Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Donialonia

Delikatny patol w moim pokoju

Polecane posty

Gość Donialonia
Zgadza się, takie mam fantazje, ale przecież wiadomo jak jest. Jak mu zrobie dobrze on mi to wiadomo że się seksem skończy. Zrobie tak jak mówie, po paru drinkach ja i on bedziemy wiedzieli na czym stoimy czy możemy przekroczyć bariere czy zostanie tak jak jest. W najgorszym wypadku skończy się moja skuchą i mam podkładkę że byliśmy podpici i coś zle sie zrozumielismy.

Gość Brutus 123
Wskocz mu dzisiaj do łóżka. Powiedz mu żeby Cię ogrzał.

Gość Donialonia
Akurat w to nie uwierzy, bo mi wiecznie gorąco spie odkryta w samej koszulce i majtach przy otwartym oknie. Po bilardzie w domu zapytam sie czy zrobi mi masaż to bedzie najlepsza opcja.

Gość Brutus 123
Koniecznie weź oliwkę.

Gość Brutus 123
Może chcesz popisać mailowo?

Gość gość48
Błędnie zakładasz, że psycholog potraktuje Cię protekcjonalnie i skarci, gdyby tak było nikt do psychologów by nie chodził. Po prostu już postanowiłaś i wcale nie szukasz rady czy pomocy tylko "rozgrzeszenia", tyle że jak pewnie zauważyłaś to forum dla kobiet ale więcej tu napalonych małolatów płci brzydkiej niż rzeczywiście kobiet. Oni będą Ci doradzać zrealizowanie Twojej fantazji bo ich to podnieca, chcą poczytać pikantne historie, pobawić się cudzym kosztem.

Gość Donialonia
Masz racje szukam usprawiedliwienia, a prawda taka że na te chwile już jestem pewna że chce sprôbować. I pewnie tak wyjdzie. Wiem że tu faceci też piszą, celowo używam luznego języka i piszę szczerze. Nie mam nic do ukrycia. Zbieram się i lece z nim do pubu. Co ma być to będzie.

Gość gość48
:D no to jestem ciekaw epilogu tej pikantnej bądź, co bądź historii.

Gość gość bartecki
No ja tez

Gość Donialonia
Tak doszło do tego... tak jak to wyknułam. Żadna niespodzianka tak sprowokowany facet który dostaje zielone swiatlo każdy zrobi to samo.

Gość gość48
No i jak się z tym czujesz?

Gość gość
To nie jest żaden przyrodni brat, Bo nie macie wspólnego rodzica:O

Gość Donialonia
Nie mam moralniaka jezeli o to chodzi, czuje sie jak bym to zrobiła z normalnym gosciem. Nie pałam go uczuciem jak członka rodziny, jest dla mnie zwykłym kumplem. Moze wlasnie dlatego. Wydaje mi sie że on od dawna też miał takie myślówki ale bał się prowokować taka sytuację. Mam chwiejny charakter, absolutnie by nie wiedział jak zareaguje, w sumie nawet ja sama. Skoro ja mu na to pozwoliłam i podałam na tacy nie trzeba było nic wiecej.

Gość Donialonia
8:07 Dokładnie przyrodni brat/siostra to rodzenstwo majace wspolna matke/ojca. Do ojczyma po imieniu do niego też nigdy nie nazwałam go bratem.

Gość gość48
No to teraz będziecie mieli w domu nietypową sytuację, jeszcze dojdzie do tego że zaczniecie ze sobą regularnie sypiać.

Gość Donialonia
Szczerze to nie wydaje mi się, pewnie tylko po alko jak cos nas najdzie. Choć nie mam do końca pojecia. To jest facet... Nie wiem czy nadal bedzie sobie dogadzał wieczorami czasem i jak ja na to zareaguje. Czy bedzie mnie to nadal prowokować, czy juz nie bo troche za mnie zeszło cisnienie po wczorajszym seksie. Tak to sie szybko stało, balonik sie pompowal tyle czasu, i juz byłam pewna chciałam tylko sie wygadac na ten temat wczoraj. Mając swiadomosc ze niektóre kobiety mnie zrozumieja, inne wyzwą od k..., szmat itp. a ukryci faceci beda zafascynowani dalszym przebiegiem na który dlugo czekać nie trzeba było.

Gość gość48
Też mnie dziwi to potępienie dla swobody seksualnej na forum nomen, omen erotycznym. Hipokryzja.

Gość Donialonia
Ja mam to po prostu gzdieś, takich kobiet jak ja jest mnóstwo i dużo gorszych. Tylko że ja piszę całą prawdę, jestem dorosła wiec nie widzę w tym nic złego lub dziwnego. Lubię seks odkąd pierwszy raz spróbowałam i uprawiam go z kim chcę i kiedy mam ochote. Moze dlatego nie tworzę stałych i długich związków "jeszcze". Bo nie chcę nikogo zdradzać ani ranić. Taki chłopak to by dla mnie mógł być idealną opcją. Seks na wyciągnięcie ręki, dla mnie i dla niego. W tajemnicy przed wszystkimi. Ale niestety wiem że to nie jest do końca ok i że to złe.

Gość gość
Złe? Dla kogo?... Jeśli oboje potraktujecie to jak formę odprężenia bez więzi emocjonalnej, którą kiedyś trzeba będzie zerwać to co w tym złego? Czysty hedonizm.

Gość Donialonia
Nawet bym nie chciała z nim innej więzi, on jest dla mnie za młody. Jako kochanek oczywiscie, i to wszystko. Seks też nie był spektakularny, ale to dlatego że byliśmy troche spieci, no i ojciec spał u góry wiec tak dziwnie jakos. On ma potzreby skoro się masturbuje wieczorami, ja robie to samo. Więc rozwiązanie idealne.... prawie.

Gość gość
Dokładnie, przecież to obca osoba dla ciebie. Skoro juz do tego doszło, to pewnie bedzie się powtarzać więc musicie zachować maksymalną dyskrecję. Nie mówię o zabezpieczeniu też. A jak to wczoraj wygladało jak można zapytać ?

Gość gość
08:14 to dlaczego sama nazywasz go bratem przyrodnim?

Gość Donialonia
Tak go określiłam w temacie, bo w zasadzie to nawet inaczej nie wiem jak go nazwać. Chyba że syn faceta mojej matki.

Gość Szermin
Też jestem ciekaw wczorajszej akcji z pikantnymi szczegółami. Nie przejmuj się opiniami K, te co ci jadą mają tak nudne lub zj... życie ze to co tu opisujesz je przerasta. A jak widać zycie pisze różne scenariusze

Gość gość
Dziewczynko masz 18 lat zgłoś to rodzicom.

Gość gość
Fantazje ero-tumanki, a styl pisaniny jakby podobny do jednej z kafeteryjnych, wieloletnich gwiazdeczek :-D

Gość Szermin
O własnie już sie zaczyna. Gdzie temat seksu cudzego oczywiście wyłażą ja grzyby te: brzydkie, niekochane, niebzykane, nieszanowane i mają najwięcej do powiedzenia lub zarzucenia. Przecież to taki dział wiec co w tym niestosownego.

Gość Donialonia
Pisałam że mi to obojętne, co kto o mnie myśli i czy wierzy w to co piszę. Chciałam znać opinie, ale widze że to nie tu, to byl moj pierwszy temat na tym forum. Jak ktoś uwaza ze kłamie niech ten temat potraktuje jak historyjke erotyczną. Dla mnie to zwykle zycie i randką z seksem wiec nie wiem czym tu się jarać. Nie mam z tym oporu mogę opisać wczorajszy wieczór jak i "akcje" w domu ze szczegółami. Leze na leżaku i się nudzę więc cos napisze.

Gość gość48
Bardziej od pikantnych szczegółów interesuje mnie w jaki sposób zrealizowałaś zamierzenie, jak przeprowadziłaś tę intrygę...

Gość Donialonia
To było tak oczywiste ze aż tanie. Każdy facet po kilku drinkach zrobiłby dokładnie to samo co on jakby kobieta zachowywała sie jak ja wczoraj. Tym bardziej że uważam się za atrakcyjna dziewczynę której nic nie brakuje. Nie dałam mu wyboru swoim prowokujacym zachowaniem.