Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysląca

pękła prezerwatywa...

Polecane posty

Gość mysląca

kochając się z moim facetem pękła nam prezerwatywa. nie dostał orgazmu we mnie....ale zastanawiam się czy moge zajść???okres miałam 30 maja..pomóżcie mi

Gość no chyba mogłaś
leć po postinor

Gość sssSSS
jak facet nie miał wytrysku to nie ma co panikować. a jak się bedziesz stresować to ci się może okres spóźnić więc wyluzuj. bedzie dobrze.

Gość mysląca
no teraz jak czytam to forum to dochodze do wniosku że ludzie tu to zamiast pomóc to tylko stresują...zamiast ciepłego słowa usłyszałam..lec po postinor.Po co to??? zadałam pytanie i oczekiwałam na życzliwą odpowiedż. Zastanawiam się po co niektórzy ludzie wchodzą na forum...żeby dodatkowo komuś szpilkę wcisnąc? Dziękuję sssSSS ...naprawdę. Bardzo się boję bo mój facet teraz wyjechał a ja sama zaczęłam liczyc te dni...i juz nie wiem...co mysleć.

Gość no własnie
a jak ktos ma stosunek przerywany?>to tez zajdzie? bo to jest podobna sytuacja?

Moim zdaniem powinnas zarzyć Postinor jesli nie możesz sobie pozwolic na wpadke w płynie ejakulacyjnym tez juz znajduja sie pleminki dlatego stosunek przerywny jest słabą metoda antykoncepcji.Jesli okres miałas 30 maja no to teraz gdzies tak powinny wypadać Ci dni płodne.

Gość postinor
no ale ten postinor to przepisuje lekarz?

Gość Vishnja
Dziewczyno, nie martw się. Myślę, ze jaknie miał wytrysku w tobie, to raczej nie musisz biec po postinor. Jak masz wątpliwości, to wejdx na strone wpadka.pl, tam znajdziesz numer na infolinię ( bezpłatną), zadzwoń, miła pani odpowie na wszystkie twoje pytania i poradzi, czy masz leciec po ten cholernie drogi postinor czy nie. Powodzenia

Gość ______
policz sobie, jesli teraz wypada Ci owulacja to lepiej wez postinor to glupio troche brzmi, ale w tych dniach nasz sluz jest specyficzny i jakby "wciaga" te plemniki

Gość ______
policz sobie, jesli teraz wypada Ci owulacja to lepiej wez postinor to glupio troche brzmi, ale w tych dniach nasz sluz jest specyficzny i jakby "wciaga" te plemniki

Gość mysląca
sex uprawialismy w środę, a ja potem miałam upławy..śluz...

Gość no to jak
kochaliście się w środę a dziś niedziela no to zapóźno na postinor. No cóż zostaje Ci czekać na okres

nie martw się!! bedzie ok:) wiesz... doskonale rozumiem Twój strach, bo nieraz miałam \"schizy\",że jestem w ciąży... to okropne uczucie.... ta niepewnosć...... na razie nie mogę brać tabletek,dlatego moją jedyną metodą antykoncepcji jest prezerwatywa + stosunek przerwany...... ale mimo to miałam juz wiele razy niezłego stracha.... oczywiscie istnieje prawdopodobieństwo zajaścia w ciaze w Twoim przypadku,ae mysle,że jest ono znikome.... poczekaj do czwartku i zrób test - i wszystko będzie jasne... staraj się aż tak bardzo nie przejmować - bedzie ok:) życz CI tego z całego serca i pozdrawiam🌼

Gość mysląca
dzwoniłam na te infolinie wpadka pl i babeczka mi nic nowego nie powiedziała...jedynie doła ozna załapać. Bradoz dziękuje za słowa otuchy....jakos jestem dobrej mysli. A dlaczego piszesz żebym poczekała do czwratku? juz wtedy test wykryje ciążę?

Oczekujesz na odpowiedz, ale chyba tylko na taką która Cie uspokoi, bo kazdą inna pryjmujesz negatywnie. prawda jest taka, że JEST mozliwosć że mogłas zajsc w ciaze. Jest minimalna mozliwosc, ale nie zmmienia to faktu ze jest.

Gość mysląca
nic nie oczekuję...a to ze jest mozliwośćzajścia to wiem...nawet podczas okresu mozna zajśc...

Gość no to czego ty myśląca
oczekujesz skoro i tak wszystko wiesz???????? też uważam że chcesz aby ktoś ci powiedział: nie martw się to niemożliwe byś zaszła; a ja powiem niestety to możliwe.

Gość mysląca
ale ja wiem ze to mozliwe...przecież bym nie pytała...jakbym wiedziała. powiedzcie mi kiedy mam ten test kupić zeby zadziałał

Gość idż do apteki i poproś
o taki który najszybciej wykrywa ew ciążę. Testów jest mnóstwo a tam ci doradzą

test wykryje ciażę juz po 7 dniach od stosunku.... musisz tylko zapytać o taki, bo niektóre wykrywaja po 9 dniach.... jeśli robisz test tak wczesnie, musisz zrobić go rano - wtedy w moczu jest najwiecej tego hormonu, który weryfikowałby ewentualną ciażę testy nie sa drogie - ok12-14zł, a warto go zrobić dla świetego spokoju... ja robiłam je juz 2 razy w zyciu i z każdym razem czułam tą sama ulgę..... jakby wielki głaz,który mnie przygniata,nagle zniknął...... coś wspaniałego:) życzę Ci tego z całego serca, badź dobrej myśli.......

Gość mysląca
zastanawiam się nad tym testem...no bo jak mam byc w ciązy to będę i test nic nie zmieni......kurcze jakie to wszystko skąplikowane...

no tak... ja niby tez tak myslałam...po co mam wydawać kasę - test nic nie zmieni.... jestem w ciaży to jestem.....nie - to dobrze-okaże sie,jak dostane miesiaczkę....... ale jednak dobrze jest zrobić i mieć pewnosć..... trudno żyć z takim ciezarem strachu.....

Gość mysląca
w sumie to chyba masz rację. ja to mam problem bo moj facet wyjechał...i to było własnie w noc przed jego odjazdem. musze to przechodzić sama. nie wiem juz co mam robić...niby mówie sobie ze nie jestem..ale ta iskierka niepewności gdzieś tam jednak jest

Gość mysląca
dziekuję ci wild girl naprawdę Twoje słowa dają mi duzo otuchy....dziękuje raz jeszcze

Gość Gosika
Dziwny zbieg okolicznośći, wiesz mój facet też wyjechał i nam też prezerwatywa pękła w środę.Mam chyba takiego samego stracha jak Ty.I co najgorsze wypadały mi wtedy dni płodne.Nie przejmuj się MYŚLĄCA, nie jesteś sama z tym problemem.Daj znać jak sprawa się rozwiąże u Ciebie. Pozdrawiam

Gość mysląca
no i ja w srodę tez miałam dni płodne....sprawdziłam na www.polki.pl :( no to bedziemy razem podtrzymywac się na duchu...

Gość gosika
Chyba tylko tyle nam zostało...Robisz test w przyszłym tygodniu??

Gość mysląca
włsanie nie wiem...zastanawiam się chyba tchósh ze mnie :(

Gość mysląca
a Ty gosia robisz?