Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Laska ma życie społeczne jak pająk, ale jest inteligentna i seksowana? co robic

Polecane posty

Gość gość

jw. laska znana przez jakiś czas, teraz na odleglość nie ma życia społecznego, boi sie ludzi i w ogóle, ale to chyba zaleata? czy da się taką uziemić i coś więcej? jak to wygląda ze strony kobiet?

Gość gość
A jakie życie ma pająk? Dziś jeden spierdolil z rana ale w nocy zawsze siedzi oblech.

Gość gość
przykład takich emocji i sytuacji z zagranicznego forum .. sorry za tłumaczenie,ale facetom ciężko INNACZEJ przekazać skomplikowane emocje Nie mogę zaprzyjaźnić się z kimś, kto nie szanuje mojej przestrzeni lub nie ma cierpliwości do dawania innym ludziom przestrzeni, nie wspominając o tym, że niemalże zwalcza, gdy nie podzielasz tego samego zdania na temat jednego zainteresowania. Zgadzam się z tym, co wszyscy tutaj powiedzieli. Ja tylko ducha, gdy ktoś mnie skrzywdził znacząco, coś istotnego wydarzyło się w moim życiu, że nie mam ochoty na interakcje i / lub zdecydowałem, że ja i ta druga osoba nie są po prostu zgodni. Zwykle jest to połączenie któregokolwiek z tych trzech, a nie tylko jednego. W związku z tym, że mam jednego faceta, który w zasadzie wymagał, wchodzę z nim w interakcje i jestem jego przyjaciółmi. Pierwsze wrażenia były dobre i wszystkie, ale z biegiem czasu wszystko poszło w dół. Był zdenerwowany, gdy nie przesłałem mu wiadomości w ciągu kilku tygodni lub miesięcy, nawet po tym, jak powiedziałem mu z wyprzedzeniem, że mój harmonogram jest dość zajęty, ponieważ brałem X ilości zajęć, wolontariatu i uczestniczyłem w spotkaniach klubowych w czas. Powiedziałem mu nawet, że nie przesłałem jeszcze moich najbliższych przyjaciół, bo wszyscy byliśmy zajęci, więc nie wziąłby tego osobiście. Nie pamiętam, jak długo trwała ta relacja. Myślę, że około 4-5 miesięcy, zanim zdążyłem. W tym czasie jestem prawie pewien, że zauważył, że nie zrobiliśmy • mają wiele wspólnych interesów i mają inne priorytety, ponieważ prawie raz rzucił się na mnie, gdy zapytał, czy lubię sport, i powiedziałem "nie". Tym, co mnie wprawiło w zakłopotanie, było to, że nadal mnie przesyła. Nie mogę zaprzyjaźnić się z kimś, kto nie szanuje mojej przestrzeni lub nie ma cierpliwości do dawania innym ludziom przestrzeni, nie wspominając o tym, że niemalże zwalcza, gdy nie podzielasz tego samego zdania na temat jednego zainteresowania. Lepiej porzucić związek niż moim obowiązkiem. t podzielać ten sam sentyment do jednego odsetka. Lepiej porzucić związek niż moim obowiązkiem. t podzielać ten sam sentyment do jednego odsetka. Lepiej porzucić związek niż moim obowiązkiem. Jeśli chodzi o posiadanie "baterii społecznej", staram się przekazać drugiej osobie, że jestem zmęczony i muszę iść lub zrobić coś niedługo, jeśli rozmowa będzie długa. Cieszę się, że podjąłem to po tym, jak mój stary przyjaciel (do tej pory dobry przyjaciel) powiedział mi, kiedy byliśmy w liceum, jak bardzo była zła z innymi przyjaciółmi, kiedy porzucili rozmowy w połowie drogi.

Gość gość
tego nie da sie czytac

Gość gość
w skrocie co pisze taka laska to jest to: " Nie mogę zaprzyjaźnić się z kimś, kto nie szanuje mojej przestrzeni lub nie ma cierpliwości do dawania innym ludziom przestrzeni, nie wspominając o tym, że niemalże zwalcza, gdy nie podzielasz tego samego zdania na temat jednego zainteresowania. Lepiej porzucić związek niż moim obowiązkiem"

Gość gość
czyli po prostu chodzi o to, ze kazdy chce sie czuc akceptowany taki, jaki jest a nie ze musi sie zmieniac dla kogos zeby na niego "zasluzyc", robic z siebie kogos innego dla ciebie itp. Jesli "uziemic" to znaczy przerobic na twoja modle to ciezko jesli jest inteligentna i ma samotnicza nature...

Gość gość
no w sumie jest jak pająk, one nigdy nie lubią społecznych rzeczy.. ale mam jedną przewagę nad nią, znam ją jak nikt inny z drugiej strony ona ciagle coś o przestrzeni itd, ale mamy XXI wiek przeciez nikt nikogo nie zamyka, chodzi o tylko cos w rodzaju "moze coś z tego będzie"...

Gość gość
Ja mam jedno pytanie. Jak to sie stalo, ze choc jest aspoleczna znasz ja jak nikt inny? Jak to zrobiles?

Gość gość
14;45- jak nie ma życia społecznego, to skąd wiesz coś o niej- włamałeś się jej do komputera? takie rzeczy wyjdą prędzej czy później i oby to nie odwróciło się w złą stronę

Gość gość
Może zwyczajnie woli być aspołeczna niż integrować się z debilami? Często w mniejszych miejscowościach trudno poznać inne towarzystwo niż pustaków dla których jedyną rozrywką jest picie.

Gość gość
nie chodzi o picie ale jej bazy..

Gość gość
bazy????

Gość gość
Hahahha

Gość gość
Koleś co ty gadasz o co ci chodzi? Dlaczego uważasz, że dziewczyna jest aspołeczna?

Gość gość
bazy? moze fazy ? :D

Gość gość
powiedzialabym, natura kota a nie pajaka