Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona_zawiedziona

Czy czekać?

Polecane posty

Gość Ona_zawiedziona
Powiem wam że przed chwilą napisal do mnie kolega na fb (nie wie o naszym rozstaniu) ż zapytaniem czy mojemu eks przez przypadek się fb nie zacial bo od 15 do 1.30 codziennie siedzi non stop ż małymi przerwami i w dzien tez. Czy przez przypadek nie zmieniłam sieci w kom i się tak nie kontaktujemy .... napisałam mu że się rozeszlismy i nie chce żeby mnie o takich rzeczach informowal. Czaicie ile godzin on siedzi ?! To jest chore ....

Gość Ona_zawiedziona
Znowu się zacielo

Gość gość
up

Gość gość
glupia strona.. może topic założyć jako ciąg dalszy ?

Gość Ona_zawiedziona
Chyba forum się skończyło

Gość gość
Znowu sie zacielo.

Gość gość
Popycham.

Gość gość
Popycham.

Gość gość
Dopiero teraz obserwujac go z boku dowiesz sie, z kim bylas 3 lata. Taki facet to zaden material na meza. Ciesz sie, ze sie to teraz rozlecialo. Szkoda tylko tego Gdanska. Teraz siedzisz znowu na swoich starych smieciach. A przeciez chcialas sie z tego Szczecina wyrwac, inaczej od razu bys tu zostala. I pewnie znowu bedziesz mieszkac u rodzicow. A to ogranicza rozwoj.

Gość gość
współczuję faceta i tego ile lat bylo w zapomnienie, ważne że jednak teraz a nie za 5 lat i w nienawiści. On po prostu nie widzi co robi i tego, że stoi w miejscu. Jest dorosły, a zachowuje się jak dzieciak.. no takiego na siłę nie zmienisz.. zablokuj go I nawet nie patrz.. wtedy napeeno nie napisze

Gość Ona_zawiedziona
Powiem wam. Że dziś mam straszny kryzys. Jakaś ta świadomośc nawet że dla mnei to im on nigdy nie poświęcił tyle czasu. Kiedy byłam w Gdańsku. Nawet na początku ... ż Zupełnie obca osoba potrafi spędzić tyle czasu na rozmowie. A że mną nie potrafił nawet porozmawiać że coś się psuje że uczucia słabna... pousuwalam go z tych wszystkich kont żeby nie myśleć czy akurat teraz z nia pisze , czy że tetaz tyle to nie ma to pewnie się świetnie z nią bawi ...taki mam kryzysowy dzień dzis...

Gość Ona_zawiedziona
U taty pomieszkam tylko kilka dni. Do znalezienia mieszkania. Pracę już mam. Uczelnia od października więc jakoś ta kwestię ogarnę chyba :)

Gość Ona_zawiedziona
Słuchajcie założymy nowy wątek ? Zatytuluje "czy czekać 2". Co wy na to ? Bo z każdą stroną gorzej. A myślę że dobrze nam się rozmawia.

Gość gość
w taki kryzysowy dzień tym bardziej znajdź sobie zajecie :) zajmij czyms glowe a z czasem będzie coraz takich dni coraz mniej! cieszę się że udało Ci sie podjąć decyzję o pousuwaniu go. ja tez sie do tego zbierałam dlugo, zablokowalam gdzie się da i do tej pory zdarzy się zajrzeć czy aby napewno.. no nic, to nieuniknione:) mówią że czas leczy rany. I przede wszystkim nie miej do siebie żalu, za to ze jej uwagi wiecej poświęca. każda relacja jest inna i to tylko jego wybór. kiedyś znajdziesz kogoś kto Ciebie doceni idac z Tobą na kompromisy a nie tylko wymagając.

Gość Ona_zawiedziona
Wiecie... może gdyby ta dziewczyna była blisko. Widziałby ja codzieb... wtedy było by mi ł tyle łatwiej że wiedzialahym że ta odległość naprawdę go męczyła .... A on zamienił mnir na cos obecnie wirtualnego .... I to chyba to tak mnie męczy ... że lepsze ode mnie okazało się coś co nie wiele zmieniło .... Mam tyle złości co do tego w sobie tyle rzeczy bym mu wygarnela... Ale nic nie da się zrobić. .. bynajmniej to ja siedzę i płacze i się mecze... on żyje szczesliwie. Czuje w sobie takie rozdarcie ... Nie chce go już dla siebie Ale tam myśl że z kimś coś teraz gdzieś .... eh ...

Gość Casua23
Co by pani powiedziała na pokaz na Skype może być grupowy?