Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emxxbabe

uczulenie na lakiery hybrydowe

Polecane posty

Gość emxxbabe

czesc :) mam pewien problem a raczej zagwostke zwiazana z alegia na hybrydy mam uczulenie na takie lakiery, po zastosowaniu lakierow z metoda 3free rowniez uczulenie wystepuje, ale co ciekawe tylko na dloniach, przy uzyciu lakieru na paznokciach u STÓP nic mi nie jest. wiecie czym moze to byc spowodowane? moze np. powoduje to wycinanie skórek, bo wycinam na rekach, a na stopach juz nie? bardzo prosze o pomoc, juz mnie boli glowa od studiowania skladow lakierow z przeroznych firm.

Gość gość
na stopach ci JESZCZE nie wyszło. i nie nie jest to przez skorki

Gość gość
wina lakierów hybrydowych, semilac mnie uczulil swego czasu mocno, zrezygnowalam, a potem sprobowalam z makear, bo to byly jedyne, ktore mialy certyfikat z badan hipoalergicznych, no i rzeczywiscie nie uczulaja

Gość gość
Też radziłabym nie rezygnować od razu z manicure hybrydowego, ale na początek zmienić markę używanych lakierów hybrydowych. Ja miałam kiedyś problem z nawracającymi uczuleniami, ale odkąd odkryłam produkty Makear problem alergii odszedł w zapomnienie!

Gość gość
Ja ostatnio zainteresowana tym tematem oglądałam filmik od Semilaca - https://www.youtube.com/watch?v=qJmZhFsXR4A bardzo fajnie omówili jak powinno się odpowiednio stosować produkty, co ma wpływ właśnie na owe "uczulenia"