Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do kobiet. Ile lat różnicy w związku potrafiłybyście zaakceptować i w

Polecane posty

Gość gość

jakim wieku jesteście?

Mam 33 a mężczyzna może mieć najwyżej 38 jeżeli bardzo młodo wygląda a najmniej to 18.

Gość gość
ja mam 38 ale panie 33letnie są dla mnie troszeczkę za stare

Gość gość
Myślę, że maksymalnie 10, ale tylko jezeli byłoby to nieodczuwalne w zachowaniu mężczyzny. Realistycznie - nie więcej niż 5.

Gość gość
ja mając 25 lat, uważam, że prawie każdy facet poniżej 23 roku życia, byłby dla mnie zbyt infantylny. Wiadomo są wyjątki, ale może max. do 4 lat w dół bym się zgodziła i do góry to nawet do 10 by mi nie przeszkadzało.

Gość gość
Byle by nie mógł być moim ojcem. A w dol to nie wypada mieć młodego utrzymanka

Gość gość
gość dziś Kolejny mitoman :D Dla mnie faceci 30 plus też są za starzy.

Gość gość
Wiek nie ma znaczenia, jeśli jest to prawdziwe uczucie! Problem zawsze tkwi w rodzinie i znajomych , którzy mogą tego nie akceptować.

Gość gość
Max 20lat różnicy. Sama mam 25 lat

Gość gość
wiek robi różnice, z wiekiem zmieniają się potrzeby, plany. Różnica w wieku często oznacza też inne wychowanie.

Gość gość
gość dziś chciałabyś mieć chłopca z podstawówki? xD

Gość gościnkawa
Każda sytuacja jest inna i o tym należy pamiętać, jednak statystycznie im większa różnica wieku tym większe prawdopodobieństwo rozwodu. Według wyników badania Uniwersytetu Stanowego w Michigan i Wydziału Nauk Ekonomicznych Uniwersytetu Emory w Atlancie , gdy między partnerami jest tylko rok różnicy wieku, wtedy ryzyko rozwodu wynosi jedynie 3%. Z kolei u par, u których różnica wieku między partnerami wynosi 5 lat, ryzyko rozwodu sięga już 18%. Małżonkowie, między którymi jest 10 lat różnicy niestety mają aż 39% szans na rozstanie, a w przypadku różnicy wynoszącej lat 20, naukowcy uważają, że taka para rozstanie się na 95%. Przytaczam jako ciekawostkę, życie pisze własne scenariusze. Jednak obserwacja starszych znajomych, rozmowy z nimi, uświadomiły mi że ja nie mogłabym się związać z kimś starszym o więcej niż 10-15 lat. Powyżej 20 lat pojawia się często przepaść pokoleniowa (nie zawsze tak musi być) ale w moim przypadku tak jest.

Gość gość
Mam 33 lata i podobaja mi sie obecnie faceci okolo 50tki.

Gość gość
Mam 29 lat maz jest 5 lat starszy i jest ok,najwiecej mógłby być facet starszy o 10 lat,młodszy nie wchodzi w grę

Gość gorąca po 40tce
Głupie jesteście. Zobaczycie jak Wasz facet będzie kiedyś dobiegał 50tki. 47-48 lat. Zatęsknicie za młodym ciałem i pełnym wigoru facetem. Nie ma to jak młodszy mężczyzna. Spróbowałam i nie mam dosyć !!!!

Gość gość
10-15 lat starszy (sama mam 29)

Gość gość
11.16 Tak to jest jak się ma nieadekwatny obraz samego siebie. Wbrew pozorom taki obraz samego siebie pomaga w życiu przez jakiś czas. Gorzej gdy po latach zbiera się owoce i ma się pretensje do innych, a nie do siebie.

Gość marawstala
Mam 35 lat... myślę ze tak +/- kilka lat różnicy : )

Gość gość
20 maks.

Gość gość
Zależy :) jezeli chodzi o to by znaleźć drugą połówkę i trwać z kimś to max 5 lat różnicy. jeżeli chodzi o sex to 25 też może być :D

W życiu Mojej Miłości jeszcze się dużo niezwykle ważnych rzeczy wydarzy zanim będzie mieć 38 lat. I w moim też.:)

Gość gość
Mam 38 lat. Akceptowany wiek faceta 25-41 lat.

Gość gość
Ja nie chciałabym młodszego faceta. Raz dlatego, że sama jestem młoda (25 lat), a dwa dlatego, że moja próżność by mnie zabiła :P

Gość gość
Moja kumpela-sympatyczna i towarzyska dziewczyna- mając lat 19 związała się z rozwodnikiem 40+ i o zgrozo coś jej odbiło gdyż wyszła za niego za mąż. Skończyło się to dla niej fatalnie. Facet okazał się totalnym burakiem i do tego piekielnie o nią zazdrosnym. Musiała zerwać kontakty z rówieśnikami w tym ze wszystkimi kolegami gdyż był o nich zazdrosny. Musiała też ograniczyć kontakty ze swoją rodziną. On zamknął ją jak ptaszka w klatce. Widziałem ją na mieście może raz w roku, a nie mieszkamy w dużym mieście. Gdy ją spotykałem nie widziałem w jej oczach szczęścia. Ja i inni znajomi mówiliśmy jej prosto w oczy, że marnuje życie. Rozwód był kwestią czasu. No i stało się. Po kilkunastu latach małżeństwa i urodzeniu dwojga dzieci moja kumpela zostawiła swojego męża. Związała się z facetem w stosownym wieku i wyjechała za granicę. Nadrabia stracony czas.

Gość gość
Myślę, że do ok. 10 lat w górę (mam 29l) i 3-4 l młodszy... Niestety faceci dojrzewają wolniej i facet młodszy o 10 lat czyli 19-letni to dla mnie mentalne dziecko... Do 25 roku życia w ogóle nie biorę pod uwagę, a w ogóle to raczej wybieram jednak starszych od siebie.

Gość gość
Nie ma reguły, ja z kolei mam znajomą, która ma męża 20 lat starszego, poznała go będąc na studiach, był rozwodnikiem, miał z pierwszą żoną,ślub cywilny, z tą moją znajomą wziął kościelny, pobrali się jak miała 27 lat, on 47. Są razem już z 5 czy 6 lat i bardzo sobie chwali małżeństwo. Fakt, że jej mąż dba o siebie, uprawia sport, siłownia, wspinaczki, narty i inne cuda wianki. Wygląda na góra 40 albo i mniej. Finansowo im się powodzi, facet ma firmę, ale ona też nie jest z biednej rodziny, bo prawniczej, chociaż zawodowo robi coś innego. Z kolei mój mąż był rok tylko starszy ode mnie i małżeństwo nie przetrwało 5 lat...

Gość gość
C h u jjj to kogo kurwa obchodzi, bo i tak każda z Was to szmata która można kupić.

Gość gość
A Ty masz ból doopy bo żadna cię nie chce? Rozumiemy i współczujemy :P

Gość gość
11 lat mlodszy, 3 lata starszy ewentualnie

Gość gość
Ja mam 36