Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wyobrażam sobie tego jako prawdziwy facet

Polecane posty

Gość gość

Prawdziwy facet ma jaja dba o kobietę rodzinę owszem tak ale czy tylko to jest to najważniejsze ? Od dwóch lat nie mogę znaleźć kobiety do związku dlaczego ? Znajomi mi mówią ze powinienem zmienić swoją osobowość i charakter jestem taki jaki jestem jestem dresiarzem od zawsze praktycznie od 7 roku życia mam swój pogląd na świat jestem nerwowy co mi zaszkodziło szybko się nakręcam żyje z lewych pieniędzy zasiłki dorabiać na czarno ostatnio na budowie w domu kultury tez jako pomocnik do prac fizycznych Kobiety dzisiejsze uważają że facet nie powinien być sobą tylko takim jak one sobie wymazą By był na ich poziome taki sam identyczny żeby miał podobne zainteresowania żył ich światem kosmetyki makijaże i tak dalej i miał tą samą głupotę w głowie poświęcał im całe dnie majątek pieniądze i miał za to w zamian jakąś tam nockę w tygodniu przynajmniej ja tak uważam gdybym chciał się tak sfrajerzyc poniżej mógłbym mieć kobietę narzeczoną w parę dni przynajmniej mi się tak wydaje ale ze taki nie jestem to mam gorzej Chciałbym poznać kobietę co docenia wartości jakie mam tym kim jestem kogoś takiego jak ja mniej więcej jak w ostatnim zdaniu uczciwy człowieku twoim zdaniem mam jakieś szanse ? zajarzyliscie wiecie o co kamam to odpiszcie mi co kolwiek może to do ciebie kobieto będę pisał na sympati i gdy dziś wylejesz mi prawdę będę wiedział coś na ten temat więcej i bardziej rozumiał co mogę czego nie .

Gość gość
A jakie są Twoje wartości? Co sobą reprezentujesz jako człowiek? Co możesz zaoferować kobiecie jako partner czy mąż (niekoniecznie materialnie)? Innymi słowy, jakie są cechy, które sprawią, że ktoś chciałby żyć z Tobą pod jednym dachem?

Gość gość
sranie w banie docenianie dzieci tym nie wyżywisz i matki karmiacej Twojego syna Musisz mieć stałą prace, skłądki odprowadzanae, mieszkanie, auto, by dbac io rodiznę. Niewiele soba prezentujesz, nie zapewnisz jej i rodiznie bytu więc spier...aj

Gość gość
Na sympatii nie jestem, ale znajdziesz mnie na kochaj.pl

Gość darek334_
rzuć się pod pociąg, facet prawdziwy nie ma tak pogiętych i paranoicznych myśli, niskie poczucie wartości i kompleksy ot co

Gość gość
Nie do końca wiem o co ci chodzi, ale powiem tak: - nie lubię dresiarzy - nie lubię nerwusów - nie chcę faceta na zasiłku, teraz jest pełno pracy - jeśli uważasz, że kobiety mają głupotę w głowie, po co chcesz się wiązać? Ja mam gdzieś makijaże, mój facet nie poświęca mi całego majątku, czasu sporo owszem, ale i ja mu go poświęcam, a lubimy swoje towarzystwo. I sex też lubimy i jest on często.

Gość gość
Autorze lecz sie bo jesteś ścierwem

Gość Teppic   No1
"Jestem jaki jestem" to jeden z durniejszych poglądów, jaki słyszałem. I nie obrażaj się na wstępie, bo moja mama też go używała, więc nie piszę tego ze złośliwości. Możesz zrobić tak: nie zmieniać się i liczyć na łut szczęścia (tak - szczęścia. Potrzebujesz szczęścia żeby znaleźć kogoś o podobnych poglądach), fapując co wieczór nim to nastąpi, albo wyjść na przeciw poglądom nieco innym niż swoje, w ten sposób dochodząc do kompromisu między sobą i kimś, kto może chciałby na ciebie patrzeć w życiu.

Gość gość
A jak tam szwagry? Wlaczasz ich oficjalnie w oferte zwiazku, czy tylko tak na boku po okazyjnym chlaniu na lawce pod blokiem?

Gość gość
Autor oj Darek334 Darek juz nie zachowuj się jak większość Polaków ze tylko potrafisz po drugim pojechać dać podłe źle żałosne rady i nic więcej stawiam ze ty jeszcze malolatka nie raz czytałem twoje wpisy typ majstera prawdziwi faceci nie chodzą na dziwki to nie rzymskokatolickie ahha

Gość gość
17:59 Ty już tak dobrze mnie znasz ze możesz mnie oceniać i nazywać scierwem typowy Słowianie Polaku ? Kto cię wychowywał dom schazek scierwo to kurestwo ktore wszystko niszczy a nie człowiek nawet na dnie który jest z krwi i kości jako dres mam własny pogląd polacy zatracili wartości słowa ważnych ludzi w tym kraju nie moje które popieram .

Gość gość
17:54 czy ty na kafeterie wchodzą sami tacy hipsterzy i ludzie nieudacznicy masz rację naprawdę przyznam ci ze masz dużo racji w tym co napisałeś nie wziąłes jednego pod uwagę pieniądze wyżywienie to nie wszystko Nie napisałem ci ze mam swoje patenty na zarabianie mam bogatą dojść rodzinę pieniądze nie są najważniejsze to nie wszystko liczy się jakim jesteś człowiekiem co masz w sercu co potrafisz osiągnąć nie musze mieć auta nie musze mieć własnościowego mieszkania w latach 60 większość Polaków nie miała pojazdów ważna jest stała praca owszem jak masz rodzinę jak chcesz ją mieć bo nie każda para musi mieć potomstwo Dziś to co widzę to stwierdzam że zdecydowanie liczą się bardziej ambicje to bzdurny mit ze kobiety nie chcą dresow są dwa rodzaje dresow zul lump jaki ten elegancki narazie .

Gość gość
18:10 mistrzowski tekst nieszanuje frajer stwarza takiego jak ty typowych prawdziwych polaków co tylko jak ty potrafią wstać o 10:00 usiąść poczytać czyjeś historie dogrysć pochejtowac siac nienawiść srac pod siebie płakać

Gość gość
17:54 najważniejsze by kobieta była szczęśliwa zadowolona doceniana i tak dalej podniecać mógł bym ją w tych sprawach i tak dalej doceniane ich wartości szacunek i podstawę proste tylko ze dzisiejszym tym wszystkim wiesz to nie jednej za mało i to wszystko co napisałem na wstępie stwierdzam po zachowaniu się kobiet które znam a znam ich dużo .

Gość gość
nie dosyć ze autor to dresiarzem to w dodatku analfabeta i burak czyli typowy drechol

Gość gość
Frajerzy hipsterzy Ja Autor juz po mnie nie jeździcie bo oď dobrej chwili napisałem jakie mam te wartości które tak wytykaliście palcami przed chwila ze ich mi brak i jestem scierwo drechu dziwki i frajerstwo w sieci Prawda was boli kurwy kobiety co by chciały nie wiadomo co i lubią owijac swoich frajerów wokół palca .

Gość gość
Analfabeta ? To nie autor tylko android debilu nie masz się do czego przyczepić jak to głupie frajerstwo i szukasz pretekstu co po ortografi odnajdziesz jaki jesc ze błąd ? Jest dresiarzem a nie to dresiarzem inteligencie za dyche robiony palcem .

Gość gość
18:43 nie jestem tobą nie ukrywam prawdziwego ja .

Gość gość
Wyniesiesz smieci? Zaladujesz brudne ciuchy do prania, a naczynia do zmywarki? Pójdziesz z chorym dzieckiem do lekarza? Wstaniesz do niego w nocy? Będziesz pamiętał o urodzinach i rocznicach i kupował z tej okazji choćby i drobne upominki? Zabierzesz rodzinę na jakieś wakacje? Będziesz w czasie tych wakacji aktywnie zajmował się dziećmi, a nie tylko saczyl piwko na plaży? Założysz elegancką koszulę i krawat na Wigilię? Przyniesiesz żonie kawę do łóżka w niedzielny poranek? Nie dasz powiedzieć o niej złego słowa, zwłaszcza swojej rodzinie? Przytulisz na dzień dobry? I tak dalej, i tak dalej... To są konkrety, których może oczekiwać kobieta.

Gość gość
18:53 Zesral się goły ma róg stodoly. Każdy definiuje siebie jako dobrego i płacze ze kobiety wola złych chłopców buu a mało który chociaż połowę z tych rzeczy uważa za codzienność.

Gość gość
Nie wyobrażam sobie, jako prawdziwa kobieta, żebym się związała z kimś takim jak autor. Nic na świecie by mnie do tego nie przekonało.

Gość gość
18:55 Jestem Autor i Szanuje twoje zdanie Jesteś uczciwa napisz więcej powód i argumentów To co napisałaś wygląda na prawdziwe zdanie ludzkie nie hejtowanie przez pustych samotnych baranów stwierdzam sam ze widać jaka mam osobowość charakter po komentarzach tym co napisałem w temacie zło leży w tym ze nie każdy patrzy na to jaki jestem i co nam w sercu czego się nauczyłem i kom chce być Napisze to trochę w żałosny sposób tak jak bym popi z lekka swoją matkę jako smakach minęło by parę ładnych lat a kobieta by mi odpowiedziała nie będę z tobą za twój czyn sprzed lat nie można mnie sobie wyobrażać jako osobę wstrętne złą z czarnym charakterem wściekłą pełną nienawiści do wszystkie większość kto przeczytał mój temat jest przekonany że w związku to ja bym lał po mordzie swoją babę pił cpal chuj wie co jesżyczę . z gorszymi się wiąźą ni ja autor uwierz na codzień jestem tego świadkiem .

Gość gość
Teppic No 1 18:00 dzięki zgadzam się z twoim zdaniem

Gość gość
18:55 Co oczekują te prawdziwe kobiety mówi się że jest ich dzisiaj uff dosyć naprawdę mało i ciężko je spotkać napisz co

Gość darek334_
gość dziś chodzenie na dziwki nikogo nie krzywdzi jak nie jesteś w związku

Gość gość
Derek334 Musisz mieć naprawdę je zajebiste w swojej miejscowości naprawdę Popek nie bez powodu wypuścił nutę o blacharsko w łodzi każdy wie ze tutejsze kurwy patrzą patrzą żeby cię tylko oskubac i jak najmniej dać przyjemności ludzie tu gdzie mieszkam mówią między sobą ze dziwka nie da się nawet pocałować jedynie za dobrą dopłatą Bez powodu ten mit nie powstał same udzielają wywiadu żeby do nich nie chodzili faceci młodzi źonaci i tak dalej bo im chodzi o pieniądze nic więcej i tylko udają nimfomanki . Pozdrawiam narazie

Gość gość
Autorze, jestem starszą kobietą, dużo widziałam, ale nigdy tego co Ty. W złym towarzystwie przebiega Twoje życie i bardzo Ci współczuje. Niestety to chyba zaklęty krąg bo z takim charakterem a zwłaszcza podejściem, nie wyrwiesz się.

Gość gość
gość dziś - nie wiem czego oczekują wszystkie prawdziwe kobiety, wiem czego oczekuję ja. A ja oczekuję mężczyzny na swoim poziomie w każdej sferze: światopoglądowej, materialnej i edukacyjnej. Prawda jest taka, że nie mielibyśmy o czym rozmawiać, tak naprawdę. Nie mogłabym Cię zabrać na żadne spotkanie w mojej rodzinie, z obawy, że narobiłbyś mi wstydu, bo nie wiedziałbyś jak się zachować (nie wynika to z tego, że jesteś jakiś głupi czy coś w tym stylu, broń Boże, po prostu wychowywałeś się i przebywasz w zupełnie różnym otoczeniu i nie odnalazłbyś się wśród mojej rodziny, znajomych czy współpracowników). Gdybym Cie jednak zabrała, to siedziałbyś cicho i męczył się w garniturze, z który bym Cie przemocą wbiła. Po prostu między nami nie ma żadnej płaszczyzny komunikacyjnej i nie będzie, bo pochodzimy z dwóch różnych światów. Dlatego mam dla Ciebie radę, szukaj dziewczyny z blokowiska. Takiej, która od zawsze otaczała się dresiarzami i która w tej dresiarskiej subkulturze funkcjonuje. Z nią będziesz się w stanie porozumieć bez trudu. A jeśli dobrze poszukasz, to może trafisz na dziewczynę, która będzie dobrą żoną i matką.

Gość gość
20:14 to zdanie mi się podoba bo jest prawdziwe .

Gość gość
Autorze ale o co te gorzkie żale? Cos tam na lewo kręcisz, zasiłki, itp, praca tylko na czarno...za dobrze to nie wyglada. Oczekujesz, ze założycie rodzine i bedzie Rodziła i miała w jednym palcu jaki jeszcze zasiłek moze wydębić i bedzie latała po mopsach? A lokal jakis masz chociaz? Bo, moim zdaniem facet, ktory głośno mowi, ze bedzie sie opiekował i dbał o wszystko, to niech zapewnia od a do z.