkie rzeczy :) A tu lato, trzeba pokazać tu i ówdzie :P🖐️:D Rozkosznego weekendu dla znudzonych i nudzących się :D Dostawa tabletek dopiero w poniedziałek :P☕🖐️

Gość gość
Golonko na nic stroje i fałszywe swawole :D Jesteś spalona :)

Gość gość
Twoje też :P

Gość zielona kawa 40
Trzymaj się stalkerko 🖐️ Dużo zdrowia życzę :)

Gość gość
Fałszywa dzida wpraszająca się na priv, który później upubliczniałaś. No i ci wszyscy faceci za którymi latałaś jak suka. A oni uciekali i twoje zdjęcie przesyłali sobie z przestrogą. Oczywiście za kurtyną :D Idiotka :D

Gość gość
Golonka wypiertalaj :D

Gość zielona kawa 40
Ktoś ma udar :( Dlaczego niczysz ten temat? I kogo to obchodzi? A teraz szybciutko login i rozliczamy się z grzeszków.. Ja nie mam nic do ukrycia bo mam to gdzieś Coś jeszcze bo czas mija i rodzina czeka?Chyba nic pomarańczowa paranoiczko:D:D Ja wiem kim jesteś :)

Gość zielona kawa 40
Chyba wrzucę swoje zdjęcie :classic_cool: W sumie .. od lat się nie zmieniam Lata lecą A ja wciąż piękna Może później Czas na relaks :classic_cool:

Gość gość
Wypad transie :D Wstrętny fałszywcu :D

Gość gość
Chùja wiesz Madzialena :D

Gość zielona kawa 40
Och Popuścisz trolu:) Powiedz co tu robisz i jak ci pomóc Biedactwo No dalej Mocniej Pokaż co potrafisz Nie mów mi co mam robić tchórzu Zajady ci się zaraz zrobią od tego fałszywego uśmiechu... Choroby dwubiegunowe raczej się leczy. Chcesz o tym pogadać? :D Kość będzie w poniedziałek po dyżurze :classic_cool::D:D 🖐️

Gość gość
Ty salceson, wypiertaly stad w podskokach! Wielki playboy na damskim forum sie udziela. Do pracy idz nierobie a tu kozaka udajsz! Mieszkasz pewnie u babci i karmisz sie puszkami zakompleksiony trollu! Won!

Gość gość
Madzialeno chùju głupi Nie popiszesz :D

Gość zielona kawa 40
Ty mi zabronisz pisać:D Wiesz co ty mi dziecko możesz zrobić? Możesz mnie pocałować w mój piękny i opalony tyłek Zajmij się swoją bladą dùpą i przestań za ludźmi łazić po tematach psychopato..:O

Gość gość
Nie ja golonko :D Wszyscy od ciebie fałszywcu drewniany uciekną. Wystarczy parę zdań aby wiedzieć, że jesteś nudzikoń. A ja dodam od siebie, że transowaty ale przede wszystkim fałszywy :p

Gość zielona kawa 40
Nudzikoń? :D Ale wszędzie za mną łazisz, czytasz,komentujesz podniecasz się i hejtujesz Pewnie sobie dobrze ręką robisz Jak to nazwać? Obsesja? Coś ty się tak tego wyglądu uczepiła? No wyglądam lepiej niż ty i dobrze o tym wiesz :P Nudzi ci się?Zazdrość? Że mam lepiej? No bo mam 😘 Weź się za robotę pasożycie społeczny :D

Gość gość
Waruj Madzialeno Waruj, może złowisz jakiegoś desperata :D Tylko worek na łeb załóż :D

Gość zielona kawa 40
Nie jesteś w temacie :D Już dawno złowiony :D Odhaczyłaś?Worek zdjęłam :D Potrzebujesz ??? Masz okres?Czy coś nie tak poszło ;)💤

Gość gość
Zatkało ją. Brawo Madzia!:D

Gość gość
Naprawdę? Madzia gratuluję :D

Gość gość
A co z twoim mężem policjantem? :classic_cool:

Gość Maryyyś
Goście... może byście poszli porobić karierę w IPN lub ABW, co? To jest temat o czyms innym.

Gość gość
Marys bo my tutaj o życiu piszemy :D

Gość Maryyyś
Aha.... Wydawało mi się, że dorośli to trochę inaczej załatwiają.... Coz, jak wam od tego lepiej... Tabletek nie mam ;)

Gość gość
Wolisz na mailu? :classic_cool:

Gość gość
Witaj Maryś, Jak ci minął dzień? Mam nadzieję, że spokojnie. Napisałem pod twoim postem odpowiedź o 13.01. Następne posty to oczywiście nie moje. Kłótnie wkrętów ZK. Nie odpowiadałem na nie, bo nie ma sensu. Nie wiem czy przeczytałaś mój post i będziesz chciała odpowiedzieć albo może chcesz gdzie indziej. Bo ja już tracę chęć do czytania tych głupot, które oni piszą. Ani to wyzywanie śmieszne ani mądre. Co prawda spływa po mnie jak po kaczce i po prostu jest to nudne. Założyciel tego tematu.

Gość zielona kawa 40
Policjant, trans, nuda, fałsz i co to jeszcze było? Desperat:D Ale każdy wchodzi by dolać oliwy do ognia, wyżyć się i opluć.. Niby nuda a jednak przyciąga bo coś robić trzeba. W poniedziałek będą tabletki :D Macie moje słowo Całe życie z wariatami :D:D:D 🖐️

Gość gość
On ma cię w duuupie transie :D

Gość zielona kawa 40
Nie lubię marud to raz Dwa wolę jak facet jęczy w trakcie Lubię ten błysk w oczach Pożądanie Sexu analnego nie lubię Chyba że ty mój stalerze na głodzie Zawiodłam cię Wiem Nie chcę cię [przytulam ]