Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak powiedzieć dziewczynie że jej stanik jest za duży?

Polecane posty

Gość gość
Najgorsze że ona uważa że wszystko jest ok

Gość gość
Najgorsze że ona nie widzi w tym problemu

Gość gość
gość dziś Trochę techniki i się facet gubi :D Dlatego zabierz ją do brafitterki. Nie wiem, gdzie mieszkasz, ale w większości miast jest co najmniej jeden sklep brafitterski :)

Gość gość
Tak jest :) trochę się boję bo znając życie się obrazi :)

Gość gość
Ja tam nigdy nienwidzialem sutka bo stanik byl za duzy wiec raczej nikt nie zwraca na to uwagi

Gość gość
No to kup bon do sklepu z brafittingiem - subtelniej, możesz powiedzieć, że bardzo chcesz jej kupić coś super, ale boisz się, że nie trafisz w gust (i z rozmiarem), więc wybierasz opcję bezpieczną ;)

Gość gość
Stary olej to wszystko i ciesz sie tym widokiem masz go na codzien!!!! Mnie jara jak lasce widac sutki ostatnio taka widzialem i byla z chlopakiem wiec mu nie przeszkadzalo ze ma za duzy stanik a czesto sie do niej przytulał i zerkal w biust

Gość gość
Ja bym wkurzyła gdyby mi facet kazał zmieniać bieliznę i wybierać, ale różni są ludzie

ale o co chodzi. obwód jest za duży i piersi wysuwają się ze stanika do góry? to stanik nie jest za duży, tylko ma szeroki obwód .niech mierzy na styk.

Gość gość
Ja też nosze za duże staniki bo nie lubię mieć dopasowanych,czuję dyskomfort.Wolę luźne,wygodniej mi wtedy.

Gość gość
Miseczki ma za duże,podchodzą do góry i nierzadko piersi ma pod stanikiem:O

nierzadko piersi ma pod stanikiempechowiec.gif x to już jest hardcor, współczuję. trudno dobrać dobry stanik. miseczki mniejsze to będą jej się robić bułeczki na około . ' ja mam dopasowany stanik do 3 prań. potem muszę się ratować skracaniem ramiączek co obciąża kręgosłup, barki itd. ale dbam przynajmniej o dopasowanie pod biustem. miseczki potem potrafią różne rzeczy odwalać.

Gość ipsator
Na małe piersi nikt nie zwraca uwagi to nic nie zobaczy. Ja w komunikacji lubię zaglądać w dekolt kobietom tęgim a nawet otyłym które mają rowek między piersiami. Zwykle nie starają się go ukrywać bo i tak by się nie dało. Kiedyś jeden chłopak tak się zapatrzył że miał wytrysk w majtki.

Gość gość
Ja wole małe piersi niż takie duże ściśnięte

Gość gość
Dziewczyna ma kompleks małych piersi myśli że ubierając większy stanik powiększy sobie biust i ludzie będą myśleli że ma duże piersi. Jeśli tak chce to niech nosi, ale zwróć jej kiedyś uwagę że widać jej sutki ciekawe jak zareaguje

Gość gość
Ja rozumiem większy stanik ale do dekoktow? Matko

Gość belizariusz glista
Chlopak miał wytrysk patrząc na piersi w autobusie? Ten chłopak to musiales by ty ehehehe! Bo inaczej skąd byś wiedział chyba nie zaglądasz pasażerom w jaja?

Gość gość
Haha dokładnie

Gość gość
Ciekawy temat muszę się zacząć uważniej przyglądać :)

Gość gość
Wiele dziewczat/kobiet tak robi - założą większe miski, sztywne i od razu biust 2 rozmiary większy. Tylko nie liczą się z tym, że tak naprawdę to widać, nawet przez ubranie, że mają za duży biustonosz i desperacko chcą go powiększyć. W liceum miałam koleżankę, która tak właśnie robiła i pamiętam, że jak się trochę pochyliła do przodu to było widać w całej okazałości pierś, wypchaną miskę biustonosza i wielką czarną dziurę pomiędzy nimi. Sądziłam, że koleżanka o tym nie wie i mówię kiedyś do niej: Justyna, biustonosz ci odstaje i wszystko widać. Za duży jest. No to się obruszyla, że jej uwagę zwróciłam. Biustonosze cała szkole za wielki nosiła.

Gość gość
Także drogi autorze nie tylko twoja dziewczyna tak robi. No stress :)

Gość gość
Stanik OK Tylko cycków brak

Gość gość
Ostatnio w enelmedzie poszła do lekarza bo źle się czuła to doradzałem jej żeby wybrała Panią doktor bo wiedziałem że będą ją badać to oczywiście na złość byli sami faceci to wyszła zadowolona bo doktor miły , sobie pomyślałem że trudno żeby nie był miły jak w tym staniku ją osłuchiwał to wszystko widział. Jeszcze na dodatek był dosyć młody. Jak się wkurzę to zrobię jej zdjęcie i pokaże może to coś da

Gość neander
Przecież doktor piersi widzi kilka razy dziennie a niektóre pacjentki nachalnie domagają się żeby im zbadać chociaż dopiero co robiły mammografie. A ginekolog to nawet pochwę w środku ogląda. Więc widok brodawki spod biustonosza to nie taka wielka sensacja.

Gość Maryja z Nazaretu2
brafiterka jest tylko dla grubych bab. jesli dziewczyna ma kiełki 0...to sie idzie do sklepu i kupuje 0 albo A. na choj tu jej potrzbna brafiterka??? :P spali sie ze wstydu dziewczyna ze bedzi emusiala jakiejs babie pokazac swoje kielki...i jak autorze mowisz ze miekki stanik ją spłaszcza? :( co ma spłszaczyc ,deske? Jetsescie PARA...wszystko powinniscie sobie mowic. Prosto z mostu jej powiedz "KOCHANIE TEN STANIK ODSTAJACY WYGLADA BARDZO NIEESTETYCZNIE,ZA DUZY,SPRANY,ROZCIAGNIETY KAZDY CI MOZE BIUST ZOBACZYC.". CZY TO TAKIE TRUDNE? JELSI ONA bedac z toba w zwiazku pozwala soibie na taka kokieteriei pokazywnaie kazdemu cycków "bo jej tak wygodnie"/....to jest zdzira i zerwij z nia ,bo nie wiadomo jak z jej wieronoscią.

Gość gość
Wyjdź jej na przeciw i noś za duże majtki haha

Gość gość
A co autora obchodzi co ona ubiera? Niech się zajmie sobą i nie wchodzi w jej ubiór.

Gość gość
Kazdy ma sutki wiec co sie przejmujesz