Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość97

Co z nim zronić?

Polecane posty

Gość gość97

Hej ! Piszę tego posta bo muszę sie wygadać. Na imprezie poznałam faceta starszego ode mnie i od razu wpadliśmy sobie w oko. Wymieniliśmy się numerami. I od tamtej pory mamy ze sobą kontakt. Po pewnym czasie okazało się że ma narzeczoną. Jednak zgodziłam się mieć z nim kontakt na stopie koleżeńskiej, ale zmieniła się sytuacja. On zaczął do mnie podbijać. Widujemy się i czas pływanie nam mega szybko. Możemy rozmawiać o wszystkim. Jednak ja mam wyrzuty sumienia. Dla mnie to już jest zdrada. On jednak tak nie uważa. Twierdzi że skoro nie było sexu to to nie jest zdrada.Nie chce nic o niej powiedzieć. Zaczynam czuć się jak ta druga. Gdyby był wolny to myśle ze coś by z tego było ale tak nie jest. Myślę że niedługo muszę zerwać kontakt bo coraz bardziej przywiązuje się. Co o tym myślicie? Facet znudził się swoją partnerka i szuka wrażeń czy o co mu chodzi ?

Gość gość
Szuka panienki na sex

Gość gość
Ma narzeczona i wymienia sie z poznanymi na imprezach nr-ami? Przeciez to oczywisce ze szuka kochanki, bo jedna mu za malo. Co za menda. Normalne jest, ze ktos w zwiazku lazi wyrywac sobie kogos gdzies?