Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość D20

Mój chłopak spał z 40latką!!!

Polecane posty

Gość D20

Witam pisze pierwszy raz i mam nadzieję że mi pomożecie a mianowicie w dniu dzisiejszym dowiedziałam się że mój chłopak spał z 40 letnia baba która jest czyjas matka i babcia. A stało się to jeszcze za nim się poznaliśmy niestety dopiero teraz prawie po roku wpadłam na wiadomość gdzie ich romans był przez nich opisany sam nie chciał początkowo mi mówić ale się przełamal i opowiedział o wszystkim. Tylko że nie dobrze mi się robi gdy o tym wszystkim myślę i nie wiem czy jestem w stanie jeszcze z nim być dla mnie to szok bo ja mam zaledwie 20 lat a mój chłopak 22.Pomozcie co mam zrobić?

Gość Princessinthesky
Starsza go wyuczyła, a teraz ty masz z tego pożytek. Nie ma co przeżywać.

Gość gość
Widocznie pociagala go ta 40 letnia baba. Nie ktore 40 stki sa bardzo seksowne

Gość gość
kiedyś też będziesz mieć 40 lat wydaje się, że chodzi o to, że konkurencją może być ktoś, kogo o to byś nie podejrzewała

Gość gość
Widocznie go pociagala ta 40 letnia baba. Niektore 40stki sa bardzo seksowne

Gość D20
Ona nie jest seksowna wygląda jakby piła przez większość czasu i miała problem z uzależnieniem od jakiś tabletek. Sek w tym że nie rozumiem jak mogła go tak wykorzystać ma córkę w jego wieku to chore i fakt że to zataił przedemna jest też dziwny. I nie rozumiem też go jak można spać z kobietą która tyle przeżyła urodziła dzieci i jej ciało jest o wiele gorsze od młodej kobiety..

Gość gość
a jaka dla ciebie różnica czy z 20 40 30 spał, inna cipa i tak , poza tym to provo

Gość D20
I jeszcze jak sobie pomyślę o tym że wchodził w tak stara pochwe a później zbliżał się do mnie to mnie mega obrzydza jestem mega rozczarowana że mi tego nie powiedział bo jak bym wiedziała że taka sytuacja miała miejsce parę Msc przed poznaniem mnie w życiu z nim bym nie spała ani nie była...

Gość gość
"Zataił", bo a) miał świadomość, że będziesz robić z normalnego układu dla seksu dramat bo jesteś histeryczką lub b) nie miał potrzeby spowiadać się z przeszłości bo i niby z jakiej racji?

Gość gość
Przezywasz jak potluczona. I naucz się pisać bo oczy bolą.

Gość D20
Po pierwsze pisze z telefonu i w dość szybkim czasie staram się odpisywać więc mogą wystąpić jakieś błędy. Ale nie uważam że przeżywanie tego jest czymś złym nie wiem jak mam sobie z tym poradzić więc zdecydowałam się tu napisać o swojej sytuacji i posłuchać jak to widza inne osoby ze swojej perspektywy. Dla mnie to ogromny szok bo to 1 chłopak któremu zaufalam i którego pokochałam ale to jest cios poniżej pasa to nie jest normalne i ten kto uważa inaczej moim zdaniem powinien udać się do specjalisty ON mógłby być jej SYNEM I TO JEST CHORE MA CÓRKĘ W JEGO WIEKU MA SWOJĄ MAMĘ W PODOBNYM WIEKU TO JEST NORMALNE?

Gość gość
To byl tylko seks a on był młody. 40 latka to nie jest babcia chłodząca o lasce. Takie kobiety często podniecaja młodych facetów bo są doświadczone. A to że ona ma córkę to co z tego? Już nie ma prawa się bzykać? Dorosnij. Przecież cię nie zdradził.

Dorosnij autorko! Dla Ciebie to stara baba, a dla niego to obiekt seksualny. Myslisz, ze tylko Ty mu sie bedziesz podobala do konca zycia? Nie! I co z tego, ze mu wysypalas cala swoja przeszlosc? On wcale tego robic nie musi i nie musial. Uspokoj sie i przestan w nim budzic poczucie winy. Jesli jest fajnym facetem to warto sie skupic na zwiazku, a nie na przeszlosci.

Gość gość
Koniecznie z nim zerwij i poszukaj sobie dziadka pod 70. Twój chłopak woli starsze i będzie cię z nimi zdradzał, a taki dziadek nie, bo już niewiele może.

Gość gość
Różnie to bywa, może ty jesteś beznadziejna a ona super, i dlatego woli ją.

Gość gość
Podobno wg kobiet liczy sie terazniejszosc a nie przeszlosc. Czyzby podwojne standardy? Ciesz sie, ze zamoczyl przeciez przawiczkow nie chcecie.

Gość gość
Na starej pi*czy młody c*uj się ćwiczy ;)

Gość gość
Mezczyzni na kazdej cwiczą choc bywa czasami, ze cwiczenia przeradzaja sie w milosc i dlugi zwiazek. Moj partner jest o 19 lat mlodszy i jestesmy razem ponad 5 lat. Autorko co za roznica czy mial romans z mloda czy dojrzala kobietą. Twoje rowiesnice sypiaja z mezczyznami kolo 50ki i jakos nikt z tego problemu nie robi. Boisz sie, ze zdradzi cie ze starsza czy moze jestes mniej atrakcyjna w seksie?

Gość gość
Dziewczynko 40sto latka to nie żadna starucha. No sorry. Takie kobiety są teraz mega atrakcyjne i zadbane. Pracują mają kasę to i bardziej dbaja o siebie niż biedna 20 sto latka. Dziewczyny w twoim wieku sypiaja z facetami w wieku 40 lat. Nie ma się co oburzać. Widocznie jesteś za młoda i niezbyt dojrzała zeby być w związku. Masz pretensje o to co było przed Tobą. Kiedy jeszcze Cię nie znał. Ty zachowała dla niego cnotę ze tak się oburzasz?

Gość gość
Długonoga pewnie obrzeża Cię już sam fakt ze facet spał z inną. Gdyby to była pomaeszczona kobieta ze zwisajacymi piersiami sterczacymi w pozycji na pieska tylko a nie 40sto latka. No ludzie..

Gość gość
Autorka chciała prawika mieć? Facet zachował się w porządku, nie ukrywał swojej przeszłości. Choć lepiej było nie wnikać, a czy wcześniej spał z 40- czy 15-latką to jaką to robi różnicę? A w drugą stronę, ciekawe co by powiedziała, gdyby to facet zaczął wnikać w jej intymną przeszłość? I miał problem z tym że np. jej poprzedni partner był młodszy/starszy albo pozwalała mu na wytrysk w ustach?

Gość gość
Jestem męzczyzną i brzydziłbym sie sypiac z o wiele starszą od siebie kobietą.To jest poprostu obrzydliwe,wiedząc,że ona jest w wieku twojej mamy :/

Gość gość
Niektóre czterdziestki wyglądają teraz lepiej niż zaniedbane dwudziestki, więc to wcale nic takiego dziwnego że się chłopak mógł skusić.

Gość gość
Mój dobry kolega, od czasów podstawówki, a teraz mamy po 26 lat, też niedawno miał romans z 40 latką i trwało to prawie dwa lata. I powiem Ci autorko, że tutaj (jest to małe miasteczko) gdy romans się wydał to wszyscy mu zazdroszczą do teraz. Ona jest mężatką i zarówno mój kolega jak i ona mają teraz straszne problemy, mąż z nią został, ale stale wydzwania do mojego kolegi i mu grozi, chciał ludzi na niego nasyłać, ale dał chyba sobie spokój z tym, bo tutaj wszyscy o tym wiedzą i gdyby coś stało się koledze to by wiedzieli wszyscy, że to sprawka jej męża,. Nie popierałam ich romansu, ale ta kobieta jest naprawdę śliczna mimo 40 lat. Więc nie pisz że kobieta 40 letnia to stara baba, bo bywają naprawde seksowne.

Gość gość
Czy ty jesteś bardziej pojebana niż ustawa przewiduje? Nie masz prawa rozliczać chłopaka z tego, co przeżył przed Tobą. Mógł spać i ze starszą i nic ci do tego, bo wtedy nie byliście razem. Ważne,że Ciebie nie zdradził. A takie teksty, ze wiemy o sobie wszystko albo mówimy sobie wszystko, sa jeszcze bardziej chore. Partner to nie konfesjonał. Zwiazki, gdzoe nazywasz partnera przyjacielem i sie mu wyrzygujesz z każdej sekundy życia, sa toksyczne. To on ciebie powinien zostawić,ale niestety jeszcze nie domyślił się, z kim ma do czynienia. Podpisałam ja - kobieta

Gość gość
Dziwię się chłopakowi, że nie pogonił cię w pizdu za to, że rozgrzebałaś mu przeszłość. Tak się nie robi.

Gość gość
Twój chłopak to zboczeniec.

Gość gość
nie wazne z kim spał, spał z kims kto go podniecił i tyle, mozesz nie akceptowac ze nie prawik, masz prawo, nie kazda chce po innych cipach miłości, ja nie chciałam, no ale ja mogłam miec kogo chce, nie analizuj z kim był bo to strata czasu