Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Niedawno uprawiałam seks pierwszy raz z moim chłopakiem. Z tego co mowiły mi koleżanki nie można zajść w ciąże podczas 1razu. NIe planowałam tego ;/tak jakoś sam wyszło, atmosfera była bardzo fajna. Niestety nie mieliśmy zabezpieczenia ale obiecał, że w odpowiednim momencie przestanie... I teraz nie wiem czy to wyszło tak jak powinno :/ bo teraz dziwnie się czuję, niby dostałam okres normalnie, ale to było dziwne małe plamienie, piersi nigdy mnie nie bolaly a teraz zaczely... od kilku dni zdarza się, że przez większą część dnia czuję, jakbym miała zaraz zwymiotować :/ do tego ciągle chce mi sie sikać, wszystko zaczelo mnie denerwowac, nie moge wytrzymac zapachu gotowania mojej mamy, nie mam ochoty na nic i nic mi sie nie chce :/ moglabym ciagle spac, dzis nie poszlam do szkoly bo normalnie padam z nóg. Co mam zrobić? Boje sie komus o tym powiedziec. Mam 15 lat.

Gość gość
Nie wierzę że dzisiejsze piętnastolatki są tak mało poinformowane w tym temacie. Za pierwszym razem nie można zajść w ciążę? Haha dobre sobie. Zrób test dziecko!

Gość gość
To małe plamienie to mogło być takie początkowe krwawienie jakie zdarza się na początku ciąży... Ale i tak nie wierzę że to nie prowokacja. Jeśli nie, zrób test i się przekonaj , objawy niby się zgadzają...

Gość gość
Owszem mogłaś zajść skoro nie było zabezpieczenia. Test zrób.

Gość gość
ten test kupie normalnie? bo do lekarza nie chcę iść bo rodzice sie o tym dowiedzą i mnie z domu wyrzucą! poza tym na pewno są na to jakieś domowe sposoby tylko muszę się o tym dowiedzieć

Gość gość
Najlepszy sposób to iść do laboratorium na badanie hormonu HCG.

Kup w aptece test. Ja plamilam przez 3 dni, myślałam że dostałam okres i byłam zawiedziona bo planowaliśmy dziecko a jednak byłam w ciąży!To plamienie to była implantacja zarodka.

Gość gość
Ile ma twój chłopak że myśli że kiedy wyjmie w odpowiednim czasie to nie będzie ciąży? Stosunek przerywany to nie antykoncepcja!

Gość gość
dużo, studiuje już