Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobry ginekolog Zabrze i okolice. Szukam lekarza ktory nie bedzie bagatelizować

Polecane posty

Gość gość

Szukam ginekologa ponieważ dwukrotnie poronilam pod rząd. Mojej lekarce juz nie ufam. Nie bede jej nabijac kieszonki a ona bedzie se robic jaja. Chce lelarza, ktory odpowiednie badania zleci i konkretnie pokieruje moim organizmem, wysle do specjalistow i zrobi co do niego nalezy zebysmy splodzili zdrowe dziecko i abym ciążę donosila. 150 zł za wizyte i rozkladanie rak to troche za drogo. Bagatelizowanie niskiego przyrostu bety i tekst "nic nie zrobimy". Co do cholery? A duphaston? Luteina? Nie ona czekała nie wiadomo na co i skończyło sie jak skonczylo. Teraz siedze na L4 z peknietym sercem i jestem wściekła...

Gość gość
Tu nie dostaniesz konkretnych informacji. One wola piertolic o tesciowych i innych aferach oraz o dupie maryni...

Gość gość
Po drugim poronieniu masz już wskazania do diagnostyki po pierwszym niestety nie robi się żadnych badań uważając ze to przypadek (bo tak najczęściej jest). A Luteina i diphadton maja sens gdy masz ciąże zagrożona czyli skurcze, krwawienia, krwiaki itd. Ogólnie problemy ginekologiczne. A na mały przyrost bety to nie pomoże.... bo to znaczy ze jest cos nie tak z zarodkiem. Rozumiem ze jesteś rozżalona ale to nie powód aby lekarz przepisywał leki do których nie ma wskazań w danej chwili. Większy sens miałoby np zrobienie badań genetycznych poronionego płodu itd. Jestem ze śląska i mogę polecić w sprawie leczenia problemów z ciąża Doc Zamłyńskiego z Bytomia. Ale tani to on nie jest.

Gość gość
15:01 A powiedz mi jaki normalny lekarz daje luteine a po tygodniu każe ja odstawić? Bo tak bylo w moim przypadku. Trudno robic badania nieistniejacego zarodka bo u mnie robi się pecherzyk i to by bylo na tyle. 5 tydzien i po sprawie. Jestem po drugim poronieniu i nadal zadnych konkretow. Nic nie kazała mi zrobić. Zadnych badań. Jedyne co kazala to przez 3 cykle sie zabezpieczac. Super. A potem co? Zajsc i znowu poronic? Jak z każdym poronieniem szanse maleją... :/

Gość gość
No trzeba zmienić lekarza najlepiej na takiego który pracuje w jakiejś klinice ginekologicznej lub dobrym oddziale z zapleczem diagnostycznym. Lub udać się do prywatnej kliniki ale to kosztuje dużo bo badania przyczyn poronienia są dość drogie i pełna diagnostyka to koszt nawet kilku tys zlotych

Gość gość
15:12 Pieniadze nie graja roli. Raz mozemy nie pojechac na wakacje za 8 koła i swiat sie nie zawali ;) ale ja chce konkretne nazwiska kogo kobiety polecaja do trudnych przypadków... ;)

Gość gość
Z Zabrza Marek Pabian, Gliwice Andrzej Księżarek

Gość gość
Potwierdzam że dr zamlynski jest dobrym lekarzem. Leżałam w Bytomiu w klinice na końcówce ciąży i miałam styczność z tym lekarzem a współlokatorka z sali dzięki niemu urodziła drugie dziecko, choc miała z tym olbrzymie problemy. A jego syn robił mi cesarkę :)