Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Większkośc kobiet nie chce normalnych facetów

Polecane posty

Gość gość
wiele facetow nic nie robi w realu, by kobiete znalezc tylko siedzi w necie i uwaza sie za normalnych

Gość gość magda
O to prawda

Wiecie co mi dzisiaj kumpel powiedzial ?? ze z moim wygladem i twarza moglbym miec kazda :classic_cool: ;)

Gość gość
Nie ma takiej twarzy, która podobałaby się każdej lub każdemu, bo są różne gusta. Z moich obserwacji wynika, że maminsynki uważają się za normalnych, znałam takiego, mama robiła mu obiadek, kiedy wracał z pracy załatwionej przez tatusia. Ubierał się jak dziadek, śmierdziało mu z japy. Z boku niby "normalny" facet, pracujący, bez nałogów, ale sam przez kilka lat siedział na bezrobociu, dopóki nie pomogła protekcja rodziców... Poza tym strasznie nachalny, narzucający się.Czy to normalne? Raczej nie. Ja znalazłam pracę sama bez niczyjej łaski, a ta pierdoła nie potrafi. Ale wg siebie jest przecież normalny i jak to możliwe, że zadna go nie chce.

Gość gość
co tzn "normalnych facetow" ? przeciez wy sie niczym nie roznicie. Kazdy facet szuka darmowej kucharki, darmowej dopy i sluzacej, niczym sie nie roznicie , niczym !

A kobiety czego szukają ?? Jelenia huehue co je będzie woził i sponsorował :D

Gość gość
Nie chce normalnych chce przystojnych taka prawda. Na co komu jakis przystojniak .Kiedys rozmawialem z taka "typowa" kobieta i tak pytam czemu jest sama - matka doroslej corki kolo 40 nawet spoko sie trzyma zyajaca zyciem swojej wnuczki ktora jest dla niej calym swiatem i poswieca jej kazda wolna chwile. To mi wprost poweidziala ze szuka meskiego faceta przy ktorym bedzie bardzo iskrzylo minimum 180 cm wzrostu i przystojny. Bo woli byc sama niz z byle kim :D Ja sie was tak zapytam jaki nawet noramlny wezmie sobie takiego durnego babsztyla??? A nie mowiac o tym jej jakims przystojniaku ktorego sobie wymarzyla przeciez tacy faceci to nawet nie spojrza na taka idiotke.

Gość gość
spojrza spojrza ba! nawet sie bede uganiac grunt by sie podobala reszta nie ma znaczenia

Gość gość
wiesz co innego miec babe do lozka i miec na nia calkowita zlewke a w miedzyczasie szukac sobie normalnej. A te twoje spojrzenie to sprowada sie tylko do seksu i bron boze nieladowanie sie w jakiekolwiek wspolne plany zyciowe i finansowe. No tak w takim sensie to napewno znajdzie sie nijeden co na taka spojrzy. Malo to jest facetow z podejsciem powor ale otwor. Wiec masz racje znajda sie przystojni co i "spojrza".

Gość gość
Facet musi pociągać i być atrakcyjny fizycznie, jak któremuś sie wydaje, ze zainteresuje sobą kobietę bo jest miły, bez nałogów, wierny i troskliwy ale wygląda jak pól doopy zza krzaka, to jest w olbrzymim błędzie. Chemia musi być, a odnosząc sie do tytułu topicu- normalny przywodzi na myśl określenie przeciętny, co nie wszystkim kobietom pasuje 💤

Gość gość magda
Wygląd nie jest najważniejszy a serce, charakter drugiej osoby.

Gość gość
Z mojego jakze krotkiego doświadczenia z facetami wynika ze NIE MA normalnych facetow po 30. Ja juz nie szukam, mam dosc, wole byc sama. Gosc nr1 Po tyg pisze mi ze jemu rozmowy nie wystarczaja, on jest facetem i ma swoje potrzeby nie bedzie czekal az ja bede w stanie sie z nim spotkac, wiec jesli nie chce to nara. Gosc nr 2. Wlasnie rzucil pracę, bo sie z szefem poklocil, pali, pije wydzwania o 3 w nocy, a pozniej nie pamięta. Gosc nr 3. Niby wolny, a pozniej jego laska wypisuje z jego nr . Juz mi wystarczy.