Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migotka898989

Facet wkurza się na mnie,...

Polecane posty

Gość migotka898989

...że wychodzę ze znajomymi. Niby idź, baw się fajnie, a na drugi dzień ma dosłownie focha. Tymczasem sam potrafi zaimprezować całą noc nawet się nie odzywając do mnie. Coraz gorzej się z tym czuję. Tak jakby on miał większe prawa w tym związku. Jak z nim o tym porozmawiać?

Gość gość
Też się na niego wkurzaj ile tylko wlezie ;) I pamiętaj, że ile wywalczysz to Twoje. A nie pomoże to, to też nic takiego się nie stanie poza tym, że poszukacie szczęścia gdzie indziej.

Gość migotka898989
Sama nie wiem czy odpłacanie się wkurzaniem się ma jakiś sens. Jestem raczej za dojrzałą rozmową o problemach. Z resztą tak się umawialiśmy, że jak coś będzie nie tak to po prostu pogadamy o tym. Wiadomo, że emocję czasem biorą górę, ale staram się trzymać tej umowy a on robi mi jakieś podjazdy fochowe. W ogóle z czasem widzę, że chce dominować nade mną i gdybym to ja się na niego wkurzyła to by też mu się to nie spodobało. Ech, muszę być chyba bardziej stanowcza.

Gość gośćSylwia s
ukradłaś mój nick ,a ja nigdzie nie wychodzę bo nie mam takiej potrzeby dziś,jedynie jak coś uczelnia organizuje to idę.. mnie mój tak wkurzył ze mu nadałam ,wychodzi z kumplami i nawet dziecku nie chce powiedzieć dokąd z kim i kiedy wróci.Wydarł się dzisiaj że nie ma cukru w domu to mu powiedziałam że syn już nie słodzi córka też i ja też i to jest nasz wybór bo cukier szkodzi a o zdrowie trzeba dbać to on mi na to ze jak cukier jest ogólnie dostępny to trzeba go używać,no to mu powiedziałam że dziwki też są ogólnie dostępne a potem ludzie na AIDSA umierają i że po to ma człowiek rozum żeby go używać!

Gość gość
Nie wiesz ze wg polskich facetów kobiety nie mają żadnych praw w związku? Mają tylko obowiązki! Oczywiście nigdy nie powiedzą tego prosto w oczy, ale tak uważają.

Gość gośćSylwia s
Mój nawet nie interesuje się gdzie idę i z kim idę w doopie to ma.Jak o drugiej w nocy autobusem pracowniczym wróciłam do miasta i dzwonie żeby po mnie przyjechał to mi kazał iść w środku nocy z buta 8 km..do wsi.

Gość gość
Czemu razem nie chodzicie na imprezy? A na balety tez osobno chodzicie?

Gość gość
Bo on by nie mógł poderwać i przelecieć innej!