Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wyobrażam sobie tego jako prawdziwy facet

Polecane posty

Gość gość
17:21 Jesteś taki Prawdziwy dobry Przeczytaj odpowie sobie sam interesiarzu bo dla cb warto w tym interesie społecznym to trzeba tępić takich bałwanów zawisne świnie jak ty jadę teraz tranwajem pełno tu takich frajerów jak ty potem jak i na ulicy co kozaczą sieją ferment chcą być uratować bura co jedynie potrafią rozpocząć awanture robić z siebie kozaków którzy na sam koniec dzwonią na psy i idą składać zawiadomienie leszcze i jedyna ich tchórzliwa obrona fałszywi ludzie rozumiem ze potwierdzasz mi ze jesteś tchórz skoro ja powyżej pisze co o nich myślę a ty taki anty dres no to po stronie pedofilow których leją dresy tez jesteś czy jednym z nich Masz małe cipeczki za smartfonie Coś ci jeszcze dodam mój dziadek śp miał podobny charakter do mnie stawiam ze twoich zabito w czasie wojny za zawiść i nawet by to zrobili zydzi bo jak jesteś taki chytry ze żałujesz na resocjalizacje własnego narodu i twoi przodkowie nawet 5 letniemu zydowi by nie dali jeść mój woził we piasku torbach zawinietych w szmaty Żydom pomoc pozdrów babcie niech ci da portret Adolfa Hitlera może macie podobne zainteresowania.

Gość gość
dla takich jak autor jest pełno karyn na świecie. Łączcie się i zabijajcie ;). Btw. uczciwy? HAHAHA

Gość gość
Wracaj dresie do rynsztoka z którego wylazłeś:D

Gość gość
Przedstawiasz się jako niby Dojrzały facet który jest tak po prostu dresiarzem od młodych lat Niby tak porządny jesteś dojrzały Chcesz mieć kobietę zbudować jakiś związek myślisz poważnie troche o przyszłości ? W jaki to sposób skoro hejtujesz się z dziećmi internetu lub innym jakimś dnem społecznym hipster siedzi w domu puszcza baki w fotel i hejtuje ty dresiarz jeździsz przez miasto załatwiasz swoje sprawy i przy jakiejś okazji trzymasz telefon i również hejtujesz jak byście byli siebie warci

Gość gość
Linki bluzgi płacz brak pogodzenia ale musi cie ta prawda boleć stawiam ze zydzi w obozach mieli większy szacunek niż ty na swojej wsi WYMYSL LEPSZE TEKSTY HEJCIE DRSY CHOCIAŻ POTRAFIĄ BYC SOBĄ I NIE ZAŚMIECAJA INTERNETU NAWET ŚMIETNIKÓW JAK TY DZISIAJ TYMI SAMYMI TEKSTAMI I LINKAMI ZASMIECILES FORUM DLA LUDZI NIE MA TU WIDOCZNIE DLA CIEBIE MIEJSCA CO NIE MOŻESZ GO ZNALEŹĆ JAK JESTEŚ TAKI OTWARTY PORZĄDNY CHOCIAŻ TO JEST WIDAĆ PO PISANIU TWOIM RO PODAJ DANE SWOJE NP ADRES M JAK NARAZIE TWOJE POSTU SĄ NAPRAWDĘ DZIECINNE BYDLAKU INTERNETOWY MATKA CI TAK DALA NA IMIĘ? LECZ SIĘ DZIECIAKU ALBO PODAJ TELEFON I ZADZWONIĘ POGADAM Z TWOJA MAMA MOŻE ONA CIĘ ZRESOCJALIZUJE PAMIĘTAJ DRESIARZ NAWET KTÓRY ŚMIERDZI JEBIE CPANIEM POTEM MA WIĘCEJ ZASAD NIŻ TAKIE DNO AJK TY KTÓRE NAWET NIE MA GDZIE WYJŚĆ TYLKO BÓG MOŻE NAS SĄDZIĆ DLA TAKICH JAK TY 18:12

Gość gość
Gościu 18:40 Z całym szacunkiem, nazywanie hipsterów dnem społecznym i porównywanie ich do dresiarzy jest delikatnie mówiąc nie na miejscu. Widać, nie miałeś do czynienia ani z jednymi ani z drugimi. Spotykając się z hipsterami mógłbyś porozmawiać z nimi na różne ciekawe tematy, czegoś się dowiedzieć. Natomiast spotkanie z dresiarzami skutkowałoby licznymi krwiakami na Twoim ciele, złamaniami, utratą telefonu i portfela lub butów czy plecaka. W wyjątkowych okolicznościach, tzn. gdybyś miał pecha, zadaliby Ci rany rozbitymi butelkami lub nożami co doprowadziłoby do Twojej śmierci. Taka mała, subtelna różnica:o

Gość gość
18:24 Jak cie bliscy nie kochali to wołali tak do ciebie czy te teksty znasz z kłótni swojej marki i ojca ?

Gość gość
Ludzie! Przestańcie się pastwić nad tym niedorozwojem w dresie. Widać, już mu się gotują dwie szare komórki od wysiłku umysłowego:D :p

Gość gość
Gość 18:58 Nie na miejscu jest by w takim miejscu się kłocili czy nawet rozliczali swoją drogą hehe naprawdę masz duże pojęcie o świecie o którym tak piszesz Nie wiesz ze Polscy Dresiarze są bardzo delikatni dać ci stronę z tym tematem byś podwyższył swoją wiedzę czy tytuł jakiejś książki w tych tematach Tez byłem dress i nie wiesz nawet ze dresiarz nie może uderzyć słabszego ? Jak i bez powodu tych dresów co ty znasz muszą być to pijaku mordy krzywe lumpy z pod sklepu monopolowego co z dresiackim światem mają jedynie wspólny ubiór Swoją drogą piszesz straszne rzeczy chore wręcz leczysz się psychiatrycznie ? weź leki szybciutko.

Gość gość
Typ 19:09 - dres, i wszystko jasne:o

Gość gość
19:01 Swoją drogą zadaj sobie pytanie ? Ludzie Ludzie to pisali wcześniej jak i ten cały drechu teraz to jacyś delikwenci hejterzy polscy Mówisz ludzie ja tu widzę od godz 11 te same teksty na poziomie niedorozwoja gimnazjum pewnie siebie warci są Jak piszą do siebie długa chwile takie żałosne bzdury .

Gość gość
Dresiarz nie może uderzyć słabszego? Tylko na takich polujecie, bandyci cwani w grupie. Powinni was we więzieniach pozamykać i do kamieniołomów zagonić. Pasiasta swołocz!

Gość gość
19:12 typ gimbus 14 letni hejter bezdoswiadczenia co nawet złotówki nie zarobił na ten internet który ma mu służyć do nauki wiedzy potem mówią ze dzisiejsza ta młodzież gówno potrafi no jak się tak kształcą no to potem w dorosłym życiu nic po za zostaniem dziwnym typem lub dresem nie mają . Twój styl pisania przypomina mi 2009 rok kiedy sama w wieku nastolatki tez tak hejtowalam

Gość gość
Patrzcie, tępy dres ma karynę do obrony:P Może mamusię zawołał bo mu już z uszu dymiło?:D

Gość gość
19:15 Jako Autor przyznam ci rację ze jest taka grupa w społeczeństwie co tak się zachowuje dla mnie to nie są dresiarze tylko ważące się zle wielkie kurestwo tzw hieny pseudokozaki mające się za dresów A nie mające nic wspólnego z polswiatkiem dresiarz jeśli ma szacunek wyszedł na ludzi musiał zrobić już karierę Ja dzisiaj pisałem do jednego hejta co się tak bardzo na mnie zawzial ze nawet chyba gównie wirusy na androida zaczął mi tu na mój temat wklejać Taki typ społeczeństwa nie jest szanowany a swoją drogą coś ci jeszcze powiem Nic się nie dzieje bez przyczyny jakiejkolwiek przyczyny jest to proste stwierdzenie .

Gość gość
Gość 19:26 Co ty tutaj piszesz naprawdę mięśnie czyjeś rodziny we własne konfikty nawet w sieci naprawdę świadczy o twoim jesc ze młodym dziecięcym mózgu wypalonym od internetu Dresiarz ci obraża matkę codzienne a ty nie wiesz jak reagować psy z budy śmierdzące ci nie pomogą i musisz pomścić się na całym gatunku dresiackim dresiarze to najgorsze gówno zło wszystko dobre tylko nie dres jestem gejem od najmłodszych lat i musze nosić leginsy takie jak siostra będę miał dziewczynę na swoim poziomu będzie nas łączyć prawdziwość kobiecosc nie fałsz dresiacki . Takim frajerom wychowanym przez cweli nikt nie sprzeda nawet grama syntetycznej marihuany i nie mogą się z tym pogodzić marza o legalizacji powiec mi tak szczerze jak człowiek człowiekowi ile razy zostałeś juz przecwelony ile razy nie dbales o higienę Walisz codziennie buraki i masz przecwelone gacie walisz konia na kanapie pod kołdra Idź na kont do siebie zwal konia ulga przyjdzie Najczęstsze osoby i jest na ten tamta książka którzy nie nawidzi g typowych dresiarzy to są cwele z wolności gdzie myją żeby w jednym pomieszczeniu z odchodami kocimi i swoimi nie spuszczaja matka nie nauczyla hejtera zamykać tego co trzeba

Gość gość
Koniec hejtu tchórze nie dali ani nr telefonu ani adresu Widać wsze wartości .