Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Długość okresu przed czterdziestką a wcześniej.

Polecane posty

Gość gość

Gdy miałam 20, 30 lat, okres trwał maks 5 dni. Teraz mam 38 lat i dziś mam okres szósty dzień i to żywą czerwoną krwią, a nie jak wcześniej na piąty dzień już było tylko brązowe plamienie. Czy z wiekiem okres nie powinien się skracać niż wydłużać? Jestem po jednym porodzie.

Gość gość
Mozliwe, ze masz jakies zaburzenia hormonalne. Moze zrób badania, a nuz masz anemie od tych długich krwawien ? Ja mam 48 lat, okres jak w zegarku co 30 dni, a trwa ze 3 dni , a 2 to juz plamienia.. Nic mi sie nie zmieniło po porodach, jedynie ból z brzucha przeszedł na krzyz..

Gość gość
Mam 37 I okres tak jak zawsze, nic się nie zmieniło. Z wiekiem niby cykl się skraca, ale czy sam okres, to niekoniecznie.

Gość gość
U mnie zmieniło się trochę tzn. teraz okres zaczyna się jak się kiedyś kończył, a ostatnie dni to żywa krew. Jeśli jesteś na bieżąco z badaniami ginekologicznymi to nie masz się czym martwić. Jeśli dawno nie robiłaś cytologii i usg to dla pewności zrób.

Gość gość
Nie bylam u lekarza już 3 lata i nie śpieszy mi się, bo mam traumę po porodzie. Wiem, nieodpowiedzialne to jest, ale nie umiem się przemóc na tą chwilę i dlatego pytam Was.

Gość gość
Ja zawsze miałam okres jak w zegarku szwajcarskim zaczynał się i kończył Max 3 dni rano się znaczynal na 3 dzien pod wieczór już było po okresie. Skończyłam 40 w grudniu i od tamtej pory mam okres co drugi miesiąc.

Gość gość
Okres zawsze miałam +-28dni i przed porodem i o porodzie a trwa 5dni nic się nie zmieniło mam41lat

Gość gość
Zawsze okres 4 dni ..okolo 40 tki okres 5 dni drugi dzien bardzo obfite . cykl bardzo rozny co 1 mc . co 6 mcy ..

Gość gość
Mam 33 lata i coraz bardziej skąpy okres z wiekiem. Kiedyś miałam bardzo obfite, a od kilku lat coraz krótsze i bardziej skąpe.