Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ona tak się zachowuje?

Polecane posty

Gość gość
A bzykanko było?

Gość gość
Nie było między nami kontaktów intymnych

Gość gość
Powiedz mi ze swojej perspektywy, bo mam podobna sytuacje. Czy facet ciągle pisze do kolezanki, od czasu do czasu spotyka się z nią i to jest tylko kolezenstwo z jego strony. Zaznaczam że oboje wolni. Pytam bo zachowanie kolegi lekko mnie zastanawia

Gość gość
Nie mieliśmy kontaktu wirtualnego. Spotykaliśmy się w rzeczywistości.

Gość gość
Po jednorazowym przeleceniu zaostrzy się sytuacja bardziej.

Gość Kawa z cukrem bez smietanki
10:46 - racja :o

Gość gość
Powiedz mi ze swojej perspektywy, bo mam podobna sytuacje. Czy facet ciągle pisze do kolezanki, od czasu do czasu spotyka się z nią i to jest tylko kolezenstwo z jego strony. Zaznaczam że oboje wolni. Pytam bo zachowanie kolegi lekko mnie zastanawia Ale jak sadzisz?

Gość gość
Najpierw napisz, ile masz lat. To ci poradzimy konkretnie

Gość gość
Krótko mówiąc, jeśli nie zależy Ci na niej w aspektach bliższych to dala do zrozumienia, że układ koleżeński skonczył się. A co z tym zrobisz dalej to już twoja sprawa.

Gość Kawa z cukrem bez smietanki
Tu już nie ma co doradzać. :D Frajer zepsuł sprawę i tyle. :P Dobrze, że kobiecina przejrzała na oczy i się ulotniła. :)

Gość gość
Dlaczego ona zachowuje się tak jakby się mnie bała? Gdy widzieliśmy się po raz ostatni to ona szybciej była w drzwiach niż ja zdążyłem wstać żeby się z nią pożegnać. Unika mnie i tak jakby przestała mi ufać.

Gość gość
Pewnie chcial 10 srok za ogon łapać i wyczula goscia.

Gość gość
Na pewnym etapie bycie miłym mogło nie wystarczyć może chciała żebyś ją zaprosił na przysłowiową kawę.

Gość gość
Czy mogę to jeszcze naprawić? Ona jest bardzo nieswoja.

Gość gość
Toż to jakiś gimbus - robil z kolezanka szkolny projekt i teraz ma do myslenie. Zaproś ją na ciasteczko i oranżadę

Gość gość
Porozmawiaj z nią szczerze powiedz to co tu napisałeś, że mniej się uśmiecha, nie angażuje już tak w rozmowę,że wydaje Ci sie, że Cie unika. Zapytaj czy od tej relacji oczekiwała czegoś więcej a może ta relacja poszła za daleko. Po odpowiedzi możesz zadecydować jeśli powie, że czegoś więcej powiedz, że nie byłeś pewien jej reakcji i postarasz się to naprawić więc zapraszasz ją na kawę. Jak powie że relacja poszła za daleko zadecydujesz czy powiesz, ze Ci odpowiada żebyście pozostali przyjaciółmi.

Gość gość
o wszystko trzebadbac nawet o kontakty znajomosciowe jesli były takie udane to jednak cos musiało się wydarzyć bo albo ta dziewcczyna ma jakies kłópoty na głowie o czym nie wiesz albo skoro Cię lub to mogles w czymś nawalić,urazić a znajomosci są rózne bywają bardzu lużne lub bliższe jesli byłes na etapie blizszych to dziewczyna mgła zacząc zwracac uwagę na PIERDOLY typu pamięć czy szacunek do niej np czy pametasz o niej w swieta lub jakies jej drobne uroczystosci typy ur lub imieninki?

Gość gość
To akurat prawda. Ona ma kłopoty na głowie, ale miała je także wcześniej. Wtedy gdy mieliśmy dobry kontakt. Zawsze mi opowiadała o wszystkim, dlatego nie wiem skąd taka nagła zmiana. Mówiłem jej, że widzę, że jest nieswoja, ale nie wytłumaczyła tego.

Gość gość
a robisz Jej czasem przyjemność typu chodz ze mną na kawę,jakies gdzies wyjscie na spacer, lub dajesz jakiś kwiatek na imieniny czy d.kobiet te drobnostki zawsze są przyjemne dla kobiet>:) Taka drobna dbałość zawsze świadczy dla dziewczyny,że pamiętasz i Ci zalezy na tej znajomosci to jak jest>:)?

Gość gość
Zdystansowała się bo nie widzi zainteresowania tobą jako kobietą a nie kumpelą. Tak trudno się domyslić ze częste przebywanie ze sobą wolnej kobiety i męzczyzny prowadzi do np do zauroczenia czy zakochania.

Gość gość
Wcześniej gdy mieliśmy dobry kontakt to właśnie w ten sposób to wyglądało. Kawka, herbatka, czekoladki... no, a teraz tego kontaktu prawie nie ma. Nie wiem szczerze kiedy są jej urodziny.

Gość gość
dziś kłopoty mogły Ją przerosnąć musisz Jej powiedzieć,że moze na Cibie liczyć:)

Gość gość
Nie raz ją zapewniałem, że może na mnie liczyć, ale to nie pomogło w odzyskaniu zaufania.

Gość gość
gość dziś no widzisz nawet nie wiesz, może pomyslała sobie z czasem że Cię guzik tak na prawdę obchodzi, mów co chcesz ale nia ma takiej kobiety która by nie lubiła jak facet czy to partner czy bliski znajomy który pamięta o Niej poprzez np te ur lub imieniny dzien kobiet czy święta na początku znajomosci takie głupoty kobiety maja gdzies ale z czasem zaczynają na to patrzec a jak FACET zaczyna im się podobac robi się bliski to brak takiej pamięci może boleć i jak w takiej sytuacji ma się zwierzać z kłopotów jak może mysli że masz Ja gdzieś:)?

Gość gość
pozostaje cierpliwosc i utrzymanie kontaktu ale nie takiego jak raz na poł roku co słychać:) postaraj się by Ona poczuła Ci sie potrzebna, pros Ją o jakąs radę np popros by pomogła Ci wybrac jakiś prezent na miescie dla kogoś,zapros w tedy Ją na jakąs kawę,spędz miłe chwile i tak powoli moze wszystko się naprawi:)

Gość gość
z czasem musisz Jej powiedzieć ,że jest Ci bliska i to bardzo a wtedy wszystko w Jej rękach:)

Gość gość
Szczerze to mam obawy żeby zrobić jakiś krok. Zwłaszcza po tym jak się odsunęła i nie wiem tak naprawdę dlaczego i co ona sobie myśli o mnie. Nie chcę wyjść na głupka. Może to przez to, że jest młodsza?

Gość gość
To będzie trudne zadanie żeby znów do niej dotrzeć. Mieliśmy jakiś czas temu ponownie razem pracować nad projektem. Ucieszyło mnie to, że będzie znów więcej okazji do kontaktu i spotykania się, ale ona odezwała się dopiero z konieczności gdy już musiała starając się zrobić sama swoją część. Także jest źle.

Gość gość
A jaka jest roznica wieku?