Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem upośledzona

Polecane posty

Gość gość

Naprawde ,nie żartuje .Pozornie proste rzeczy przerastają mnie .Czuje się jak 12latka ,ktorej każą udawać doroslą kobiete .Pomimo staran jestem mentalnie tylko dzieckiem.Co robic? Moje cialo dojrzalo ale umysł nie .

Gość gość
gdzie pracujesz?

Gość gość
Jak każdy facet jesteś i się za kobietę nie podszywaj i sexu nie uprawiaj to się zdrowie polepszy

Gość gość
Własnie w tym problem ze nigdzie .Nie nadaje si do zadnej pracy ,probowalam i mnie wyrzucali .Uczyc tez sie nie ucze .Poprzestalam na 1 lo bo umyslowo nie dawalam rady.Zycie jest za ciezkie .Mam w palanach sie zabic.Kazdy kiedys umrze .zdecydowanie na za wczesnie ,ale mnie juz nic dobrego nie spotka .Faceta tez nie chce miec ,zeby go nie obciązac a dzieci tym bardziej bo to tak jakby dziecko mialo dziecko .Rodziny nigdy nie zaloze ,zawodowo tez na nic nie mam szans ,zero pasji i zainteresowan,nawet nic mnie nie cieszy .Zyje jak warzywo

Gość gość
ile masz lat, gdzie pracowalas?

Gość gość
22 lata i pracowałam jako kelnerka ,na kasie ,sprzątaczka ,na zmywaku i coz nawet w takich pracach sobie nie radzilam .Nie pytajcie czemu ,bo sama nie wiem.Po prostu jesten uposledzona .Nie ma juz dla mnie nadzieji .Chciałabym byc normalna i zalozyc rodzine ,ale jak?czemu mnie to spotyka i za jakie grzechy.Swiat jest niesprawiedliwy .

Gość gość
a jak z wygladu?

Gość gość
Taka przecietna .Wyglad raczej nie ma dla mnie znaczenie ,bo i tak nie chce miec faceta a poza tym kazdy normalny sie zorientuje i tak ze jestem uposledzona .Jasne ze sa faceci na moim poziomie intelektualnym ,ale takich nie chce.Wtedy czulabym sie jeszcze gorzej niz obecnie.Wole juz byc samotna .Prostytucja nie wchodzi w gre bo mam godnosc jednak jeszcze .