Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuje się źle, bo mój narzeczony będzie zarabiał więcej.

Polecane posty

Gość gość

Zadbaliśmy po 5 tyś. Mój narzeczony dostał awans i dostanie 9 tyś. Ja dostaje wyższe stanowisko a mimo to będę zarabiać mniej. Nie mam dokładnej kwoty ( negocjuje), ale nie mam szans na wyższe zarobki. Narzeczony jest programistą, więc na milion procent dostanie jeszcze wyższe zarobki. Czyje się źle... Czuje się gorsza.

Gość gość
Jaki jest jego tytuł zawodowy? Ile lat doświadczenia ma?

Gość gość
Pracuje od 2 lat ( od kiedy zrobił inżyniera, magistra robił pracując).

Gość gość
Ale czy jest to ważne ?

Gość gość
ale w jakiej technologii programuje. 9 tys brutto? jak netto to spore zarobki

Gość gość
Nie ważne jaka technologia. Programiści zarabiają dobre pieniądze.

Gość gość
ona nie wie

Gość gość
Może nie znam się na informatyce, ale wiem czym zajmuje się mój facet. Tylko co to Wam ta ? I po co Wam ta informacja ?

Gość gość
Nie ważne jaka technologia. Programiści zarabiają dobre pieniądze. x Różnie. Zależy od języka :) Ale to i tak prowo, więc się nie dowiemy.

Gość gość
Zamiast się cieszyć z jego sukcesu to ty mu zazdrościsz ja bym tak nie potrafiła,nie on jest winien ze masz niskie poczucie wartości,jeśli się kogos kocha to życzy mu się jak najlepiej i chce się tego dla drugiej osoby

Gość gość
Ale tu też chyba chodzi o to, ze on dostal awans i konkretną podwyżkę, ona też i zdecydowanie mniej- to jest właśnie dyskryminacja ze względu na płeć i też bym się wkurzyla

Gość gość
czyli dostali awans na to samo stanowisko w tej samej branży i firmie? coś śmierdzi, czuć prowo.

Gość gość
gość dziś Ale tu też chyba chodzi o to, ze on dostal awans i konkretną podwyżkę, ona też i zdecydowanie mniej- to jest właśnie dyskryminacja ze względu na płeć i też bym się wkurzyla xxx o tak, już ze względu na płeć, leć dzwoń do Szczuki. Może ma mniejszą wydajność pracy, częściej chodzi na L4?

Gość gość
Inne firmy, mamy inne zawody i inne stanowiska akurat jestem wyżej.

Gość gość
22.44- a Ty jakaś nienormalna jesteś? Na całym świecie kobiety są dyskryminowane w tej kwestii i poczytaj sobie jakie sa roznice w zarobkach na takich samych stanowiskach! Z choinki się irwalas, ze takich rzeczy nie wiesz?

Gość gość
Ja jestem informatykiem a w ogóle nie ogarniam programowania.. :D

Gość gość
gość dziś gość dziś Ale tu też chyba chodzi o to, ze on dostal awans i konkretną podwyżkę, ona też i zdecydowanie mniej- to jest właśnie dyskryminacja ze względu na płeć i też bym się wkurzyla xxx o tak, już ze względu na płeć, leć dzwoń do Szczuki. Może ma mniejszą wydajność pracy, częściej chodzi na L4? x Co wy bredzicie? To żadna dyskryminacja jeśli chodzi o płeć. Pracują na całkiem innych stanowiskach, więc gdzie tu dyskryminacja? Prosty przykład. Kierownik zmiany w fabryce może mieć stawkę 5 tys, a programista w tej samej fabryce może mieć 10tys. I nie ma to żadnego związku z płcią, czy w wydajnością w pracy L4 itp. Taka stawka na konkretnym stanowisku i koniec.