Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czytam z kart

Polecane posty

Gość gość
Tu MonO 21 08 87 Bardzo dziękuję za odpowiedź.. Rozumiem, że On tak myśli. Czy jest zazdrosny? Czy mnie Kocha? Pozdrawiam.

Gość gość
Malgorzata 16.06.1982 jak wyglada dalszy rozwoj zwiazku z mezczyzna urodzonym 14.01.1982

Gość gość
Malgorzata 16.06.1982 jak wyglada przyszlosc zwiazku z mezczyzna urodzonym 14.01.1982? Z gory dziekuje za odpowiedz :)

Gość gość tarot 7667
do MonO: Ma do Ciebie pozytywne uczucia, traktuje Cię poważnie, na pewno nie jak zabawkę. Czasem ma wrażenie, że chcesz go zdominować. Nie onieśmielaj go, a wszystko się ułoży, jest na to duża szansa.

Gość gość tarot 7667
Monika 24.07.1992 Z określaniem czasu w tarocie mam zawsze problem, ale stawiam że co do małżeństwa istotne wydarzenia będą miały miejsce za 12 miesięcy. Przyszły mąż pokazuje się jako osoba w trakcie lub po studiach, ambitny, zorientowany na sukces. Jeśli jesteś teraz w kimś zakochana, to niekoniecznie akurat tą osobą będziesz budować przyszłość. W ciąże zajdziesz jak podejmiesz taką decyzję z partnerem, że to jest ten moment.

Gość gość tarot 7667
do: Wojtek 23 06 1982 W tym roku faktycznie myślisz o uczuciach i stabilizacji, to czas na polepszanie relacji z otoczeniem i wprowadzanie harmonii. Natomiast generalnie karty pokazują, że bardziej skupiasz się na pracy, osiąganiu celów, na finansach. Raczej jesteś odcięty od relacji z ludźmi ze swojego otoczenia, inne sprawy Cię przytłoczyły i zaniedbałeś kontakty. Ale to się zmieni. Pokazuje się szczęście przez nawiązanie nowych relacji. W najbliższym czasie nie pokazuje się żaden związek, ale to będzie dla Ciebie pozytywny czas. Perspektywy na ślub ogólnie są, życie może Cię zaskoczyć w tym temacie.

Gość gość
Witam. Z tej strony MonO. 21 08 87Ale wie Pani, że On mi w Listopadzie napisał, że mu wszystko , minęło. . Ale ja czuje, ze to nie prawda. Ogółem sam się nawet nie odezwie.. Jak ja napiszę, to mi odpisze zdawkowo. Dziękuję za pocieszenie, ale już 3 lata nic nie wychodzi :-( Interysuje mnie czy kocha? Tez myślę, że z Jego strony to poważne uczucie.. Kocham swojego faceta,ale o tym ciągle myślę. On udaje dumnego, nie raz nieodpisyjac mi.

Gość gość
Tu jeszcze raz Ja MonO. Co znaczy, że czuje ze Ja Go chce zdominować? ? Czy mam rozumieć ze przutlacza Go moja atrakcyjność? W tym sensie? Yyy... CO dalej z Moim życiem. . Znajdę prace! Czy urodze dziecko? Do usłyszenia. 21 08 87.

Gość gość tarot 7667
Witaj MonO. On swoje prawdziwe uczucia ukrywa, pisałam wcześniej że nawet jeśli się mu podobasz to Ci tego nie pokaże. Pokazało się to wtedy w karcie 7 mieczy- chciałby uciec od swoich emocji, oszukuje sam siebie i Ciebie przy okazji. On boi się, że nic z tego nie wyjdzie, może dlatego nie chce się angażować.. z drugiej strony do niego trzeba mieć podejście i cierpliwość, a wtedy jest szansa że się ułoży. Polecam poczytać o "przywiązaniu unikającym", to trochę rozjaśni jego zachowanie.

Gość gość
Ula 06.03.1984 - czy mogłabym poprosić o przedstawienie mojej sytuacji finansowej i ogólnie rozwoju zawodowego?

Gość gość
Cecylia zoodiakalny byk czy zminy w pracy finansach widac w najbliższym czasie oraz czy zmiana wyjdzie na korzyść

Gość gość tarot 7667
do: Malgorzata 16.06.1982 Może to być burzliwy związek. Z jednej strony dużo namiętności, z drugiej on może Cię ranić. Ty go idealizujesz, chcesz pięknej miłości, on szuka odskoczni od samotności, przy czym ma problemy z zaangażowaniem się uczuciowo. W portretach numerologicznych widzę: u Ciebie karmę związków(16), u Niego karmę wolności(14) i karmę miłości(26). Związek nie będzie łatwy, potrzeba wiele wyrozumiałości, ale możecie się nawzajem od siebie wiele nauczyć.

Gość gość
Tu MonO. Czy jest szansa Go rozkochac.. Co chciałby usłyszeć? ? Kiedyś było to zauroczenie, a teraz chyba coś poważnego z Jego strony. Dziękuje za radę. Spróbuję poczytać. On ma ciężki charakter. Boje się ze bym mu się znudziła... 21 08 87. A czy będę kiedyś w ciąży jeszcze?

Gość gość tarot 7667
MonO, jeśli chcesz być w ciąży to będziesz, karty pokazały odpowiedź twierdzącą, przeszkód być nie powinno. Nie wiem co on chce usłyszeć, ale wykaż inicjatywę, dużo ciepła, ale bez parcia i przytłaczania go.

ANNA-3.12.1993r. Czy uda mi się w najbliższym czasie utworzyć poważny związek?Chodzi mi też ogólnie o życie uczuciowe,jak ono się przedstawia...

Gość gość tarot 7667
do: Ula 06.03.1984 Na razie widzę u Ciebie niezdecydowanie i przytłoczenie obowiązkami, jakby wypalenie zawodowe, choć kiedyś miałaś z pracy satysfakcję. Młodsza osoba z Twojego otoczenia może Ci pomóc, dać nową perspektywę, która przyniesie Ci zadowolenie. Nie zamartwiaj się na zapas i nie bój się zmian, słuchaj dobrych rad od innych i będzie lepiej.

Gość gość
O super czytasz z kart. Jestem w szoku. Dużo w tym prawdy. To może kolejna wróżba. Co czeka mnie w życiu uczuciowym? Czy wyjdę za mąż? Czy urodzenia dziecko? Ewa 04.08.1984

Gość gośćS
mogę ponowić swoje pytanie ?

Gość gość tarot 7667
Cecylio Ja tu widzę, że ktoś z pracy chyba zawrócił Ci w głowie, ale nie warto w to brnąć, to tylko iluzja i masz dużo do stracenia. Przed Tobą praca wymagająca zaangażowania, może jakiś dłuższy "projekt" i na tym się skupisz. Ogólnie karta wynikowa pokazuje, że nie będziesz do końca zadowolona z rozwoju sytuacji. W pracy zachowaj ostrożność.

Gość gość tarot 7667
Loui (Anna) Karty pokazuję, że jesteś śmiała i odważna kontaktach z ludźmi, masz sporo pozytywnej energii. Jako przestroga pokazuje się pożądanie, które może Cię kierować do niewłaściwych decyzji. W najbliższym czasie jest pokazany związek (prawdopodobnie chodzi o mężczyznę inteligentnego, z porywczym charakterem), ale karta wynikowa wskazuje że to nie będzie to i na dłuższą metę uczucie nie przetrwa.

Gość gość tarot 7667
Ewa 04.08.1984 Ja Ci nie wróżyłam, to chyba był podszyw za autorkę wątku, która zresztą tu chyba przestała zaglądać.... Jesteś osobą konkretną, pracowitą, introwertyczną. W dziewiątym roku numerologicznym, więc do końca września lepiej nic nowego nie zaczynaj. Ludzie Cię dosyć często rozczarowują, choć nadzieję wciąż masz. Możesz spotkać kogoś spontanicznego, który wniesie trochę radości do Twojego życia, ale co do zakładania rodziny to raczej nie jest Ci pisane. Będziesz zresztą bardziej skupiona na finansach, na efekty trzeba będzie poczekać ale wypracujesz je.

Gość KubK0w
Kuba 11.10.2004 Czy uda mi się zagadać do koleżanki ,która mi się podoba?

To prawda o mnie...Zobaczymy,jak to się dalej ułoży.Rada przydatna. Proszę mi powiedzieć jeszcze,jeśli można,czy widać przeprowadzkę w niedalekim czasie,jej konsekwencje...itd.?

Gość gość
Tu MonO Dziękuję za ready i odpowiedzi :-( Juz nie raz wskazywała inicjatywę i boję się.. Trudno najwyżej nic się nie wydarzy :-( A co On obecnie czuje do swojej partnerki? Czemu ponad pół roku temu hamsko postąpił, i pisał do innej aby się umówić na intymne spotkanie? Bo pewnie czuł ze między nami nie wyjdzie, albo nie chciał mi głowy zawracać. 21 08 87

Gość gość
Bernadetta 06.03.1988 czy w najbliższym czasie będę miała dziecko ?

Gość gość tarot 7667
Kuba 11.10.2004 Uda Ci się, nawet jeśli myślisz że już straciłeś szansę to nie poddawaj się i przy następnej okazji zagadaj.

Gość gość tarot 7667
MonO Ich związek nie wygląda, jakby miał się zakończyć. Pojawiła się karta Kochanków i 2 Pucharów. On się czuje odpowiedzialny za ten związek, przez co też przytłoczony. Karty pokazują, że jego partnerka przeczuwa, że on coś przed nią ukrywa i ma złamane serce.

Gość gość tarot 7667
Bernadetta 06.03.1988 Raczej nie, karty sugerują problem ze strony partnera.

Gość gość
To jaki to jest problem z partnerem ?, Ale kiedyś będę mieć dzieci?

Gość gość
Wrozko Tu MonO 21 08 87 Czyżby z Mojego powodu miał zlamane serce ? Ta Kobieta się do Mnie nie odzywa, jest zazdrosna o Mnie. Ja to czuje. Kiedyś widziałam jak do Niego pisałam. Ich za dużo łączy żeby mogli się rozstać. Trafnie Pani opisuje.. A czy On szaleje za Mną? Gdyby zrobił krok to ja też bym zrobiła.