Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To w koncu mam padaczke czy nie nie mam?

Polecane posty

Gość gość

Witam , w 2014 roku mialem zemdlenie z drgawkami z przemęczenia pracowałem na zmiany, w 2015,2016 oraz 2017 nie pracowałem i nie bylo nic. W tym roku zemdlalem również z przemęczenia, ale tym razem długo siedziałem przy komputerze, podjąłem również prace ciężka na zmiany nocne, nie wysypiałem sie i tydzien temu zemdlalem, wylądowałem w szpitalu na niecały tydzień. Seria badan m.in EEG, rezonans - nie wykazał zadnych zmian padaczkowych w mózgu, badanie serca, żył szyjnych, i szereg innych nie wykazały żadnych zadnych niepokojących objawów . W szpitalu zażywałem Depakine Chrono 300 , bylo ok, ale jak przepisami mi do domu po kilku dniach zażywania tego leku , zacząłem mieć zawroty głowy tzn uczucie odpływania, sztywne palce, rozbiegane oczy. Gdy te objawy są , czuje strach, i oblewają mnie zimne poty, kilka razy budziłem sie w nocy.W szpitalu nie stwierdzili padaczki jako takiej, ale jeśli to 3 atak to to juz jest jako padaczka , tyle usłyszałem i tak mi wpisało. Inna kwestia ktora biorę pod uwagę , to częsta masturbacja, tylko nie wiem czy to akurat ma wpływ. Proszę o pomoc.

Gość gość
Prosze o pomoc, może ktoś miał podobnie jak ja