Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem kto jest ojcem mojego dziecko...4 facetów, który to może być

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam problem. Ostatnią miesiączkę miałam ok. 10 kwietnia, ale nie pamiętam dokładnie czy to było tego dnia-jak na złość zawsze wiedziałam a tym razem zapomniałam zapisać :/ miesiączki trwały u mnie zawsze jakieś 5 dni a cykl ok. 28. Sytuacja wygląda tak, że mój narzeczony zostawił mnie po 5 latach związku i bardzo to przeżywałam w końcu poznałam kogoś i 22 kwietnia doszło do zbliżenia, ale wyglądało to tak, że w sumie nie wyszło bo tylko 'wsadził', machnął kilka razy i na tym koniec. W związku z tym poszłam do klubu i bez gumki kochalam sie z napotkanym w wc facetem. Następnego dnia mój kochany dowiedział się, że z kimś się spotykał i zdał sobie sprawę, że nie może beze mnie żyć i 24 maja kochaliśmy się, bez zabezpieczenia i skończył we mnie. Dzien pozniej bylam na weselu z innym facetem nie z partnerem - no bo zaptosilam go wtedy kiedy parter mnie zostawil i kochalismy sie bez zabezpieczenia ale doszedl mi na wlosy lonowe a nie w srodku. 13 maja dowiedziałam się, że jestem w ciąży i teraz nie wiem z kim ;( niby bardziej logiczne wydaje się, że z narzeczonym z tym, że kochaliśmy się bez zabezpieczenia ładnych kilka miesięcy a jak tylko doszło do czegoś z innym to akurat jestem w ciąży. Niby nie było we mnie jego spermy, ale podobno w wydzielinie z penisa też są plemniki. Nie wiem co o tym myśleć. Wiem, że odpowiedź na moje pytanie może mi dać tylko test DNA, ale chciałabym znać zdanie innych kobiet.... jestem załamana faktem, że to się tak potoczyło. Myślałam, że to koniec, kocham go nad życie, myślałam,że inni pozwoli mi zapomnieć,. No i co ja mam myśleć? Tak bardzo bym chciała, żeby ta maleńka istotka była owocem miłości mojej i narzeczonego.... Ale wiem, że jest możliwe, że to nie jest jego dziecko. Tylko jakie są szanse? Przypomnę: miesiączka ok. 10 kwietnia zbliżenie z X 22 maj-bez żadnego wytrysku zblizenie z y 22 maja z wytryskiej stosunek z narzeczonym 24 i 25 maj z wytryskiem we mnie. stosunek z Z 26 maja z wytryskiem na wloski Błagam o odpowiedź

Gość gość
Idiotka :O

Gość gość
Raczej kurwa :)

Gość gość
Co za problem wmowic narzeczonemu ze to jego? I tak sie nie dowie jaka jest prawda:-) Wszystkie kobiety tak robia:)

Gość gość
A narzeczony wie o twoich przygodach? Tylko test DNA. Seks bez zabezpieczeń to możliwość ciąży. Szanse mają wszyscy.

Gość gość
Ze ci cie chcialo to durne prowo tyle pisac Ja bym sobie na twoim miejscu zrobila test na hiv, kile, chlamydie i opryszczke Nara trolico!

Gość gość
no i będziesz miała poczwórne alimenty, taka to pożyje

Gość gość
13 maja dowiedziałaś się o ciazy, a od 22 maja zaczęłaś maraton seksualny, więc chyba logiczne, że ciąża jest ze stosunku z narzeczonym przed waszym rozstaniem.

Gość gość
Ale to już było! tylko wtedy mniejsza ilość facetów i nawet ten tekst na końcu, ze przypomnisz. postaraj się bardziej! 2/10 na zachętę ;)

Gość gość
Prowo

Gość gość
jak 13 maja dowiedziałaś się o ciąży, to typuję faceta z 22 kwietnia ;) co z tego, że nie było wytrysku, sperma może i tak się przedostać z wydzieliną podczas seksu. Jak od 13 maja wiesz o ciąży, to raczej faceci późniejsi nie są ojcami. No chyba że ten z 22 maja, a Tobie pomyliło się z datą, kiedy dowiedziałaś się o ciąży :P typuję nowego, pewnie bardziej płodny, skoro z narzeczonym wiele razy kochałaś się bez zabezpieczenia i nic nie było

Gość gość
I jeszcze trollu zapomniałeś dodać o imprezie 25 kwietnia i10 Murzynach :D Prowa kafeterii obniżają poziom...