Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opaska podtrzymująca glowe w foteliku czy bezpieczna

Polecane posty

Gość gość

Cześć,syn ma 8lat. Jezdzi w foteliku junior montowanym pasami samochodu. Czeka nas dluga trasa,w dodatku w nocy. I zastanawiam sie nad kupnem opaski podtrzymujące j mu glowe w trakcie snu. Bedzie mial tez poduszke typu rogal,zeby mu chociaz trochę poprawic komfort. Fotelik nie jest niestety wysuwany... Tylko zastanawiam sie nad bezpieczeństwem takiej opaski... Albo moze macie jakies wskazowki,jak poradzic sobie z opadajaca glowa w trakcie snu?

Gość gość
nie, nie, nie! jest bardzo niebezpieczna.

Gość gość
Ja mam fotelik z regulacją zaglowka więc nie mam z tym problemu ale wiem jakie jest to uciążliwe,bo w poprzednim foteliku córce cały czas leciała głowa w dół. Poduszkę tez miałyśmy ale słabo sobie radziła,zawsze główka gdzieś leżała. Teraz mam inny fotelik i głowa jest zawsze w tym samym miejscu. Co do opaski to moja by nie założyła,raz,że lubi się wiercic i głowa jest raz odwrócona, raz na wprost wiec by się wściekła z tym na głowie.

Gość gość
do gosc 7.59 a mozesz powiedziec co to za model fotelika z tym regulowanym zaglowkiem?

Gość gość
U nas poduszka rogal wystarcza, ale mamy fotelik ktory sie wysuwa lekko do przodu (Reccaro Monza Nova) Corka ma 9 lat i robimy kilka razy w roku dosyc dlugie trasy (takie ponad 1500km i takie ok 800km) corka dobrze spi i glowa jej nie leci.

Gość gość
Tak,mamy cybex Solution M. U nas sprawdza się doskonale.

Gość gość
A co myslicie o takim jakby kasku ? Celowo nie podaje nazwy,bo bedzie ze reklama. Na allegro po okolo 100 zl. Montuje się do zaglowka i po bokach ma poduszki i na czolo tez. Opinie ma nawet spoko i tak sie nad tym zastanawiam