Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IzabelllaS

Zmarszczki likwidacja

Polecane posty

Gość IzabelllaS

Drogie Panie, błagam Was pomóżcie. przez kilka lat intensywnie niszczyłam twarz na solarium i na słońcu i w wieku 22 lat dorobiłam się wstrętnych zmarszczek w okolicach oczu ;( wiem, że byłam głupia, ale czasu nie cofnę i juz nigdy nie opalę twarz, nigdy. Co sądzicie o likwidacji zmarszczek toksyna botulinową http://rosamedclinic.pl/medycyna-estetyczna/likwidacja-zmarszczek-toksyna-botulinowa co mi radzicie ?

Gość gość
Z całą pewnością nie pomogą tu już żadne kremy przeciwzmarszczkowe, olejki, sera, eliksiry ani inne preparaty, które przeznaczone są do użytku domowego. Według mnie jedynym rozsądnym posunięciem będzie w tej chwili wizyta u specjalisty. Wcześniej oczywiście można się do tego przygotować i poczytać co nieco. Zachęcam do zapoznania się z asortymentem usług klinik medycyny estetycznej. Dla ułatwienia podsyłam także adres strony jednej z nich http://www.impladent-estetyczna.eu/ - proszę sprawdzić jakie zabiegi wykonuje się przy takich problemach a wtedy łatwiej będzie zdecydować się na jakieś konkretne kroki.

Gość rudarenata
Wstyd sie przyznać, bo ja raptem 5 lat jestem od ciebie starsza, ale miałam podobny problem z kurzymi łapkami... I mi pomógł bezoperacyjny lifting twarzy. Jakoś to wydało mi się mniej inwazyjne... Zresztą najlepiej idź na konsultację do specjalisty, lepiej doradzi Ci jaki zabieg będzie najlepszy. Ja polecam Centrum Zdrowej Skóry na Racławickiej mi pomogli. Trzymam kciuki żebyś i ty znalazła ukojenie:*

Gość gość
Doradź się najlepiej u dobrego lekarze medycyny estetycznej. Skąd jesteś? Ja Ci mogę polecić świetnego specjalistę - dr Migała - ale z Warszawy (Klinika Sfera). Idź od razu do specjalisty, lekarz najlepiej dobierze Ci zabiegi, które mogą pomóc. Kremy już tutaj czasu nie cofną niestety :(

Gość Alina85787889
Od kilku lat rownież borykałam się z nieestetycznymi kurzymi łapkami wokół oczu, które sprawiały ze wyglądałam na zmęczona i dużo starsza. Wkoncu postanowiłam wybrać się do kliniki Dr Legrand w Krakowie gdzie pani doktor poleciła mi ostrzykiwanie toksyna botulinowa czyli botoxem. Efekt jest bardzo naturalny, a szpecące zmarszczki wokół oczu zniknęły. Wkoncu wygladam świeżo i promiennie. Polecam, bardzo profesjonalne podejście do pacjenta.

Gość gość
Polecam botoksik :)

Gość gość
Moja mama używała tego kremu cetaphil ps lipoaktywny i wiem, że bardzo jej pomógł. On fajnie regeneruje skórę, nie uczula i nie pozostawia nieprzyjemnego zapachu. Poza tym dobrze się wchłania.

Gość gość
Ja używam liftingująco – nawilżającego kremu przeciwzmarszczkowego 40+ Bielendy z serii Lift. Jest wersja na dzień i na noc, U mnie sprawdza się super. Miałam już wrażenie delikatnych zmarszczek - jestem po 30 stce i kupiłam go. Mam wrażenie, że się wypełniły i są mniej widoczne.

Gość Marianna Veber
A nie myślałaś właśnie o jakimś zabiegu wypełniającym zmarszczki? Może to by było lepsze rozwiązanie ? Tylko też jak masz je wypełniać, to zapytaj się lekarza jakich preparatów używa. Generalnie powinnaś na to zwrócić uwagę. Mi np lekarz dał 3 do wyboru. Każdy z nich został opisany przez lekarza bym wybrała. U mnie padło na preparat Restylane. A co mnie jeszcze utwierdziło w mojej decyzji to bardzo dobre opinie w internecie ;) Właściwie to jest to bardzo bezpieczny preparat i ma najszersza gamę produktów w zakresie wypełniaczy ;)

Gość gość
Ja mogę polecić zabieg Easy Lift. Efekty podobne jak przy zwykłym liftingu, ale nie trzeba się kroić :) jestem już trochę po zabiegu i widzę, że twarz jest zdecydowanie gładsza i młodsza ;) dr Strzałkowski, który robi w Polce te zabiegi profesjonalny bardzo, polecam iść na konsultację jak ktoś się zastanawia :)

Gość gość
Jeżeli myślisz o zabiegach medycyny estetycznej to warto skorzystać z usług gabinetu urody w Poznaniu. W gabinecie www.klinikiziemlewski.pl można wykonać praktyczne wszystkie zabiegi na ciało w dobrej cenie.

Gość gość
2018.09.28 Gdzie mogę iść na taką konsultację do pana doktora?

Gość kowcunEla
Witam! do cery z niedoskonałościami (zmarszczki, zaczerwieniania, suchość, witkość) polecam urządzenie nie tylko liftingujące które na mnie niesamowicie zadzaiało. Wcześniej tego nie znałam, dlatego teraz z każdym się tym dzielę. Amelialine.pl

Gość bubabba
Jak ktoś z okolic Łodzi to polecam Dermed i dr Dorotę Żukowską, dzięki niej pozbyłam się zmarszczek na czole. zastanawiam się jeszcze nad plastyka powiek no bo latka robią swoje, mam wiecznie sińce pod oczami...czas robi swoje. A kremy tak jak i na zmarszczki- pomagają średnio. Lepiej wykonać taki zabieg i mieć spokój na jakiś czas

Gość gość
Miałam podobny problem. Ogólnie jak byłam młodsza rzadko kiedy używałam kremów itd, pod oczy to już w ogóle, człowiek młody nie myśli co będze za te x lat. Jakiś czas temu jak popatrzyłam na siebie w lustrze bez makijażu rano w świetle dziennym załamałam się, mam 40 lat, a wyglądam na jakieś 50. Kremy mi już nie pomogą. Zapisałam się na zabieg Laser Max 1540 do Kliniki Krajewski, znam ta klinikę bo kiedyś usuwałam tam tatuaż. Po zabiegu 3 dni musiałam odpoczywać, ale efekt jest tego warty, wyglądam na swój wiek w końcu :) a nawet trochę młodziej. Medycyna estetyczna jest po to żeby korzystać także czemu sobie nie pomóc ;)

Gość gość
Przepraszam, że dopiero odpisuję, ale miałam trochę na głowie. Pan dr Strzałkowski przyjmuje na konsultacje tutaj w klinice: https://pielegnacjaurody.pl.