Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ja jej sie podobam?

Polecane posty

Gość gość

Witam! Pisze na forum ponieważ mam bardzo dziwna sytuacji chodzi o moją szefową dziwnie sie zachowuje a mianowicie chodzi o to , że ciagle patrzy się na mnie , puszcza mi oczko . W marcu miałem zamiar zwolnić sie z pracy bo znalazłem lepsza we Francji powiedziałem o tym szefowej a ona na to że nie wyjeżdżaj bo ci się krzywda stanie i miała w zły w oczkach siedziałem u mniej w biurze 5 h . Odeszłem wyjechałem ale jednak przemyślałem swój błąd i postanowiłem wrócić dała mi druga szanse , pózniej trochę tego żałowałem 4 miesiące temu nawiązałem kontakt z szefowa na portalu społecznościowym pisaliśmy codziennie i powiedziałem jej , że mi sie podoba ona tez to odzajemniła ja mam 25 a ona 50. Po moim powrocie wszyscy wiedzieli o tym i śmiali sie ze mnie , postanowiłem wiec ją ignorować ostatnio mieliśmy w firmie zebranie usiadłem z tylu z kolega a szefowa na głos Łukasz ty mnie nie lubisz jestem brzydka bo nie chcesz przy mnie usiąść . Ostatnio na portalu dodała wpis w którym było opowiadanie o młodym Łukaszu który kochał starsza kobietę . Nie wiem co o tym myślec ? Przepraszam ze tak sie rozpisałem ale chciałem opowiedzieć cała historie . Co o tym sądzicie ?

Gość gość
Marne prowo.

Gość gość
Co???