Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak powiedzieć dziewczynie że jej stanik jest za duży?

Polecane posty

Gość gość
ja to jednak myślę że ona nie zdaje sobie nawet sprawy z tego że to rzuca się w oczy. Ktoś musi jej to powiedzieć wal prosto z mostu

Gość gość
Doktor też facet ja tam chłopa rozumiem

Gość gość
na male cycki nikt nie zwraca uwagi

Gość gość
Mmmmmmmmm

Gość gość
Ja rozumiem Twoją dziewczynę, ponieważ sama nie lubię ściskających staników. Też mam bardzo małe piersi :( ale mi jest wygodnie w luźnych stanikach gdzie ta miseczka odstaje trochę. Mój chłopak nigdy nic mi nie mówił że mu nie pasuje

Gość zalman king
Jak będziecie szli na plażę włoż takie majtki żeby ci jajco wystawało to będziecie kwita.

Gość gość
Dobre ehehehe! Takie rzeczy się zdarzają jak ktoś ma długiego wora i założy za luźne majtki sam widziałem taką sytuację na plaży i mała dziewczynka się spytała co to za kuleczki.

Gość gość
Zabierz ją do dobrego sklepu z bielizna i kup taki jaki będzie ci sie podobal. Sprawa rozwiazana. Moze nie stac jek na stanik za 200 czy 300zl.

Gość gość
Jesteście parą i takie rzeczy mówi się wprost, że ktoś wygląda niekorzystnie, śmiesznie, obciachowo, nieelegancko.

Gość gość
Podejrzewam że dziewczyna kupuje bieliznę „na oko” i tak to później jest

Gość gość
Ona kupuje drogą bieliznę ma jej mnóstwo. Koronkowe, zwykłe, różne kolory a każdy za duży, odstający. Więc zdarza się że ubierze jakąś ładną sukienkę z dekoltem do tego sexy stanik koronkowy i nie powiem wygląda pięknie, ale gdyby był dopasowany. Później się martwię, że na uczelni czy w autobusie ktoś ogląda jej całe piersi. Spróbuję z nią porozmawiać niedługo

Gość gość
chętnie to zobaczę daj foto

Gość gość
To jak wydaje kupę kasy na bieliznę a ma nie dobraną to po prostu jest głupia

Gość gość
Dziewczyna ma kompleksy a ty ją jeszcze bardziej zdołujesz. Lepiej tego nie rób.

Gość gość
Ja kilka razy widzialem kawalek sutka bo odstawal biustonosz wiec to problem powszechny niestety

Gość gość
Przy malych piersiach wystarczy jeden ruch reka i miseczki sie odhylaja odslaniajac co nie co . Tak juz jest.

Gość gość
Idz z nia do sklepu i jej doradz bo moze sama nie widzi problemu

Gość gość
Specjalnie sie pokazuje bo jak to wytlumaczyc jak nosi dekolty.

Gość gość
sama powinna wiedziec ze ma za duzy stanik.

Gość gość
Pytanie do Panów, czy wy byście na moim miejscu robili aferę dziewczynie czy raczej odpuścili? Nie chcę jej urazić, bo jesteśmy ze sobą dopiero niecały rok , a dało mi trochę do myślenia dziś jak byłem w sklepie w centrum handlowym zobaczyłem dziewczynę, która była ze swoim chłopakiem akurat czekali na zamówienie w Mcd stałem tuż koło nich i rzuciło mi się w oczy że dziewczyna ma też za duży stanik. Bardzo jej było widać całe brodawki a temu chłopakowi to zupełnie nie przeszkadzało, a nie możliwe, żeby tego nie widział. Pls o radę

Gość gość
stary powinieneś się cieszyć, ja lubię jak moja laska odkrywa co nie co i inni się za nią oglądają.

Gość gość
Ciezko jest dobrac stanik na male piersi wydaje sie ze stanik dobrze lezy a mimo delikatnych ruchow reka miseczki moga sie odhylac i pokazywac co nie co.

Gość gość
nie wiem czy niektóre laski to nie mają luster? byłam w HM z chłopakiem i przymierzałam okulary obok dziewczyny + - 21 lat i pierwsze co to rzucił mi się w oczy jej sut, zreszta nie tylko mi bo mojemu chłopakowi też bo widziałam jak się patrzył...ubierze taka stanik 2 rozmiary za duży i myśli, że tego nie widać?

Gość gość
Taa... walikonik-bajkopisarz chyba to pisze

Gość gość
Możliwe, ale generalnie takie sytuacje się zdarzaja

Gość gość
Przynajmniej nie musisz do niej mowic pokaz cycki :P

Gość gość
Zabierz ją na zakupy pod jakimś innym pretekstem! To mega proste uwierz mi - kobiety uwielbiają zakupy :D Wizyta w salonie, gdzie obsługa dobrze doradzi rozmiar stanika i problem z głowy, a wszyscy zadowoleni :) Ja osobiście mogę polecić salona Alles, jeśli mają salon w Twoim mieście to ekstra :)

Gość gość
Dziewczyna moze byc nieswiadoma ze jej wszystko widac lepiej zeby ty ja uswiadomil niz jak ma to zrobic jej ktos inny.

Gość gość
gość 2018.06.14 Ostatnio w enelmedzie poszła do lekarza bo źle się czuła to doradzałem jej żeby wybrała Panią doktor bo wiedziałem że będą ją badać to oczywiście na złość byli sami faceci to wyszła zadowolona bo doktor miły , sobie pomyślałem że trudno żeby nie był miły jak w tym staniku ją osłuchiwał to wszystko widział. Jeszcze na dodatek był dosyć młody. Na lekarzu to raczej wrazenia nie zrobilo predzej jej powinno byc glupio

Gość gość
czy jest na sali lekarz ? Hehe