Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wyobrażam sobie tego jako prawdziwy facet

Polecane posty

Gość gość
Autorze, patenty na zarabianie? A jakie to? Opylanie dragow dzieciakom?:O

Gość gość
20:56 stawiam ze tacy jak ty nie powinni się wypowiadać bo zachowujesz się tak piszesz bzdury jak byś nie miał a zielonego pojęcia o życiu najważniejsze jest być sobą pisze ze nie mogę znaleźć kogoś do związku o założeniu rodziny nic nie wspominam Jeśli już to nie było by mowy by wychowywał się w biedzie latanie po mopsach ty chyba jesteś jeszcze gimbusem i nie rozumiesz co napisałem albo masz jakiegoś downa ? Ja pisze o związku nie zakładaniu rodziny 21:00 tak fety i predatora .

Gość gość
20:56 Stwierdzam że na lewo to ciebie zrobili weź nie pisz tych swoich farmazonów bzdur Stwierdzam że tacy jak ty nie powinni się wypowiadać Pisze ze nie może znaleźć partnera do związku nic tu nie wspominam o zakładaniu rodziny Zakładanie rodziny nie jest obowiązkiem Nie wychował jakiego kolwiek dziecka w kurewskiej biedzie Buahhahahahaha dziecko i latanie po mopsach po jakieś lewe zasiłki utrzymanie dziecka nie jest tak ważne jak wychowanie na ludzi bo utrzymać zawsze da się w jakiś sposób nie jest to jakoś strasznie trudne ale zapewnienie dobrobytu juz tak odz w pizdu stawiam ze jesteś jakimś lewakiem czy gimbusem nie mającym zielonego pojęcia co to jet życie tacy jak ty to widać nawet nie potrafią czytać ze zrozumieniem . pozdrowienia

Gość gość
Totalny gimbus z ciebie, trzynasty Jak ważne jest wychowanie które ty otrzymałeś bardzo minimalne pokazuje dobitnie twój przykład. Totalnie odrealniony piwniczak. To według ciebie dobre?

Gość gość
2:27 jaki jestem taki jestem Dla mnie obrażanie się w sieci nawzajem ocenianie siebie i życia jest tak głupie a nawet bardziej niż wieczne picie czy branie szkodliwych dragow nie ocenia się ludzi których się nie zna o których nie masz pojęcia nie ważne jak zostałem ja wychowany to właśnie wychowani w największych patologia ch nawiecej się o tym uczą i maja argumenty by wyciągać wnioski i nie popełniać tych samych błędów co przodkowie Co za jakieś wielkie frajerstwo w tym internecie na tej kafeteri gimby chcą się tu oceniać jak by nie mieli nic lepszego w życiu do roboty ja nie rozumiesz co pisze to się nie wypowiadaj Nie rozumiesz albo wszystkiego nie czytasz po tym stwierdzam u cb jakiegoś lewego downa

Gość gość
Kolejny który amnezji dostał? Zapomniałeś co sam wygadywales? Co kobietom pisałeś? Teraz tłumaczysz to robieniem beki co jest niedorzeczne. Przyszła i twoja kolej. Życie. Pamiętaj że nic w eter nigdy nie idzie wbrew pozorom.

Gość gość
2:27 przeczytaj dokładnie co napisałem j wyciągnij z tego wnioski jaki z ciebie jest odrealniony piwniczak obrażać ludzi tylko potrafisz nic więcej Skąd się biorą tacy jak ty nie mama ci dołączy internet liczy się jakim jest się człowiekiem tacy jak ty to chyba nie ludzie tylko podludzie Warci tyle co psie gówno ze juz nawet najgorsze te drechy was przebijają zabijanie prawdy ukrywanie prawdziwego ja jest najgorsze tu się o tym jeszcze nie przekonałes aś ?

jestem dresiarzem od zawsze praktycznie od 7 roku życia x :D ten tekst mnie poskładał totalnie:D nie jestem w stanie przeczytać wątku

Gość gość
2:34 szerze ? To nie mogłem powyżej napisane trzymam się tego samego co wcześniej tylko tacy hipsterźy jak ty szukający dziury w całym by się dzisiaj z kimś pohejtowac poklocic mnie po prostu już wyprowadzają z równowagi i wkurwia ja widać jako ten drech śmierdziel straszny piwniczak z osiedla nie mam jeszcze tak zryto łba by tak spędzać yo życie i się z wami w to bawić

Gość gość
2:38 niestety ale to prawda poczytajcie jak się żyło w polsce w latach 2002 2005

Gość gość
Nie kupuję twojej przemiany gdyż ponieważ mam przed oczami twoje obleśno-obrzydliwe teksty do kobiet i o kobietach może ktoś kto nie miał z tobą "styczności" się nabierze.

Gość gość
2:43 i racja sam siebie nie poznaje Z szacunkiem ale jak czytam ich moraly na swój temat to jest jakaś tragedia mam przed oczami chore samotne nieszczęśliwe c grubaska co uwielbiają komuś dogrysć w sieci Przez te nerwy napisałem połowę naprawdę naprawdę tragicznych bzdur chorych widzisz ale nie kłamie chociaż naprawdę szybko się nakręcam

Gość gość
Daj ci Boże dzieciaku.

Gość gość
Pewnie narkoman i ćpun jak jest drechem

Gość gość
Dresiarze, jak powszechnie wiadomo to śmiecie i odpady społeczne. Przedstawiłeś się jako dres, więc sam przyznałeś, że jesteś śmieciem i odpadem. Dresiarzy nie powinno w ogóle uważać się za ludzi bo to syf gorszy od padliny. Moralne dno, bez jakichkolwiek zasad. Cwaniaki mocne w 5 na 1, złodzieje, ćpuny i kryminaliści. Pustogłowe nieroby, które w ostateczności nadają się tylko do najgorszych prac fizycznych - mieszanie piasku z cementem, rozłupywanie kamieni młotem. Nie dziwię się że żadna cię nie chce, żłobie. Wcześniej czy później skończysz w kryminale albo rynsztoku. Czy takie coś nadaje się na partnera i ojca? Zapomnij o kobietach a najlepiej giń cwelu, zdechnij już dziś!!! Chociaż raz w życiu zrób coś dobrego.

Gość gość
Do gość 15:43 słuchaj skad takie srogie ocenianie obrażanie kogoś kogo nawet nawet nie widziałeś świadczy o tym twoim moralnym dnie Dresiarze mają zasady muszą mieć to ich domena cweliku internetowy Nie lubisz tak bardzo tych dresiarzy lamusie jebany bo jebia takie kurwy jak ty płują napewno na ciebie na osiedlu i sraja co nie raz ci dojebali ? A ty jedynie co potrafisz na moje oko to być pospolitym frajerem nieudacznikiem hipsterem siedzącym w internecie i wylewajacym żale obrażając osoby których nie znasz To co napisałeś aś świadczy jak cie to wszytko to życie bardzo boli chciał a byś sobie je odebrać ale jesteś tak wielki tchórz ze nie potrafisz? wszystko co jedynie potrafisz obrażanie tu w sieci bo ktoś ma inne zdanie inne podejście niż ty obrzerac się głównem na konserwantach jeśli ty kogoś tak bardzo obrażasz musisz być naprawdę dno dresiarz jak dresiarz chociaż ma kolegów tych cpunow największym jakim dnem może się stać człowiek to hipsterem widzę też ze masz bardzo dobra wiedzę o społeczeństwie lamusie i co pobili cie nie raz na osiedlu bo ludzie mówią ze jesteś frajer hipster a ty jedynie co potrafiłeś to iść wypłakać się rodzicom w ramienia i iść na policje którą prawie każdy przeciętniak dzisiaj jebie co pomogło ci ze napisałeś swoje żale jesteś frajerem chociaż by dlatego ze pierwszy obraziłeś tego autora jak się ma zasady leszczu internetowy to się nie obraża a tym bardziej nie ocenia ludzi których nie zna na tyle cie stać a na ulicy pizda i tchórz pewnie jesteś dresiarze mają zasady to ich domena mama ci nie mówiła kto pomagał mama tata czy wujek google znaleźć ci te mądrości co napisałeś ? Piszesz o sobie rozumiem to wszystko co piszesz moralne dno zloby pustogłowy cwele czy to nie pasuje do hipstera jak byś nie był Lamusem jebany dziecko byś nie używał słowa cwel bo to tylko ludzie na dnie potrafią używać wiesz chociaż co to znaczy cwel stawiam ze często dawano ci tak na imię w szkole masz traumy musisz tutaj w sieci poczuć się kimś wyżyć a na ulicy ty cweliku tak nie powiesz do dresiarza bo jesteś tchórz teraz odpowiedz sobie sam czy to co ci napisałem jest bez sensu nie świadczy ze wszystko co napisałeś pasuje do ciebie tym bardziej jakie z ciebie musi być moralne dno Ja jako dresiarz napisałem ci prawdę i to do mnie i do moich przyjdą ludzie żeby cię zbić kiedy znów zbierzesz się na odwagę i wyjdziesz ze swojej bramy i zaczniesz wyzywać starsze babcie bo do rowiesnikow masz respekt na jakiej wsi mieszkasz samotny lamusie ? Ze nie wiesz o tym ze dresiarze są szanowani mają szacunek pilnują porządku w swoich dzielnicach Autor ten tragiczny dresiarz chociaż coś o sobie napisał ty nic prócz bzdur wyssanych z przecwelonego palca .

Gość gość
15:43 niech każdy najlepiej patrzy na siebie sianie nienawiści w sieci życzenie komuś śmierci jest wielkim tchorzostwem i świadczy naprawdę o dnie pamiętaj od takich spraw jest ulica a nie internet A wojny ściać ferment w sieci tylko kurestwo i tchórze potrafią . idź księdza się zapytaj zrób laske dotyczy to wszystkiego nawet siana nienawiści do czego kogo kolwiek .

Gość gość
Koniec tego fermentu za dużo emocji

Gość gość
Ten temat potwierdza, że dresiarze to tępe i agresywne bydło, szukające słabszych na ulicy by móc ich pobić, a tym samym dowartościowaś siebie. Zastanawia mnie nienawiść tego bydła do hipsterów i ludzi o innym niż oni wyglądzie, do studentów, oraz tych którzy prowadzą normalne spokojne życie, coś osiągnęli. Autor to patologia o czym świadczy jego język. Zapewne nie raz z kolegami bez powodu "dojechał" na ulicy jakiegoś hipstera. Biada kobiecie która zwiąże się z takim bandytą. Dresy to agresywne osobniki wyżywające się tylko na słabszych, do silniejszych nawet nie odważą się podejść. Partnerka dresa najpierw będzie workiem na spermę, a później stanie się dodatkowo workiem treningowym. Dresy to tchórze i damscy bokserzy. Kobietki, omijać takich szerokim łukiem. Moja koleżanka pracuje jako protokolantka w sądzie. Zgadnijcie kto najczęściej zasiada na ławie oskarżonych? Dresiarze. Gdy mi opowiadała co potrafią zrobić drugiemu niewinnemu człowiekowi, włos jeżył mi się na głowie. Kobietki, przestrzegam jeszcze raz przed dresiarzami.

Gość gość
11:22 Na nic cię więcej nie stać tylko na to by pon kimś jechać w sieci kogoś oceniać rozliczać w internecie widać ze tacy jak ty to tępe play lamusa idź lamusie hipsterze za dyche co jedziesz dopiero mu teraz jak widać źe reagował tak a nie inaczej tu jest temat o kobietach i nastawieniu do kobieg nie o dresiarzach jeżeli tu co chwila wracasz i jedziesz świadczy jaka jesteś tepa wrażliwa pala krótko mówiąc. Idź wyjdź na ulicę i tam pokaż jaki jesteś odważny do dresiarzy bo kozaczac do nich w sieci potwierdza twoje upośledzenie ze nie masz co robić w tym swoim obsranym życiu na ulicę nie tu tchórzu autor widać prawdziwy mądry człowiek nie ukrywa chociaż kim jest przestrzegaj przed takimi nierobami siedzącym przed internetem jak ty i tak we większość z braku czasu nie czytam twojego gówna wrażliwa cipke pozdro pseudokozaku za 10 internetowy strazniku antydresiacki pompa z takich załamanców jak ty .

Gość marawstala
To jakie masz te wartości? : )

Gość gość
11:22 Ty masz problemy zaburzenia psychiczne czy intelektualne dziecko idź odrabiaj lekcje gimbo pało a nie pokazujesz dojrzałość dorosłość w sieci której tak naprawdę nie masz Idź do koleżanek ulecz burze hormonów rozwaliles mnie jako dresiarza buhahahhahahahahahahahah co ty piszesz ze hipsterzy to są ludzie i można ich ludzi nazywać ludzmi a drechów juz nie podłe świnie biegają po ulicy jeszcze piszą swoje teksty w sieci tam do nich nie podejdziemy tylko z obstawa kurestwa mundurowego ale tutaj można po nich jechać i trzeba się na nich mścić buuhahahahahahahah hipsterzy i ludzie tak chodzą do kościoła drechy przed kościół Co raz więcej chorych w polsce coś ci dodam dziecko ja mam 20 ty umysł na 13 lat buntowniku liczy się inteligencja i człowieczeństwo nie skąd pochodzisz i do jakiej subkultury należysz zapytaj mamy czy nie mam racji pozdro nie czuj się sam .

Gość gość
16:34 objaśnij pytanie ja juz na to odpowiadałem nie czytasz nie musze ci pisać wystarczy ze z nich się śmieje i padam po prostu padam jak widzę moje reakcje ostatnie od rana dzisiejszego a ich internet od rozliczeń . ja juz na swoją twarz padłem naprawdę nie żartuje

Gość gość
Zanim znów dacie te swoje mądrości pokazując wartości swoje poczytajcie co pisał na początku co stwierdził w czym jest rzecz bo widzę ze bluzgi kurwy lecą z pytaniami stwierdzeniami na które juz odpowiedz dałem Zwariuje wojna w sieci drechy hipsterzy Dresiarze to prawdziwi faceci jest to potwierdzone przynajmniej mają jakieś wyzwania w życiu ich życie to nie bycie Lamusem robienie parę złotych

Gość marawstala
gość dziś Na poczatku piszesz, ze jestes dresem i cos o tym ze masz wartości : ) No ok. przyznaje, dalej nie czytalam być moze gdzieś niżej napisales o co Ci chodzilo : )

Gość gość
Ja Autor coś jeszcze dodam połowa tych jeczen to nie jest moje pamiętajcie ludzie ludzie nie hipsterźy ja nie wybrałem sobie tego sam ze jestem dresiarzem na wlasne zyczenie tylko życie i ludzie do tego doprowadzili bardzo nie lubię tchórzy tchórze to najwięksi nasi przeciwnicy śmiertelni wrogowie i widać kilku już się ich znalazło napisałem wyraźnie to ja nie zmienię i nie zniszcze swoich wartości jak bym chciał się sfrajerzyc być jak nie jeden mój kumpel dać się babie owijac wokół palca miał bym kobietę w kilka dni bo się za mną oglądaj zagadują ale musisz być zawsze sobą nie jak frajer wkładać maski by zdobyć szacunek czy kobietę jak znaczna większość frajerstwa polskiego to robi warto by było bym ukrył swoje prawdziwe ja oszukał łaskę i po latach wiedziała skąd tak naprawdę i kim jestem ? No właśnie znak zapytania.

Gość marawstala
Z dresiara moze Ci się uda, im więcej podobieństw tym chyba lepiej : )

Gość gość
Mara, nie podpuszczaj patologii. W szeroko pojętym interesie społecznym jest to, aby patologia się nie rozprzestrzeniała, nie rozmnażała. Dresiarz plus dresiara? Pomyśl jakie będzie z tego potomstwo. Kolejna bandycka roszczeniowa patologia żyjąca (zarówno na wolności jak i w kryminale) na koszt zdrowego połeczeństwa, a więc również na mój i Twój koszt.

Gość gość
17:21 nie bądź juz tak chytry zawisny na pieniądze pieniądze to nie wszystko nie są najważniejszekim taki jak ty ktoś jest Frajerstwem i patologia spoleczna płacisz składki i do tego stopnia leszcz jesteś ze szkoda ci na zk gdzie napewno wszystkie twoje pieniążki nie lecą kolejny frajer zawisny polak który nie szanuje polaków przez takich jak ty zachód nas by zjadł i do tego nienawidzi bo większość obywateli takich polaków jak ty to pospolici samolubne osoby na dnie jesteś tak chytry ze nawet byś pewnie rodzinej matce nie dał braci zdradził tez Juz dresiarze takiego gówna w głowie nie mają nawet ci najgorsi przecpani niech tacy jak ty się nie wypowiadają nie masz prawa głosu cwoku jak i z kim gadać xd