Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Laura M

Epic Look medycyna estetyczna . czy ktoras z Was korzystala u nich z zabiegu ?

Polecane posty

Gość Laura M

Witam. Drogie Panie czy korzystałyscie kiedyś z usług EPIC LOOK? Jakie są wasze wrazenia ? Byłyscie zadowolone z efektu ?

Gość DomiWu
Witam,tak korzystałam z usług powyższej firmy medycyny estetycznej i od 9 lat innych gabinetów, więc mogę porównać. Botox b.dobrze zrobiony 3 okolice ,powieki nie opadły ,(co często się zdarzało),czoło gładkie na 5 miesięcy ,a jestem po 50 roku życia może lwią muszę poprawić po tym czasie ,bez uczucia ciężkości ,jestem zadowolona .Wolumetria policzków i skroni dobrym preparatem Juvederm woluma ,( mam nadzieje że orginalny),odpowiednia ilość ,więc widać rezultat,na razie 1,5 miesiąca temu.Ceny konkurencyjne ,dobry kontakt ,z firmą ,lekarz sympatyczny,chociaż ja nigdy nie ufam lekarzom.Mąż twierdzi że mam policzki piękne jak 20 lat temu.

Gość gość
A w jakim to mieście? Ja od lat jestem wierna doktorowi Migale, chodzę na zabiegi do Kliniki Sfera http://www.klinikasfera.pl/, bardzo sobie chwalę jego dokładność, subtelność i zmysł estetyczny. Efekty podziwiam codziennie w lustrze :)))

Gość gość
Zabiegi jak zabiegi, to profesjonalista i nawet mily..Nie byla bym jednak pewna czy podaja dokladnie te ilosc preparatu za ktora sie im placi...Tutaj jestem raczej bardzo sceptyczna.,same naklejki od preparatow nic nie znacza Po dotykaniu wypelnionych okolic wyczuwam ze preparatu jest zdecydowanie mniej i optycznie widze to rowniez a dlaczego tak pisze? Poniewaz nieraz korzystalam z med.estetycznej i wiem jaka wychodzi volumetria z 1 ml.np.princes volumen na jeden policzek czy marionetke .Byc moze ilosc strzykawek sie zgadza ale nie ml.wiec moze zamiast 1ml.w strzykawce jest tylko0,5ml lub 07 ml.a liczone od 1 ml...

Gość gość
a jak wygląda to cenowo?

Gość Beata

Ja od paru lat korzystam z usług Mojej Estetyki z Rzeszowa i za każdym razem jestem bardzo zadowolona. Wykwalifikowana kadra i bardzo miła atmosfera, a także chęć niesienia pomocy to duże zalety tego gabinetu.

Gość ściema

Dają naklejki na rękę świadczące o ilości preparatu i każda to 1 ml. Nie jest istotne ile naprawdę zostało zużyte i tak płacisz na 1 ml, więc gdzie jest tu taniej

Gość Luna

Też uważam, że lekarz powinien pokazać Ci i ile wstrzykuje, a nie krzatac się szukając preparatu. Poza tym faktycznie tj szybka,, taśmowka,, 

Gość gość
Dnia 3.12.2019 o 12:34, Gość Luna napisał:

Też uważam, że lekarz powinien pokazać Ci i ile wstrzykuje, a nie krzatac się szukając preparatu. Poza tym faktycznie tj szybka,, taśmowka,, 

Szanowna Pani

Szybkość i pewność...to oznaka doświadczenia, a nie "taśmówki".

Poddałam się lipolizie iniejcyjnej. 

Lekarz stwierdził że nie normalnie podaje dwie dawki. W moim przypadku trzeba podać trzy. Powiedział za po drugiej będzie różnica, a po trzeciej wszystko mi zejdzie. 

Po drugiej dawce powinnam widzieć różnice. Za dwa tygodnie powinnam mieć trzeci ostatni zastrzyk, a ja żadnej różnicy nie widzę. 

Po drugim zastrzyku poprosiłam o opakowanie po preparacie, niestety stwierdził że wyrzucił do kosza. 

Chyba nie o to mi chodziło 

Jestem rozczarowana 

Witam......Również korzystałam z epic look i mam mieszane odczucia . Wypełniano mi bruzdy nosowe , na każda stronę po 1ml preparatu princess . Poczułam cztery błyskawiczne wkłucia i jedna strona gotowa , to samo po drugiej stronie ......jestem pewna że to nie był 1ml na stronę , nie uwierzę w to ! Nie pokazano mi strzykawki z ilością preparatu i wszystko odbyło sie błyskawicznie , tak że nie było szansy niczego dostrzeć , ponadto bruzdy nosowe powinno się wypełniac w pozycji siedzącej bądz pół siedzącej , wtedy dokładnie widać miejsce do wypełnienia , a nie w pozycji leżącej gdzie twarz i tkanka inaczej się układa . Na moją sugestię , lekarz stwierdził że wie co robi , w efekcie czego kwas wstrzyknięty został obok bruzdy (policzek) i tym samym bruzda się jeszcze bardziej uwidoczniła ! 50% taniej , ale nie zawsze znaczy dobrze i prawidłowo . Wszystko odbywa się błyskawicznie jak na taśmie produkcyjnej , a powinno być precyzyjnie i dokładnie , bez pośpiechu . 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować