Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szantaż co zrobić ?

Polecane posty

Gość gość

Cześć, mam problem. Podczas weekendowej zabawy co nieco zabawiłem sie z jakaś laska i teraz ona chce ode mnie 1000zl albo powie mojej zonie ze się z nią ruchalem. Niestety alkohol zrobił swoje i się ostro całowaliśmy i zdjlem jej stanik ale do żadnego seksu nie doszło. Co mam zrobić ? Wolal bym nie wspominać o niej zonie...

Gość gość
Chyba jednak powinienes powiedziec zonie. Mozliwe ze na 1000zl sie nie skonczy a na koncu i tak powie. Gra nie warta swieczki.

Gość gość
Pewien debil szantażuje znajomego, że go zabije jak ten związe się z tą, którą debil kocha a ona go nie chce.

Gość gość
Mogłeś ją przynajmniej wyruchać, wtedy był byś winny. NIC JEJ NIE DAWAJ ! Jak będzie afera to powiedz żonie że ona zmyśla i twojego fiuta na oczy nie widziała, ze to jakaś wariatka co chce od Ciebie pieniędzy. Jak nie ma dowodu to niech się wali.

Gość gość
AUTOR Wolal bym nic nie mowic zonie, ona mi byla zawsze wierna. Kurde tak zaluje tej nocy :/ Mozę faktycznie to dobry pomysł nic nie robic a jak cos to opowiadać ze jakaś nawiedzona baba sie mnie czepiła ??

Gość gość
Tyle chlopow zdradza zony a mi sie trafila taka baba, i to jeszcze za pierwszym takim wyglupem. To sie nazywa k..wa pech :///

Gość gość
Wspomnienij o całowaniu nad rzeką dwóch chartów i seksie potem w kilometrowym apartanencie, nie zapomnij wspomnieć o zaręczynych ich:)

Gość gość
gość dziś Co ty za przeproszeniem pierdolisz ??

Gość gość
bądź mężczyzną i powiedz o tym żonie jakieś 80% żon wybacza musisz powiedzieć bo będzie cię gryzło sumienie a jak żona sama się dowie to na 100% odetnie ci narzędzie zdrady (w tedy ci nie uwierzy że tylko cmokałeś)

Gość gość
Powiedziałem o tym żonie to mi powiedziała że wie bo sama tą laska mi podstawiła i się z nią zna... EHHH..........