Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość D20

Mój chłopak spał z 40latką!!!

Polecane posty

@ AAAAAAAAAAAAgggg wczoraj Pod jednym względem będziesz dla mnie zawsze naj-. Jesteś najbardziej niegodną zaufania kobietą jaką poznałem. 👄

Gość gość
Taaa ty jestes lepszy ....Żal.

Gość gość
Tak najjerzdzacie na mężczyzn ale jak kobiety w wieku koło 40 i + poczują młode mięsko, nie mają oporów. Obrzydliwe to jest.

Gość gość
Takie kobiety są łatwe jak piwo po obiedzie, same się pchają, bez zdobywania darmowy sex z braku laku.

Gość gość
Takie kobiety są łatwe jak piwo po obiedzie, same się pchają, bez zdobywania darmowy sex z braku laku. xxxxx to nie łatwość, po prostu one też nie maja sie co dla ciebei starać skoro i tak zwiazku z tego nie będzie. Biora sobie zabawkę dla przyjemności i tyle. Po co im twoja miłość, rozum, osobowość, czy coś tam, to tylko seks- masz być zdrowy i czysty.

Gość gość
Prostytutka przynajmniej się ceni te nie :( mają mniemanie są lepsze od tych pierwszych.

Gość gość
Nie przesadzajcie juz z tym, ze kobiety po 40ce same pchaja sie do lozka. Ile to mlodych dziewczyn idzie do lozka na pierwszej randce a jeszcze wiecej mezczyzn korzysta z okazji, potwor nie potwor byle by mial otwor. Jak juz nazywacie te kobiety koorfami to tych co z nimi do lozka ida nazwijcie tez koorfiarzami. Bedzie przynajmniej sprawiedliwie choc i tak uwazam, ze nie slusznie bo nikt tu seksu za pieniadze nie uprawia a dla przyjemnosci i nikomu nic do tego.

Gość AAAAAAAAAAAAgggg
A Ty na zawsze pozostaniesz dla mnie najlepszym mężczyzną, jaki chodził po tym świecie. Miłego dnia G. i mniej negatywnego myślenia Ci życzę. ;)

Gość AAAAAAAAAAAAgggg
Chciałam po prostu pogadać. Sądziłam, że to nie będzie problemem, bo naiwnie myślałam, że emocje opadły już po obydwu stronach. Ale jak widać nie, ciągle zioniesz do mnie nienawiścią.

@AAAAAAAAAAAAgggg dziś Nie nienawidzę Cię. Życzę Ci najlepszego etc. Po prostu z dala ode mnie - nie zamierzam jeszcze raz popełniać tego samego błędu i ciągnąć znajomości, która nie da mi nic poza pustym gadaniem, zmarnowanym czasem i takimi czy innymi kłopotami. Ogromnie sobie cenię swój czas i zaufanie którym obdarzam ludzi, gdyż w moim przypadku ani jednego ani drugiego mi za wiele tak znowuż nie zostało. Dostałaś jedno i drugie - jedno i drugie zmarnotrawiłaś. Spoko - Twoja sprawa. Więcej nie dostaniesz i tyle. Bez gniewu. Bez pragnienia odegrania się. Bez złych życzeń. 00 Istnieją dwa rodzaje wybaczania: takie w którym mówi się: "trudno, stało się próbujmy dalej" i takie gdzie mówi się: "nie zamierzam się odgrywać choćby przez pamięć tego że byłeś/ byłaś osobą na której mi zależało, ale relacja z Tobą pożarły całą moja energię i tutaj nasze drogi się rozchodzą bo ten związek jest dla mnie niezdrowy". Jak wiesz tych pierwszych było całkiem sporo. Koniec końców przyszła pora na absolucję drugiego typu.

Gość gość
Hajime, sorki,że spytam : po co ty podbijasz tymi odpowiedziami jej żebry?

Gość gość
Dla przyjemności :) to ja sram na Ciebie.

Gość gość
I co najlepsze, to fakt, że twój chłopak wraca regularnie do tej 40-stki, ale ty o tym nie wiesz. Wiesz dlaczego do niej wraca? Bo ona jest po prostu dużo lepsza niż ty. I w końcu pójdzie do głowy po rozum i kopnie cię w doopę. Ale to dopiero za pół roku, rok jak już będziesz myślała, że on się z tobą ożeni.

Gość AAAAAAAAAAAAgggg
Gdybyś mi rzeczywiście życzył jak najlepiej, to nie miałbyś problemu z tym, by ze mną pogadać.

Gość AAAAAAAAAAAAgggg
Wystarczy, że wyciągniesz ku***a do obciągnięcia. W realu gadać nie musimy.

Gość gość37
Jakie stare babsko. Ja mam 37 lat. Nie domyśliłabyś się tego ani po wyglądzie, ani po zachowaniu, ani kompletnie po niczym. Gram na playstation, pije piwko. Imprezuje po nocach ze znajomymi i takie tam inne rzeczy, które nie pasują do mojego wieku a bardziej do Twojego. Wiesz jaką mam przewagę nad Tobą (z punktu widzenia młodego chłopaka) doświadczenie. Może ona jest taka sama.

Gość gość37
Poza tym co się nakręcasz. Przecież to było przed Tobą. W dojrzałych związkach liczy się przyszłość, a nie przeszłość.

Gość gość
Dziwne macie standardy. Jeśli taka 40 jest tak piękna ze wygląda na 25 lat to ok ale jeśli jest jak twoja matka to mnie to już obrzydza. Niestety chyba każdy młody mezczyzna skusilby się na hot 40 ;// Dla mnie to ochydne. No sory ale młoda dziewczyna a 40 latek to przecież nie jest nic dziwnego bo facet ma dominowac zawsze i ze tak powiem odwieczna hierarchia wieku jest zachowana.

Gość gość
nie wiem, ja mam 45 lat, nadwagę, nie dbam o siebie przesadnie- tzn nie stroje sie seksownie, nie maluję jakoś przesadnie, a nagle trafiło mi sie dwóch przystojnych facetów 24 i 25 lat. Bez problemu znaleźliby sobie kogoś w swoim wieku, bo niczego im nie brakuje, a oni napaleni na mnie i nie potrafią wytłumaczyć dlaczego akurat takie preferencje. No ja rozumiem zbieranie doświadczeń i jakąś tam przygodę erotyczną, ale sa ode mnie atrakcyjniejsze 40-ki..

Gość gość37
gość dziś Facet ma dominować :) W życiu czy w łóżku?

Gość gość
gość dziś To się nazywa HIPOKRYZJA :D W czym ma niby facet dominować, w wieku? :D

Gość gość
AaaaaaAaaggg Wrzuc na luz hahaha

Gość gość
Znowu stare baby bajki piszą.