Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Męża wczoraj zabrała policja.A juz mam wycieczke jego rodzicow

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Wlasnie wiem ze beda probowali mnie pograzyc w sądzie. Ale skad mam wziac kase na prawnika. x Potrzebujesz tylko na opłatę sprawy rozwodowej, którą to opłatę i tak zapłaci mężuś, bo rozwód z jego winy. Ma niebieską kartę, więc rozwód z orzeczeniem o jego winie dostaniesz na pierwszej rozprawie, zwłaszcza, że jest interwencja policji. Rodzinka może się wypiąć ze swoimi zeznaniami i tak nic nie wskóra. Nawet w pozwie można zaznaczyć, że mąż ma w swoim piciu wsparcie w rodzinie. A zawsze możesz jeszcze postraszyć ich sądem za nękanie itd. Tylko sobie nagrywaj te ich akcje.

Gość gość
Dobrze pani zrobila, taki maz to nieszczenscie dla dobrej kobiety. No ale podobno nie ma dymu bez ognia, trzeba sie zastanowic czemu ten maz taki zly jest. Moze to przez rodzine meza?

Gość gość
100% wpisów popiera autorkę, więc zaraz przyjdzie nasza znajoma obrończyni teściowych i napisze, że to autorka jest winna i mąż z teściową mają rację

Gość gość
Dobrze pani zrobila, taki maz to nieszczenscie dla dobrej kobiety. No ale podobno nie ma dymu bez ognia, trzeba sie zastanowic czemu ten maz taki zly jest. Moze to przez rodzine meza? Xxxxxx W tej chwili to jestnie sprawa drugorzędna. Dziewczyna musi odejsc. Dom jest meza chyba zeze ona jest wpisana jako wspolwlasciciel. Meza za dzien dwa wypuszcza a kto wie co w ramach zemsty onzrobi. A autorko nie masz kogos zaufanego w pracy? Zrob pierwszy krok i odejdz dosłownie od tytana. Dom opieki, cokolwiek.. Moze pomysl o wyorowadzce do duzego miasta i sprobuj poszukac pracy jako opiekunka osob starszych z zamieszkaniem. Czasem taka opcja tez jest okej Trzymam kciuki!!!!!

Gość gość
Nie wiem czemu mąż jest taki. Zawsze był wyrywny, ale wiedział że robi źle i hamowal się. Kiedyś pił dosłownie 2 razy w roku. Z czasem pił więcej mimo że nigdy niczego nam nie brakowało i żylismy zgodnie. Od roku pije non stop. Mało miał przerw w piciu,chyba tylko jak już od picia rozchorowal się. Z czasem rzucił pracę. I tak pije i pije i pije. Wszędzie pełno butelek, puszek. Już mam dość. Nie mogę na nim polegać bo jest non stop pijany,wczoraj córka miała gorączkę, syn zawroty glowy(jakiś wirus) i nie było komu zawieźć do lekarza. Jego nic nie obchodzi. Aby było piwko

Gość gość
A bo wcześniej nie napisałam że mam jeszcze mała córkę.

Gość gość
Skoro maz utracil dochody to mozesz zlozyc o 500plus juz teraz. Idz dopytaj co i jak. Beda liczyc Twoj dochod. Jesli w czerwcu zlozysz, to dostaniesz wyrownanie za czerwiec oraz przez lipiec sierpien i wrzesien. W lipcu zlozysz na nowo by dostac od pazdziernika.

Gość gość
A skoro.masz 2ke dzieci to dostaniesz 2×500. Przy zarobku 1600 na os w rodzinie( liczac tez meza) masz 400 zl takze z palcem w d dostaniesz tez rodzinne na dzieci. Tylko bedzie potrzebny meza pit za 2016 i zaswiadczenie ( chyba) o utracie dochodow. Nawet jak maz kuroniowke ma, to dostaniesz te zasilki. Bo nie przekroczysz. Jego dochod jest utracony.

Gość gość
Jesli nawet dom jest męża, to dzieci też są męza i ma obowiązak zapewnic im lokum.

Gość gość
Nic nie szkodzi ze jego jest dom, idź do sądu , dostaniesz tam wsparcie, facet ma wypad jak 2x2 . Moja koleżanka tez pozbyła sie męża z jego własnego mieszkania. Walcz nie lamentuj, walcz!