Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Buba Ogrodowczyk w ciąży sołkjuuut

Polecane posty

Gość gość

Piotra mi tylko szkoda. Jeszcze chłopak nie wie w co się wpakował. Masakra. A wydawać by się mogło myślacy i ogarnięty facet.

Gość gość
Też jestem w szoku że się związał z tak płytką osobą. Dziwne... Nie zapominajmy, że Laurka to mistrzyni manipulacji wiec już zagrała przed Piotrusiem jak trzeba ;-) No i biedak wpadł. Moze nie miał wczesniej doświadczen z kobietami lub miał jakieś nie za dobre. Wiec Laurka to wyczuła, a że jest cwana i wyrachowana to już dalej nie trzeba chyba tłumaczyc.

Gość NotKjutka
Ile to takich jest, że zrobią wszystko żeby usidlic faceta, nawet antykoncepcją się 'zajmą'

Gość gość
Jest jakiś nowy wątek? Nie mogę was znaleźć

Dnia 12.06.2018 o 20:22, Gość gość napisał:

Też jestem w szoku że się związał z tak płytką osobą. Dziwne... Nie zapominajmy, że Laurka to mistrzyni manipulacji wiec już zagrała przed Piotrusiem jak trzeba 😉 No i biedak wpadł. Moze nie miał wczesniej doświadczen z kobietami lub miał jakieś nie za dobre. Wiec Laurka to wyczuła, a że jest cwana i wyrachowana to już dalej nie trzeba chyba tłumaczyc.

nie zdziwilabym sie

Gość Lolek

Laura to dobra dziewczyna niestety zostala wykorzystana, Piotr mial zone I lubi sie bawic kobietami.. ofiar tego drania bedzie wiecej