Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myslicie ze idąc na zaliczenie nastudiach do kobiety lepiej nie wygladac ladnie?

Polecane posty

Gość gość

Bo ja czasem mam dni, ze wygladam lepiej, a czasem gorzej, ale dzisiaj akurat wygladalam chyba dosc ladnie i byla strasznie niemila dla mnie jak sie pytalam o zaliczenie nieobecnosci :O Myslicie, ze lepiej na to zaliczenie ubrac sie jak jakas pensjonarka i nie malowac sie zbytnio? Nie zebym sie uwazala za pieknosc, ale innym razem bylam sie jej o cos pytac jak bylam nieumalowana i ubrana gorzej to byla milsza

Gość darek334_
zmieniaj studia na politechnikę tam są sami faceci wykładowcy i możesz się stroić

Gość gość
Nie mam ścislego umyslu, wiec ciezko by mi pewnie szlo na politechnice :P Chociaz teraz tez nie jestem na calkiem humanistycznym kierunku bardziej biologicznym. To prawda, ze u facetow lepiej wygladac ladnie na zaliczeniu, ale dzisiaj np. ubralam ladna sukienke, staralam sie ladnie wygladac i faktycznie sie za mna ogladali na miescie, ale ta babka od zaliczenia byla bardzo niemila bo nawet nie odp. mi do widzenia :O

Gość gość
chyba teraz jak pojde do niej na zaliczenie to oprocz wiedzy bede musiala zalozyc jakas bluzke zapinana pod szyje plus zero makujazu i zwiazane wlosy. To powinno przyniesc efekt bo raczej nie naleze do osoby , ktore dobrze by wygladaly we wszystkim, jak sie postaram dobrze wygladac to dopiero wtedy sie za mna ogladaja czyli najczesniej jak sie pomaluje i ubiore np. letnia sukienke . Ale do niej raczej nie bede mogla tak pojsc, masakra jakie te baby sa zazdrosne...

Gość gość
One mi wszystkiego zazdroszczą

Gość gość
*do osob

Gość gość
Zależy do której, ale fakt, że lepiej do kobiet na egzamin, albo zaliczenie się zbytnio nie stroić. Lepiej już wystroić się po wyjściu z zaliczenia ;) Niestety to kobieta, a kobiety bywają zazdrosne, szczególnie o młodsze od siebie, więc to proste, że jak wygląda się "za ładnie" to może nie podziałać tutaj na plus.

Gość gość
A do faceta to co innego, wtedy powinno sie wyglądać właśnie ładnie :) Choc nie wyzywająco, ale raczej na plus będzie atrakcyjny wygląd. A u kobiet lepiej z tym ostrożnie, oczywiście lepiej też do nich nie ubierać sie jak fleja, tylko elegancko, ale nie robić z siebie zbytniej laski.