Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona_zawiedziona

Czy czekać?

Polecane posty

Gość Ona_zawiedziona

Hej. Sytuacja oklepana pewnie jak inne miłosne. Byliśmy ze sobą 3 lata. Ja studiowalam w Gdańsku on mieszkał w Szczecinie. Jednak pochodzę że Szczecina, tam mam rodzine.tak się poznaliśmy. Widywalismy się często bsrdzo. Pierwsze 3 mies bajka. Wakacje. Potem wróciłam na studia. Zaczęły się niewielkie kłótnie. Ale było i tak świetnie. Od jakiegoś pół roku było już "dziwnie" i oschle ż jego strony. Nie miał nikogo ( znajomi by wiedzieli). Ale spotkania nas zblizaly. Dużo rozmawialiśmy. Mieliśmy kontakt. Powtarzał że nie Moz e się mnir już doczekac itd. Dodam że to był dla nas obojga najdłuższy związek. Około miesiąca temu zaczął dłużej przesiadywac na fb. Ze mną rozmawiał tak samo. Po rozmowie ze mną, w której chciałam wyjaśnień oznajmił że od kilku miesiecy się psuje między nami i w necie poznał kogoś, przypadkiem. I to z nia pisze tyle. Rozpadło się. Zerwał ze mną. Jest mi strasznie ciężko mimo że mija już 3 tyg. Moj eks Widuje się z tą laska rzadko Moze że 3 razy ja widział. W większości kontakt Skype i fb. Zaczął spotykać się z naszymi dawnymi znajomymi których nie lubił nigdy, w tajemnicy żebym ja się nie dowiedziała i żeby mnie nie spotkac. Było mi przykro... I jest nadal. Przez ta dziewczynę on zaniedbuje pracę. Chodzi nie wypoczęty, śpi po 3 4 h.. Ze mną nie ma odwagi się spotkać. Czemu? Nie wiem skoro nic nie czuje do mnie. Rozstał się że mną przez pozostawienie wiadomości, w której jedynie widział moje wady. Mimo ze bylam wtedy w szczecinie.przyjechalam żeby oznajmić że przenoszę się już na stałe i studia też przenoszę tu. Powiedziałam mu to ale Nic pozytywnego od niego nie usłyszałam. Ale coś nie pozwala mi pójść dalej. Czy to tylko chwilowy skok w bok z jego strony? Dla odświeżenia i upewnienia się w naszym zeiazku? Zawsze powtarzał że pierwszy raz przy kimś czuje się jak przy mnei. Wspólne pasje. Wszytko. Czy poporstu lepszą poznał przez neta i wsunie przez neta tylko to trwa? Mi ciągle zarzucał że często wyjezdzam że nie ma mnie przez w czy 3 tyg. A tu? Ja widział kilka razy .... czy to moze byc coa powaznwgo? Dodam ze ona nie jeat ze szczecina a z wroclawia. pomozcie bo zwariuje .... staram się żyć. Nie sprawdzam co u niego, nie pisze. Zajmuje się soba.

Gość gość
Skąd niby wiesz że sp i 3-4 godziny. Fakt że zachował się bardzo niedojrzałe zrywają przez wiadomość. No ale stało się. Weź się laska ogarnij. Logiczne że cierpisz ale szanuj się dziewczyno. Bo jak nie będziesz szanować siebie to nikt Cię nie uszanuje. Masz pewnie znajomych w Gdańsku. Znajdź pracę na wakacje. Są tam możliwości bo zaraz sezon wakacyjny. Zajmij się sobą a zobaczysz zanim się obejrzysz zapomnisz.

Gość gość
Na co chcesz czekać? Aż jaśnie Pan się zabaw i na boku i do Ciebie wróci. Bez jak powrotu po takim czymś nie ma. Zostawił Cię raz dla innej. Wróci u zrobi to ponownie jak na horyzoncie pojawi się ktoś bardziej interesujący od Ciebie.

Gość Q1
Nie do końca zajmujesz się sobą. Cudzym życiem żyjesz i wyobrażeniami. Tak jak napisałaś, zajmij się sobą, ale w dosłownym znaczeniu.

Gość Ona_zawiedziona
Wiem. Bo znajomi z pracy mi mówili że nie ogarniaja co się tam odwala. Wróciłam już mam stale do Szczecina to ciężko teraz będzie się znowu przeniesc. A po drugie boję się że za jakiś miesiąc będzie chciał wrocic. I zacznie się płaszczyć ...

Gość gość
Dziewczyno, ogarnij się! Facet rzucił Cie dla innej, podczas związku juz ukrywał to ze z nią pisze, pewnie bajera byla ostra, widac uczucie jego się wypalilo a teraz juz jest zauroczony inna a Ty jeszcze wyjezdzasz z propozycja spotkania? Pewnie po to by ubłagac go o szanse i plaszczyc się przed nim. Za grosz honoru nie masz! A skąd wiesz ze tylko 3 razy się sprkali? Bo wspólnie znajomi Ci tak powodzieli? Hehe po pierwsze oni moga byc niedoinformiwani a po drugie wiesz co to jest meska solidarnosc? Koledzy będą go kryć w pewnych sprawach, no takich czy się z nią przespał . On ma Cie juz w d... Wiec miej godność i odpusc!

Gość Ona_zawiedziona
Nie żyje cudzym życie. Poprostu chciałam nakreślić jak wygląda sytuacja.

Gość gość
Póki co to Ty się plaszczysz a on ma Cie w d...e bo ma juz nowa niunie. Gdzie Twój honor?!

Gość Ona_zawiedziona
Nie wyjechalam ż propozycja spotkania. Ludzie. Chodzilo o fakt że napisał wiadomość a nie chciał się spotkać. Tylko o to. I nie miałam ani nie mam zamiaru o nic prosic.

Gość Q1
Żyjesz i nie okłamuj samej siebie. Widać jak na dłoni, że myśli o byłym kochanku nie dają ci żywota. Rozumiesz? Diabeł tkwi w szczegółach, tyle. ;)

Gość gość
Sam fakt ze chcesz do niego wrócić po tym jak Ci wywinął taki numer i lata teraz za inna świadczy o tym ze za grosz honoru nie masz i szacunku do siebie.

Gość Ona_zawiedziona
Ale jak ja się plaszcze? Jak ja się nie dość że nie odzywam. Nie proszę o żadne spotkanie. Nie robię nic. Info dostałam od jego brata. Który sorry ale go nie kryje. I nigdy tego nie robil. Bo zawdze mi mówił co on odwalal. I san był tym zaskoczony

Gość gość
Jprdl rzucasz swoje dotychczasowe życie w Gdańsku, swoich znajomych tak dla faceta który Cię rzucił. No śmiech na sali dosłownie. Musisz być strasznie niedowartosciowana osobą. Jesteś młoda. Znajdziesz na pewno faceta którego pokochasz. Nie płaszcz się. Serio nie wierzę że można być aż tak głupa osoba. No osłabiają mnie takie laski jak Ty. Serio nie mogę uwierzyć.

Gość Ona_zawiedziona
A gdzie ja napisałam że chce wrocic? Zapytałam tylko czy czekać. Czy to chwilowe żeby nie wiem wzbudzić zazdrość bo i tak się z nia nie widuje tylko pisze.

Gość gość
Jak się nie płaszczyzn? To po co zmieniasz studia, otoczenie. Skoro to już 3 rok. Gadasz z jego bratem a on na pewno mu powie o czym doskonale wiesz. Serio laska ogarnij się.

Gość Ona_zawiedziona
Ktoś tu nie czyta że zrozunieniem. Zmieniłam wszystko i się przeprowadziłam za nim Zerwał! Nie zdążyłam mu powiedzieć. Był akurat na wyjeździe z rodzicami a ja chciałam zrobić niespodziankę.

Gość gość
Jak mozna byc tak glupia? Proba oswiezenia zwiazku przez skok w bok? Hehehebhehe. On ma cie w d***pie. Nie widzisz tego? A ty latasz za nim jak piesek. Jak tamta laska da mu d**py lub kosza, to wroci do ciebie na darmowy seks . 3lata to duzo aby zdeklarowac sie (zareczyny) albo znudzic sie. Miej godnosc kobieto.

Gość Ona_zawiedziona
Ja pieprze. Nie gadam z jego bratem! 2 tyg temu dostałam od niego wiadomość tylko tyle.

Gość gość
Taaa jasne. Tłumacz się dalej. To dlaczego nie zrobiłaś tego 2czesniej tylko dopiero teraz jak się od dłuższego czasu między Wami Paulo. Mogłaś przyjeżdżać częściej do domu. On mógł też do Ciebie wpadać na weekendy. To nie jest nie wiadomo ile km. Dla chcącego nic trudnego.

Gość Ona_zawiedziona
A niby jak latam? Co? Nie pisze. Nie dzwonię. Nie widuje się. Nic. Nie nekam znajomych żeby się dowiedzieli. Nic. Jedyne info dostałam 2 tyg od jego brata który sam do mnie napisal. Nawet jak o to nie prosilam.

Gość Ona_zawiedziona
Jeździliśmy do siebie często. Bp teraz dopiero udało mi się to.zorganizowac. zakończyć rok i nowy rozpocząć w szczecinie bez większych trudnosci.

Gość gość
Tak tylko ciekawe dlaczego wszystko wiesz o nowym związku. To ze jest z Wrocławia ile razy się widzieli. To ze nie sypią. Znajomi z jego pracy niby jak przekazali Ci te wiadomość. No weź się nie oszukuje bo tylko macie z i stajesz się mało wiarygodna :)

Gość gość
Odświeżenie związku przez skook w bok haha dobre :D wiesz czemu was się juz wczesniej nie układalo? Bo po pierwsze on znudzil się Toba, po drugie juz pisał z tanga laska po kryjomu. Sam fakt ze chcesz na niego czekać czyni z Ciebie łaskę bez honoru. A jakby pisał z calym haremem dziewczyn, bawił się w najlepsze to tez byś czekała aż jaśnie PAN skończy te pisanie i wróci do Ciebie? Szanujaca się kobieta kopnelaby w d...e takiego lovelasa ale Ty się nie szanujesz

Gość Ona_zawiedziona
No patrz. Może akurat Ciebie laska by gnebila i zasypywala milionem wiadomsoci. Ja tak nie robie. Od zerwania nie chciałem żeby kto kolwiek na jakikolwiek temat ż nim związany udzielal mi info. Pousuwalam że wszystkich portali. Itd. Więc sorry ale się nie tłumaczę. Bo za nim nie latam. Chciałam tylko poznać opinie innych ludzi czy się palantowi nie odwidzi i nie będzie robił mi jakiś jazd za miesiac. Tylko. Tyle. Czy mam.przygorowac się na jakieś objawienia ż jego strony wtedy kiedy ja już nie będę bo całkowicie chciała. Bo go nie chce. Ale nie wiem czy mam się psychicznie przygotować na jakieś powrotu czy cos.

Gość gość
Ale ona to kochaaaaa. Co z tego że ja zdradził podczas ich związku. Tak zdrada emocjonalną pisanie z inną laska będąc w związku, flirt to jak najbardziej zdrada. Zastanów się dziewczyno czego właściwie oczekujesz. Pisałaś że boisz się że za miesiąc będzie chciał wrócić i się będzie płaszczyl. Ty pytasz czy czekać. No to w końcu czego chcesz?

Gość Ona_zawiedziona
Widać że całe życie jesteś sam. I na nikim nigdy ci nie zalezalo. Albo jakąś laska kopnela Cię w dupe. Tak to znajomi mi powiedzieli że zaniedhuje prace i czy nie wiem o co chodzi. Nie mace. Powiedziałam jak jest. Jego brat dodał resztę w jednej jedynej wiadomości. I sorry ale sam się nie szanujesz. Bo tak się do kobiet nie mowi. Masz swoje zdanie ok. Ale kultury teoche w wypowiedzi

Gość gość
Nie chcesz a pytasz czy czekać haha.

Gość Ona_zawiedziona
I to jego brat w jednej jedynej wiadomości zaznaczył że on ciągle siedzi gdzie jestem co robię z kim. Przez profil brata sprawdza moje fb tablice relacje. Brat już zmienił haslo.

Gość gość
Wypowiadają się tu same kobiety więc nie wiem dlaczego odpowiadasz facetowi.

Gość Ona_zawiedziona
Kur** czy czekać na jego objawienia ?! Ja też mam.kolegow ż którymi pisałam i to nie była żadna zdrada emocjonalna. Bo może to robi tylko.m na pokaż? Może to nie jest żadną laska do związku tylko osoba o którą ja mam być zazdrosna a nie wnosi nic więcej ? Może on chce się upewnić że ja to ta jedyna i że z żadną nie bedize tak? Może to od tej strony jwst. A nie że już bzyka pół Polski mimo że to nie ma sensu bo on się nie przeprowadzi nigdzie.