Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość DMmmm

Kiedy chcę się obudzić, budzę się we śnie, a nie naprawdę.

Polecane posty

Gość DMmmm

Od kilku miesięcy przeżywam bardzo dziwne sny, zdarzają się one zazwyczaj kiedy śpię krótko, w dzień. Pewnie, łatwo jest napisać „to nie śpij w dzień”, ale mam taki tryb życia, że to praktycznie niemożliwe, no ale mniejsza. Kiedy śnię, wiem, że to robię, nie wiem czy to świadomy sen, aczkolwiek kiedy chcę się wybudzić, ponieważ nie chcę już spać i jakoś wiem, że śpię, to wybudzam sę we śnie, tak w kółko, do oczywiście czasu, kiedy się nie obudzę naprawdę. Czuję wszystko czego dotykam we śnie, co robię, itp. Wczoraj był najgorszy z tego typu „snów”. Nie mogłam otworzyć oczu, a naprawdę próbowałam, nie mogłam się także ruszyć oraz czułam się sparaliżowana. Gdy się budzę (we śnie), to dzieje się to tak realistycznie, że naprawdę nie wiem, czy się obudziłam naprawdę, dopóki we śnie nie wydarzy się coś nierealistycznego. Pamiętam, że piłam wodę, dosłownie się podniosłam i sięgłam po wodę, która naprawdę była, nie wiem, czy „napiłam się we śnie” czy naprawdę, poważnie nie wiem. Kiedy się budzę we śnie, widzę dosłownie wszystko co jest naprawdę (pomieszczenie, w którym śnię i wszystkie przedmioty w nim). Nie wiem co się dzieje, boję się spać, proszę o poważne komentarze, a nie te na poziomie przedszkola. Co to może być? Przecież nie pójdę z tym do lekarza.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować