Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co i czy zabieracie ze sobą rzeczy z hotelu jak się wymeldowujecie

Polecane posty

Gość gość
Nie, dziuniu. Malo widziales. W wiekszosci panstw swiata w hotelach czterogwiazdkowych a tym bardziej pieciogwiazdkowych nie ma zestawow do kawy i herbaty. W pieciogwiazdkowych od podawania herbaty masz pokojowke, ktora jest na kazde skinienie. Nie twoje, oczywiscie, bo nie masz bladego pojecia o takich hotelach.

Gość gość
dziś aleś ty głupia babo jesteś, nie kompromituj się już, niewiele widziałaś, w niewielu miejscach byłaś i teraz się wymądrzasz i wciskasz swoje teorie z dupy, nie biorąc pod uwagę niczego o czym ktoś inny pisze, jak ja nienawidzę takich ludzi

Gość gość
dziś aleś ty głupia babo jesteś, nie kompromituj się już, niewiele widziałaś, w niewielu miejscach byłaś i teraz się wymądrzasz i wciskasz swoje teorie z dupy, nie biorąc pod uwagę niczego o czym ktoś inny pisze, jak ja nienawidzę takich ludzi

Gość gość
21'26 jak nie przeczytasz regulaminu to nie wiesz ze w każdym hotelu za zaopatrzoną lodowke z której skorzystasz musisz na koniec zaplacic.Np.mala woda az 1,5 euro. A bezplatna jest woda stołowa stojaca np.na stole.

Gość gość
20'46 najprościej spytac o te lodówkę tych z recepcji i oświadczyć,ze zabierasz,bo jest na wyposażeniu czyli twoja hi hi. Super żarciki, turlam się i z tego.

Gość gość
Nie, dziuniu. Malo widziales. W wiekszosci panstw swiata w hotelach czterogwiazdkowych a tym bardziej pieciogwiazdkowych nie ma zestawow do kawy i herbaty. W pieciogwiazdkowych od podawania herbaty masz pokojowke, ktora jest na kazde skinienie. Nie twoje, oczywiscie, bo nie masz bladego pojecia o takich hotelach xxx i często tak popierdzielasz z tą herbatą do gości hotelowych? ile razy dziennie cie wzywają? a dziunia to twoja stara pewnie pomaga ci nosić herbate. Sama to widziałaś pewnie kibel hotelowy sprzątając po gościach, więc sie ode mnie odwal

Gość gość
Jprdl. Najpierw się zorientujecie co poszczególne gwiazdki oznaczają, a potem się przescigajcie co który ma. 1* dozownik, lub mydełko. Szklanka, lub kubek, 2* to samo plus radio. 3*to co powyżej, plus woda, telewizor, telefon, materiały piśmiennicze, zestaw do czyszczenia odzieży, igielnik. 4* jw. Plus minibar, lub lodówka i suszarka do włosów. A 5* ma sejf. Sam pokój musi spełniać też jakiś standard, ale wcale nie musi być super wypaśny. Standardy obowiązują na całym swiecie. 3 , czy 4 gwiazdki jeden uj. Prawda jest taka, że w pensjonatach, czy hotelach bez gwiazdek, może być lepszy komfort niż w tych waszych gwiazdkowych. Co do tych mini opakowań. Hotel to kupuje, a nie dostaje w gratisie. Taaa codziennie minimum 50 próbek dostaje, weź się lecz ty od gratisów. A dlaczego częściej jest mini opakowanie, a nie dozownik? Bo z dozownika gość może się paprac mydłem ile chce i hotel musi uzupełnić, a tak da 5 ml szamponu, 5 ml żelu pod prysznic, dwa patyczki do ucha, żeby było ładniej i wychodzi taniej. Sporo taniej.

Gość gość
aleś ty głupia babo jesteś, nie kompromituj się już, niewiele widziałaś, w niewielu miejscach byłaś i teraz się wymądrzasz i wciskasz swoje teorie z d**y, nie biorąc pod uwagę niczego o czym ktoś inny pisze, jak ja nienawidzę takich ludzi --> gówno mnie obchodzi wieśniaro kogo ty nawidzisz a kogo nie, ale nie będziesz mnie obrażać także głupia babo to gadaj do siebie w lustrze. I następnym razem jak sie gdzieś wybierzesz to sobie zapamiętaj popłuczyno umysłowa, że lodówka czy barek z całą zawartością nie są w cenie noclegu

Gość gość
Kompromitujecie sie głupie baby! Ja miałam ostatnio w 5 gwiazdkowym hotelu za darmo w lodówce coca colę, sprite, czekolady i m&msy. Ale co wy możecie o tym wiedzieć jak nigdzie nie byłyście!

Gość gość
gość dziś Nie, dziuniu. Malo widziales. W wiekszosci panstw swiata w hotelach czterogwiazdkowych a tym bardziej pieciogwiazdkowych nie ma zestawow do kawy i herbaty. xx hm.. A jak jest całkowicie wyposazony aneks kuchenny ? xx W Irlandii w 5 gwiazdkowym resorcie z polem golfowym i spa JEST W POKOJACH ZESTAW DO PARZENIA KAWY CZY HERBATY I SA TE PRODUKTY + MLEKO+ CUKIER+ HERBATNICZKI. CODZIENNIE UZUPELNIANE, W CENIE POKOJU.

Gość gość
Taaa codziennie minimum 50 próbek dostaje, weź się lecz ty od gratisów. xx dostaje nawet wiecej, a to, ze nie mieści się to w twoim ciasnym rozumku to tylko i wyłącznie twój problem :)

Gość gość
gość dziś Mi też się parę razy zdarzyło mieć barek w pokoju w cenie. Codziennie były dokladane zuzyte produkty. Woda w pokojach bywa bardzo często nie tylko w Polsce. Tak samo jak zestaw do parzenia kawy i herbaty.

Gość gość
Nie wspominajcie więcej o tych żarówkach z hotelu, bo choć temat tak ogólnikowo fajnie go obgadać to jest ewidentną prowokacją autorki i z tą żarówką to już fantazja za bardzo ją poniosła co widać na kilometr. Rozumiem miało być podkoloryzowanie aby ludzie sie degustowali i udzielali

Gość gość
21:57 to wszystko jest w cenie? Mogę wszystko zabrać?