Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak powiedzieć dziewczynie że jej stanik jest za duży?

Polecane posty

Gość gość

Jak powiedzieć dziewczynie że jej stanik jest za duży? Codziennie każdy może zobaczyć jej sutki bo tak stanik odstaje, a większość koszulek ma z dekoltem

Gość gość
Tępą jest i sama nie widzi?

Gość gość
Normalnie :"Masz fajny stanik, ale na następny raz niezapomnij założyć cycków" :)

Gość gość
"Chciałbym Ci sprawić prezent, pomyślałem, żeby kupić Ci piękną, seksowną bieliznę z prawdziwego zdarzenia, więc chciałbym zaprosić Cię do sklepu z bielizną (w takich lepszych są braffiterki, które pomagają dobrać rozmiar stanika)". Dziewczyna się ucieszy, że dbasz o nią, dajesz prezent (wydatek ok 200 zł niestety), i będzie mieć w końcu dobrze dopasowany stanik,bo samemu ciężko

Gość jarl haraldson
Już by ktoś się zasmiał albo coś powiedział. Nie brzmi to wiarygodnie albo ma biust zerowkę i się tym nie przejmuje co jej widać.

Gość gość
Zrób jej niby prezent że chcesz je kupić ładną bielizne i zabierz ja do brafitterki

Gość gość
Kiedyś nosiła takie dopasowane, ale stwierdziła że czuje się za bardzo zabudowana w nich i znowu wróciła do tych za dużych. Ma małe piersi to fakt ale no wkurza mnie jak czasem się ubierze i wiem że z łatwością każdy może zobaczyć wszystko. Szczególnie że na uczelni czy w komunikacji miejskiej wiadomo ile jest ludzi.

Gość gość
Male piersi są mrrr ;) i nie tracą jedrnosci :)

Gość gość
Odkąd pamiętam to miseczki miała za duże w staniku po prostu odstają od piersi nie zakrywając nic. Kiedyś rozmawialiśmy na ten temat to powiedziała że jej tak wygodnie i wolałem nie drążyć tematu

Gość pongrac
W komunikacji każdy stara się zajrzeć w dekolt kobietom z dużymi piersiami albo między nogi jak siadają lub wstają tak że sutki mogły pozostać niezauwazone.

Gość gość
Przecież ona to robi specjalnie. Tak samo jak dziewczyny ubierana mocno wycięte szorty w których widać pośladki. Tylko to maja do pokazania wiec pokazują. Twoja nie ma piersi wiec pożądanie innych wzbudza krokiem dalej. To się czuje czy widać czy nie

Gość gość
Ufff pocieszyłeś mnie :)

Gość gość
no małe też mogą niestety stracić jędrność

Gość gość
Skoro ma małe piersi to raczej nie ma co pokazywać

Gość gość
gość dziś Ufff pocieszyłeś mnie usmiech.gif x masz takie słodkie? :)

Gość gość
Bardzo :)

Gość gość
Powiedz jej prosto z mostu !! Że to śmiesznie wygląda i wcale jej nie powiększa biustu!!

Gość Maryja z Nazaretu2
skoro jestescie parą...to nie widze tutaj powodu zeby nie byc szczerym,skoro jestescie parą to masz obowiazek mowienia jej kiedy wyglaa nie korzystnie. Brafiterka to zły pomysł...to dobre dla jakiś grubych bab w rozmairze FF GG...a nie zerówek :) skoro ona lubi swobode to niech kupuje miękkie bez gąbkowe sporotwe,albo chodzi bez. Prosto z mostu powiedz jej "kochanie,wiem ze cenisz wygode i nie lubisz sciskac tych slodkoich cycyniów,ale za duzy stanik wyglada bardzo nieestetycznie,rzuca sie w oczy ,odstaje,prosze cię nie kupuj rozmemłanych odstajacych stanikow." :) To powinno pomóc. Jak dla mnie -zaduzy stanik,to bardzo niechlujne,desperackie dla kogos kto nie ma cycków i fjejowate,dla kogos kto ma 10 lat jeden stanik ktory juz sie zyzył i rozciagnał w praniu.

Gość gość
Daj innym popatrzeć ...

Gość gość
Możesz próbować powiedzieć, ale to chyba nie w tym problem, tylko chodzi raczej o to że ona lubi jak jej cycki widać i jak faceci patrzą.

Gość gość
gość dziś Bardzo x chce Cie poznać, a później pokochać :)

Gość gość
Wiem że ma kompleks małych piersi i powiększa je stanikiem

Gość gość
Będziesz miał dodatkowe kieszenie na portfel i telefon :classic_cool:

Gość gość
Problem jest czasem spotykany, może teraz trochę mniej ale jednak. Czasem widać ładne młode dziewczyny, kobiety wystrojone a stanik nie dobrany kompletnie. Niby ładny koronkowy widac że nowy a pierwsze co to odstająca miseczka odkrywająca sutki. Spojrzcie w lustro

Gość gość
Maryja z Nazaretu2 dziś Brafitterka to świetny pomysł dla każdego, nawet dla takiej kretynki jak ty :) Bo trzeba być kretynką, żeby wypisywać że większy biust to gruba baba. Faktycznie, takie 65FF np. to aż im się tłuszcz wylewa, nie? O, tu widać: http://balkonetka.pl/katalog/size/30ff/ Co jedna to grubsza? :D Ty pewnie masz jedną nogę grubszą niż one talię :D

Gość gość
Maryja z Nazaretu2 Ona chce tylko pushup . Te miękkie ją spłaszczają jak to kiedyś powiedziała.

Gość gość
Kobieta ze zdj ma biust , niestety problem polega na tym że jej miseczki odstają bo piersi są na górze płaskie i nie wypełniaja miseczki nawet tej pushup. A sutki są wypukłe stąd je mocno widać i rzucają się w oczy. Nawet jak ma niby ściśniety stanik to wystarczy ruch ręką lub pochylenie biustonosz kawałek się otworzy i automatycznie widać kawałek sutka.

Gość gość
gość dziś Jak dziewczyna będzie miała stanik z za dużym obwodem, to piersi nie będą mieć szansy być zebrane i podniesione, i stąd się bierze to co ty uważasz za "płaskie". Plus źle dobrana miseczka i robi się to, co opisujesz.

Gość gość
To nie na moją głowę ehh.