Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie umiem nie latać za chłopakami

Polecane posty

Gość gość
Czyli co konkretnie mam robić a czego nie? Piszę z chłopakiem, wszystko poszło z jego inicjatywy, widać ze wie co robi, pierwszy w moim życiu za którym nie musiałam latać, Co konkretnie mogę robić zeby wyszło z klasą? Odpisywac miło, sama pierwsza pisac jesli tak to rzadko? Często? Zaprosić do siebie? Czy nie? Mówić o uczuciach sama z siebie czy tylko jak on zaczyna itd Konkretnie proszę

Gość gość
dziś a głupie księżczniki co czekają tylko, żeby być podrywane zostaną starym pannami koło 30 których już na bank nikt nie poderwie.

Gość gość
11.07 Ooo juz jeden sfrustrowany prawik się pojawil :D PRAWDZIWI mężczyźni śmieja się z takich c.i.p. jak Ty, ktirzy nie maja jaj i testosteronu

Gość gość
Jest coś w tym, do tej pory nie spotkałam mężczyzny, oprocz tego jednego, ktory wie co robić, dlatego teraz dopiero zauważyłam, ze to ja z inicjatywą wychodziłam

Gość gość
Autorko, po prostu z nim rozmawiaj, odpisuj mu, bądź mila i uśmiechnięta, czasem wychodz z inicjatywa i napisz pierwszą ale to on na początku ma się bardziej starać (będzie wtedy to bardziej doceniał). On tez powinien jako pierwszy zaproponować randkę. Wiekszosc facetow ( nie patrz na wyjałowionych z męskości prawików z tego forum bo to mniejszosc) woli zdobywać kobietę i nie za bardzo lubi jak od razu ona się ,,podaje na tacy", jak szybko pokaże ze jej bardzo zalezy, od razu odkrywa wszystkie karty. Badz trochę tajemnicza, czasem nie odbieraj od niego telefonu i oddzwon po kilku godzinach albo odpisz- pokazesz ze masz swoje zycie, ze nie żyjesz tylko nim, z telefonem w ręku wciąż oczekując kontaktu, to zaprocentuje, zobaczysz. Taka kobieta wydaje się ciekawsza facetom. Kobiety które od razu pokazują jak im zależy i nadskakuja facetowi, nie cieszą się takim powodzeniem, faceci szybko sie takimi nudzą. Chodzi tu o jakąś niepewność, żeby on do końca nie wiedział czy cos czujesz do niego.

Gość gość
Ok To jest w początkowej fazie znajomosci? Jak to się później zmienia? Chciałabym, zeby potem wiedział ze mi zależy, ze jest wazny itd, kiedy to nastepuje?

Gość gość
gość dziś 11.07 Ooo juz jeden sfrustrowany prawik się pojawil smiech.gif PRAWDZIWI mężczyźni śmieja się z takich c.i.p. jak Ty, ktirzy nie maja jaj i testosteronu x Prawdziwi mężczyźni mają wianuszek kobiet wokół siebie i nie muszą się poniżać, by biegać jak pies z wywalonym językiem za takim roszczeniowym ksieżniczkowatym odpadem kobiecości, którym najwyraźniej jesteś ;) Ale rozumiem, że frustracja i kompleksy z Ciebie wylazły, skoro nie masz dostępu do wartościowych mężczyzn. Żałosna jesteś.

Gość gość
11:40 Super napisane:)

Gość gość
11.49 poczekaj, aż to on pierwszy powie ze mu zależy. Nie wychylaj się z wyznaniami wczesniej niż on.

Gość gość
11.55 ha ha żałosny jesteś :D. Po pierwsze kto napisał ze nie nam dostępu do wartościowych mężczyzn? Kilku fajnych znam, byli zainteresowani, ale fakt ze takich jest baardzo malo, każda kobieta chyba juz to stwiedzi. Po drugie kto mówi o ponizaniu się i lataniu za kobieta?! Zwyczajne staranie się faceta, zdobywanie kobiety nazywasz ponizaniem? Aaa no tak, dla Ciebie, takiej ci.p.k.i męskiej nie byłoby ponizaniem tylko jeśli to laska latalaby za Toba, narzucala się i Cie zdobywała prawda? Może jeszcze ma Cie po stopach calowac? Ha ha ha :D raczej to ty jesteś zakompleksiony i sfrustrowany ale nie dziwie się,mając pewnie zerowe branie u kobiet, bo żadnej nie potrafisz zagadac, poderwać tylko czekasz na gotowe- czyli ze to ona przyjdzie, zagada, zacznie wypisywac i wydzwaniac do Ciebie - wtedy dopiero uznasz ze nie jest królewna z drewna :D za to inna uznają taka za desperatke...

Gość gość
Poczekam na wyznanie, juz parę słów znaczących padło, powiedział mi że odkąd mnie poznał to mu się spodobałam ale ze byłam w związku to mnie nie podrywał, a teraz kak jestem wolna to on chętnie spedzilby ze mną czas i pytał kogo szukam teraz, związek czy coś luznego czy w ogóle szukam.

Gość gość
Nie odsłaniaj się za szybko