Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona_zawiedziona

Czy czekać?

Polecane posty

Gość Ona_zawiedziona
Bo odpowiedź wyglądała na meska.

Gość gość
Że co? Jakie objawienie. Facet sobie pewnie ja wybzykal już a Ty to Usprawiedliwiasz ze niby robi to po to abyście było znowu razem. Przecież to nie ma sensu. Nie odzywa się przez 3 tygodnie i serio wierzysz w to co napisałaś? Gdyby chciał wzbudzić w tobie zazdrość o nadal grunt to nie uważasz ze podtrzymywalby z Tobą kontakt?

Gość gość
Koles sie zabujal i jest w transie, ja tez chodzilam niewyspana, rada nie kochaj zakochanego w innej bo tracisz czas

Gość gość
08.54 dokladnie. Niby bys go spowrotem nie przyjęła a tytuł brzmi ,,czy czekać?" :D sama sobie zaprzeczasz. Taaa czekaj aż jaśnie PAN po.r.u.c.h.a inna a jak mu z nią nie wyjdzie to wróci do ciebie na darmowy seks a Ty będziesz się oszukiwać ze on tylko tak pisze z nią żebyś była zazdrosna, ze nawet jej nie tknal ha ha :D naiwnosc kobiet Nie zna granic.

Gość gość
8:50 przeczytaj jeszcze raz to co napisałaś i serio w to wierzysz? Matko ale jesteś naiwna.

Gość Ona_zawiedziona
Wybzykal... widział może 3 razy. To po co to wlazł i mnie śledzi szpieguje. To robi on, nie ja. Zawsze był uparty. Do tytułu tematu nie odpisałam "czy czekać na objawienia". Tak miało brzmiec. Jak można zakochać się orzez fb? Widząc się raptem parę razy? Przecież żeby się zakochać trzeba spotkan intymności dotyku. A nie pierdzielenia na.fb.

Gość Ona_zawiedziona
9.13 naiwna ? Może i tak. Jak każda kobieta która kochala.

Gość gość
Ha ha on mógł nawet przed bratem ukryć fakt ze się z nią spotykał więcej niż 3 razy. On ma Cie w d...e i widać jest zauroczony nowa laska, czy to do Ciebie nie dociera desperatko?

Gość gość
I tutaj się mylisz. Skoro dużo rozmawiają ze sobą na fb to znają się lepiej niż by się spotykali raz na tydzień. Takie związku szybciej ewoluują i jestem pewna że seks na tej 3 randce był na 100000%. I sprawach intymnych też pewnie piszą więc się nie łudź. X Rozwiń temat w jaki sposób on niby Cię zaopiekuję i skąd to niby wiesz skoro nie kontaktuje się z Tobą od 3 tygodni?

Gość Ona_zawiedziona
Jak się mieszka z bratem ciezko.ukryc wyjścia. Po pierwsze. A po drugie nie wiem czy twoje wypowiedzi komu kolwiek kiedy kolwiek pomogły bo Ty tylko ludzi obrazasz. Widać że z miłością to miałaś nie wiele wspólnego i chyba nigdy nie byłaś zakochana. Albo byłaś a facet potraktował cię jak potraktowal. Jakby miał mnir aż tak w dupie nie śledził by co i gdzie robię i z kim. Ale ok. Dziękuję za odpowiedz. Pozdrawiam "naiwna desperatka".

Gość gość
* miało byc w jaki sposób Cię szpieguje?

Gość Ona_zawiedziona
9.17 "niby Cię zaopiekuję"? Co masz na myśli?

Gość gwoli wyjasnienia
Mysle, ze po prostu zauroczyl sie inna kobieta i nawet odleglosc mu nie przeszkadza, choc tobie to czeto wymawial. Nie chce cie martwic ale mysle, ze on nigdy cie tak naprawde nie kochal bo gdyby tak bylo to ta druga nigdy by sie nie pojawila. Idz na dystans i poczekaj. Nie kontaktuj sie z nim. Jesli zateskni za toba albo uprzytomni sobie ze kocha tylko ciebie to cie znajdzie. Ty nic nie rob, nawet jesli cierpisz. Nie da sie nikogo zmusic do milosci.

Gość gość
Haha tak się składa że jestem w udanym związku od 13 lat. Ale wiem jedno gdyby mnie zdradzil lub odszedł do innej powrotu by nie było. No ale skąd wiesz ze cje szpieguje? Od Brata? Taaa pamiętam jak brat byłego który zerwał ze mną nie idzywajac się kilka dni powiedział że to nie jest tak jak myślę i ze jego bratu zależało. Taaa jasne. Bracia mogą m8wic wiele rzeczy :)

Gość Ona_zawiedziona
Jak mnie szpoeguje? Ż brata konta na które się wlamywal sprawdzał co dodaje na fb. Moje relacje posty zdjęcia i osoby które dodawalam. Brata dziewczynę wziął na spotkanie i podobno pytał po kretnie co u mnie i jak.

Gość q odpowiedzi
Ty piszesz na powaznie: zapytalas go czy masz czekac?

Gość gość
A brat skąd wie ze się wlamal? Ty na fb nie wiesz kto Cię w danej chwili podgląda i co ogląda jeśli nie lajkuje?

Gość gość
On Cie śledzi bo chce się napawac Twoim cierpieniem, sprawdza czy po nim Cierpisz, to mu podpompowuje ego, jeszcze zacznij dodawać smutne piosenki na FB to już tym bardziej będzie miał satysfakcję jak placzesz po nim. On to sprawdza bo chce mieć w razie czego plan B, otwarta furtke u Ciebie. Nie masz chyba pojęcia jacy są faceci. Szanujaca się kobieta nie chciałaby mieć z takim lovelasem juz nic wspólnego (nawet jeśli nie zdradził fizycznie, a ,,tylko" mentalnie) ale Ty się nie szanujesz i wciąż czekasz na misia- a misio jeśli wróci to tylko na seks, gdy mu z nowa niunia nie wyjdzie. A za jakiś czas znowu Ci taki numer odwali, zacznie pisać z innymi i się rozglądać na boki bo taka jego korewska natura. Dotarło? Poczytaj sobie inne podobne Tematy bo żyjesz jeszcze w blogiej nieświadomości, nie masz pojęcia jacy są faceci...

Gość Ona_zawiedziona
Gwoli wyjasnienia. / czy nigdy nie kochal. Czułam że kochał. Ale mam świadomośc też tego że czasem w związkach pojawia się nuda i przyzwyczajenie i wtedy robi się często glupoty. Nie robię nic. Nie kontaktuje się. Nie odzywam.

Gość gość
On Cie śledzi bo chce się napawac Twoim cierpieniem, sprawdza czy po nim Cierpisz, to mu podpompowuje ego, jeszcze zacznij dodawać smutne piosenki na FB to już tym bardziej będzie miał satysfakcję jak placzesz po nim. On to sprawdza bo chce mieć w razie czego plan B, otwarta furtke u Ciebie. Nie masz chyba pojęcia jacy są faceci. Szanujaca się kobieta nie chciałaby mieć z takim lovelasem juz nic wspólnego (nawet jeśli nie zdradził fizycznie, a ,,tylko" mentalnie) ale Ty się nie szanujesz i wciąż czekasz na misia- a misio jeśli wróci to tylko na seks, gdy mu z nowa niunia nie wyjdzie. A za jakiś czas znowu Ci taki numer odwali, zacznie pisać z innymi i się rozglądać na boki bo taka jego korewska natura. Dotarło? Poczytaj sobie inne podobne Tematy bo żyjesz jeszcze w blogiej nieświadomości, nie masz pojęcia jacy są faceci...

Gość maczu piczu
Zachowujecie sie jak dzieci. W takiej sytuacji to trzeba usiasc jak dwoje doroslych ludzi i sobie wyjasnic sprawe, a nie bawic sie w takie podchody. Zawsze moze sie zdarzyc, ze jedna ze stron zakocha sie nagle w kims innym ale to trzeba sobie to szczerze i otwarcie powiedziec. I razem zdecydowac co dalej.

Gość Ona_zawiedziona
9.27 relacje widać kto ogladal. Miałam tylko zdjęcia z wycieczki na której byłam tydzien. Żadnych smutków nie wrzucam. Piosenkę tekstów też nie. Bo wofole mało ba tablicy mam.

Gość gość

Gość gość
Nuda, po 3 latach zwiazku? To co bedzie po 10, czy 20 latach. Poczatek to jest jak ogien a nie czas na nude. Jesli tak, to nie byla to zadna milosc. Obudz sie kobieto!

Gość Ona_zawiedziona
Maczu piczu: jak napisałam tu na forum że nawet nie chciał się że mną spotkać tylko właśnie zachował jak dziecko to zostałam zaatakowana ze chce się spotkać i jeszcze pewnie zebrac. I właśnie takiego dorosłego zakończenia mi zabraklo. I nigdy takim dzieciątkiem nie był. Wszystkie sprawy wyjaśniał nornalnie. I stąd moje zdziwienie cierpienie i niepewnosc.

Gość gość
,,przypadkiem" ja poznał taaa :D pewnie od tych paru miesięcy miał juz konto na portalu randkowym, wam się nie układało bo jego uczucie się wypalilo i szukał juz nowych wrażeń na boku. Trzeba być głupia gęsią żeby czekać na takiego doopka. Ale on pewnie juz wie ze czekasz, ma w tobie plan awaryjny, jak mu z nią nie wyjdzie i nie będzie miał innych opcji to wróci do Ciebie na seksik. Niejeden tak robi. Obudz się dziewczyno!

Gość Ona_zawiedziona
Nie. Poznał ja w grze on line Moze coś okolo.poltora miesiąca temu. Bo od tamtej pory więcej czasu online. Żadne portale randkowe

Gość Ona_zawiedziona
9.30. Wszystkich facetów wrzuciłas do jednego.worka. każdy to swinia. Każdy zdradza. "Nie wiesz jacy sa". Dzięki takim opiniom nigdy nikt nie idzie dalej bo ludzie się boja. Skoro każdy jest taka swinia i znowu muszę dawać ż siebie 200% żeby nie odpoeprzyl to po co związek wofole

Gość gość
09.38 ha ha bo tak Ci powiedział? :D Tylko udowadniasz jaka jesteś naiwna i ze Łykasz wszystko co on (i jego brat) Ci powie

Gość gość
1.5 miesiąca 3 spotkania duża odległość. Szybkie tempo. Pewnie się spotkał z nią jak jeszcze byliście razem.