Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie umiem nie latać za chłopakami

Polecane posty

Gość gość

Mozecie się śmiać ale tego nie umiem, nie umiem być kobietą, którą mężczyzna zaprasza na randkę To ja zazwyczaj czekam i zostaję opuszczona Nie wiem jak być kobietą która taka nie jest

Gość gość
Niska wartość

Gość gość
Jak nie umiesz nie latać to lataj,za chłopakami.

Gość gość
Za jednymi się biega kobietami a inne same biegają, to sprawa osobowosci i poczucia wartości. Nie każdy potrafiłby żyć na oczach całego świata, łatwo drwic, ale samemu przez to.przechodzić juz trudniej. Kobieta świadoma trudów swego życia nie będzie biegać za mężczyznami, świadomy tych trudów i kochający ja sam ją wybierze.

Gość gość
Rozpłacze się tak mi smutno

Gość gość
Chłoptaś a mężczyzna tyle w temacie.

Gość gość
Nie wiem co robić a czego nie robić żeby mnie mężczyzna zaprosił na randkę, albo spacer, A szczytem jest to że chlopak, który mi się podoba, powiedział do mnie, ty chcesz tylko sex, prawda? Poczułam się jak latawica, obraził mnie tym, a za nim akurat nie latałam. Dlaczego tak pomyślał? Prowadzę się dobrze, nie puszczam ani nic z tych rzeczy a on takie coś :(

Gość gość
Ma pusto w głowie to nie Twoja wina

Gość gość
Masz konkurentki twoje przyjaciółki od serca od świętej Teresy.

Gość gość
Dlaczego mnie tak zapytał?

Gość gość
Po. O chcesz za nimi latać? Oni tego nie lubią. Nie ma nic gorszego, niż naprzykszająca się kobieta. Za nimi się nie lata. Ich się uwodzi sposobem bycia, spojrzeniem, uśmiechem i rozmową. Jeśli komuś się podobasz, to zagada. Jeśli nie, szkoda czasu. Ty mu tylko sygnał daj

Gość gość
Nie umiec nie tzn tak, umiec. Za mna jak ktoras lata,to nie potrafi mnie zainteresowac niczym. Kobiety nie powinny jak nie umieją byc ciekawe. Kto zaczyna ten ma zainteresowac. A Wy pewnie myslicie, ze kto zaczyna ma zamulac.

Gość gość
23.08 dokladnie, prawda stara jak świat. Autorko, takie jak Ty faceci uważają za desperatki i się z nich śmieją! Narzucajace się kobiety nigdy nie będą szanowane przez mężczyzn i jeśli juz się z taka zadaja to po to tylko żeby ja przelecieć.

Gość gość
Czyli on zaczął tzn on ma mnie sobą zainteresować, dobrze zrozumiałam?

Gość gość
Nauczysz się

Gość gość
Oczywiscie, kto zacznie rozmowe ma kogos zachecic do dialogu. Co innego, jak tylko sie patrzysz, czy usmiechasz.

Gość gość
Mnie wkurzaja kobiety, ktoreby chcialy a nic o sobie. I ja mam chciec rozmawiac, ciezko znalezc powod. Wlasnie zakonczylem jej nieudolne proby. Kazda to samo, ktora zaczyna. Ktos musiczuc te emicje i to ta osiba ma prowadzic rozmowe. Z czasem dac chwile na sprawdzenie sie drugiej. Jak to mozliwe, zeby kobieta miaka taka role. No, chyba, ze kolezanka, ktora znam, ona mnie zagadauje i to lubie. Lubie, bo mnie czyms zainteresuje a ja cos dalej mowie.

Gość gość
Tylko desperatki latają za chlopem.

Gość gość
Zgadzam się . Lubie jak kobieta wysyła sygnały, patrzy jest miła, ale poderwać muszę ja.

Gość gość
Niekoniecznie. Mi jest milo, jak kobieta umie tak zaczac, zebym toja chcial dalej rozmawiac. Ale, wole jak nie robi tego sztucznie i cala sobą prze z powaznym tematem. Wtedy odpada, dalej sie nie da.

Gość gość
Czy kamizelka odblaskowa to odpowiedni sygnał?

Gość gość
Haha, raczej przezroczysta

Gość gość
No to chujnia. Muszę poczekać na lepsze czasy.

Gość gość
No co Ty. Wystarczy zwyczajne cos np ej ktora jest godzina. Tylko po to, by zwrocil na siebie uwage, zebyten ktos uslyszal Twoj glos, zobaczyl mily wyraz twarzy. Nic wiecej. I tak mozesz pare razy. Nie wyjdziesz na desperados.

Gość gość
czasy się zmieniły, teraz to kobiety mają podrywać facetów, albo zginą marnie

Gość gość
00.58 ha ha dobre :D to chyba faceci zgina w życiu, nie poradza sobie bez kobiet, chatę będą mieć zapuszczona brudem i nieugotowane ale taaak, dalej sobie wmawiajcie duze dzieci ze nie potrzebujecie kobiet, ze to one bez was nie przezyja :D

Gość gość
Czyli mam w sumie nic nie robić, dbać o siebie i dawać się poderwać? :) Fajnie

Gość gość
Tak

Gość gość
Nie słuchaj tych patafianów z kafeterii bo to nie są mężczyźni. Normalni, fajni faceci śmieją się z takich cip co nie potrafią poderwać kobiety, bo to zwyczajnie nie męskie. W końcu chcesz mieć mężczyznę czy babę z fiutem? Prawdziwy mężczyzna nie lubi takich kobiet. uważane są po prostu za łatwe lub desperatki. A męskie księżniczki niech dalej czekają aż któraś je poderwie, ale prawda jest taka że prędzej pojawi się ktoś kto będzie wiedział co robić i sprzątnie męskiej cipce kobietę sprzed nosa.

Gość gość
10.37 dokładnie!!!