Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z ciaza? Pomocy

Polecane posty

Gość gość

Hej, jestem we wczesnej fazie ciazy. Dopiero jutro mam ginekologa umowionego. Z obliczen wnioskuje ze to max 6tc. I jest problem. Moje piersi nabrzmialy, bolaly, stwardnialy mi brodawki. A teraz piersi wrocily do normalnych rozmiarow, sa miekkie, brodawki tez i nie bola. Panikuje bo naczytalam sie ze to zapewne poronienie. Ktos tak mial i bylo wszystko ok? :( to moja pierwsza ciaza..

Nie czytaj internetu! Przygotuj sie na to, ze przez cala ciaze jak bedziesz miala jakiekolwiek watpliwosci i sprawdzisz w necie to oznacza to poronienie albo porod przedwczesny. To, zw objawy ustapily nie oznacza poronienia, czekaj spokojnie na wizyte u lekarza. Moja kolezanka tak swirowala, a po paru dniach objawy wrocily ;)

Gość gość
Mam nadzieje ze jutro okaze sie ze wszystko ok. Wlasnie zaluje ze czytalam to wszystko, bo praktycznie zawsze pisza ze juz to poronienie. Ale naprawde martwo mnie fakt ze moje piersi sa zupelnie normalne: male miekkie i niebolace.. A jeszcze przedwczoraj rwaly jal nie wiem.. Juz nawet lekkie zaklucie w podbrzuszu czytam jako zly znak. Choc nie wiem czy to normalne ze moze brzuch pobolewac. Pocieszam sie choc ze plamienia narazie nie mam..

Brzuch może pobolewac i moze to byc wlasnie objaw ciazy :) mnie pobolewal jak na okres, nie mocno, ale czulam. Dzis jestem w 29 tc ;)

Gość gość
Oby bylo ok. Zrobilam kolejny test i druga kreseczka jest wyrazniejsza niz ostanio. Mam nadzieje ze po prostu organizm szaleje..

Gość gość
Piersi we wczesnej ciąży raz bolą raz nie. Spokojnie.