Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Otwieracie drzwi ludziom z różnych fundacji??

Polecane posty

Gość gość

Byl wczoraj u.mnie mlody mezczyzna z jakiejs fundacji zajmującą się dziećmi z autyzmem. Wszystko było ok, podpowiadał o chorobie chciał wejść do mieszkania, wpuscilam. Spytałam jakiej pomocy oczekują to wyciągnął jakies papiery gdzie musialabym wpisać imię nazwisko i nr rachunku, ponieważ pomoc polega na automatycznym przelewaniu stałej kwoty co miesiąc. Powiedziałam, zeby przyszedl następnego dnia, bo musze porozmawiać z mężem, bo mamy jedno konto. Mąż twierdzi, ze to oszuści i wszystko to jakieś dziwne jest. Pan nie przyszedł drugi raz, chyba, moze był jak byłam w.sklepie. Tego nie wiem. Jak przyjdzie drugi raz powiem, zeby dal nr rachunku fundacji to postaram sie jakos pomóc. Sprawdzalam w netach to fundacja takowa istnieje natomiast nie mogę znaleźć żadnych info czy faktycznie tak działają. Czy wy byście uwierzyly i zgodzily się w taki sposob wspierać fundację?

Gość gość
Nie wpuszczam takich ludzi i nie wdaję się z nimi w dyskusje. To oszuści.

Gość gość
Skad wiesz, ze oszusci? Nie mam nic przeciwko pomagniu chorym dzieciom jak najbardziej jestem za. Ale podawanie swojej tożsamości i nr konta mnie zaskoczyło. Dlatego pytam co o tym sądzą inne osoby.

Gość gość
Nie podaję danych, nie otwieram drzwi. I nie życzę sobie, żeby mnie ktoś nachodził w moim własnym domu.

Gość gość
nie daję nikomu żadnych pieniędzy, a jak chcą aby coś dała to od razu kieruję do kościoła, bo tam są osoby, które inny pomóc potrzebującym i do kaczyńskiego bo ona ma kupę naszych tj. podatników pieniędzy kiedy płaci za seks i rozmnażanie się tj. 500+. Ostatnio tak opieprzyłam gówniarzy ok. 15 lat za uporczywe atakowanie mnie abym dała jakąś żywność w markecie. Niech spieprzają, co, kaczyński daje na 500+ i kościół karze rodzić biedocie to niech dają.

Gość gość
O matko wy tak serio,? Nie spodziewałam się takich wypowiedzi.

Gość gość
gość dziś Serio dla ciebie ktoś domagający się od ciebie danych osobowych i nr konta działa legalnie???

Gość gość
Nie do końca dlatego się nie zgodzilam i chcialam sie spytać co ktoś inny o tym sądzi.

Gość gość
tak to napewno oszusci, jak to że masz podac nr. konta i oni mają sobie z niego przelewac pieniadze OSZUSTWO,

Gość gość
Ja z zasady nikomu nie otwieram drzwi. A bron Boze nikogo nie wpuszczam. Zadnych jehowcow . Obcych ludzi ,nikogo. Boje sie. Pies zawsze ujada.

Gość gość
A ja tak wspieram właśnie fundację Jim i UNICEF, nie doszukuję się wszędzie oszustów

Gość gość
Ja wspieram wszystkich swoimi podatkami, więc uważam, że jeszcze bardziej to ja już nie muszę.

Gość gość
nikogo nie wpuszczam:O raz psiarnia przyszła podpytać o to co się stało w bloku obok i chciała wejść to poprosiłam o nakaz.

Gość gość
zaczepiajacych i telefonujacych zawsze pytam czy maja strone internetową. Potem spokojnie sparwdzam strone i opinie.

Gość gość
oczywiście, że nie wpuszczam obcych a tym bardziej nie wpłacam żadnych pieniędzy i nie podaję swoich danych! Nie bądź naiwna!