Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do osób które mają panią do sprzatania. Ile zarabiacie?

Polecane posty

Gość gość

Zawsze mi się korzystanie z takiej pomocy kojarzyło z baaaardzo bogatymi ludzmi. Ostatnio jednak stwierdzilam że naprawdę naprawdę nie chce mi się sprzątać, zatrudniłam panią do pomocy i jestem zachwycona :). I tak się zastanawiam czy to nie przesada, tym bardziej że ona podjeżdża pod mój dom lepszym samochodem niż ja sama mam :D. Zarówno moi rodzice jak i rodzice meza nic nie wiedzą o tej pomocy bo by się za głowy złapali, to naprawdę wstydliwy sekret :D. Jak to jest z wami? Jakie macie dochody przy ilu osobach i ile płacicie takiej pani?

Gość gość
Ja pracuje na 3/4 etatu. Mam najniższa krajową. mąż zarabia ponad 10 tys miesięcznie. Mamy dwoje dzieci. I mam Panią do sprzątania, bo ja sama nienawidzę sprzątać.

Gość gość
Boszzzzz jest 21 wiek a wy się wstydzicie? Na jakiej planecie wy żyjecie??? Mieszkam we Francji i tutaj bardzo dużo ludzi ma sprzątaczkę, nauczyciela muzyki, korepetytora, ogrodnika. Co w tym dziwnego. Same idziecie mentalnie na przód a wstydzicie się opinii swoich zacofanych znajomych i rodziny? To madejsi powinni wyznaczać kierunek a nie równać w dół do tych zacofanych

Gość gość
Mamy z mężem razem średnio koło 10 tys. Mamy dwoje dzieci. Płacimy pani do sprzątania raz w tygodniu 70 zł za ogarnięcie mieszkania 75 m. Zajmuje jej to 4-5h. Gdybym miała pół soboty latać na szmacie zamiast spędzić ten czas z dziecmi byłabym nieszczęśliwa, najlepiej wydana kasa ever. Wolę oszczędzić na ciuchach czy jakichś restauracjach jak jest potrzeba

Gość gość
Mieszkanie 60 m , Pani przychodzi w poniedziałki i czwartki po 2 godziny. Stawka za godzinę 40 AED , zarabiam 14,237.20 AED

Gość gość
Ja tak pracuję. Za 70 m mam 150 zł pracuje ok 5 H. Z reguły to osoby które dobrze zarabiają od 10 tys w górę które nie maja czasu i mają firmy lub bardzo odpowiedzialne stanowiska . Zależy co kto potrzebuje. Często korzystam z usług niani do moich dzieci .

Gość gość
Ja mam przy niskiej pensji ok 4 tyś, mieszkam sama. Uważam, że warto. Mnie dziwią bogate osoby, które mają wielką chałupę i nie mają, wolą same sprzątać

Gość gość
gość dziś Ja lubię sprzątać własny dom. I gotować. Mnie to relaksuje i odpręża po pracy umysłowej :-)

Gość gość
Ja jestem na macierzynskim, wiec sama sprzatam. Ale po powrocue do pracy na pewno wezmiemy pania do sprzatania. Mamy z mezem zarobki troche ponad przecietne (kwota ci nic nie piwie bo nie mieszkamy w polsce).