Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja corka nie jest lubiana przez inne dzieci

Polecane posty

Gość gość
gość 2018.06.15 Nie jetem Autorką. Czy mogłabyś mi polecić aikido w Krakowie, najlepiej okolice Prokocimia, Bierżanowa? Dziękuję :)

Gość ja autorkkaka
moja corka chodzila na karate ale krotko chyba z 4 miesiace ale zrezygnowala bo jej sie nie podobalo. woli taniec i plywanie.chociaz juz teraz tylko taniec zostal.

Gość gość
Teraz latem chodz z nia na plywanie, to wspanialy pro-zdrowotny sport, ktory mozna uprawiac do poznej starosci samemu albo w grupie przyjaciol, tak urzadzac imieniny czy urodziny, na plywalni.

Gość gość
Ktoś tutaj napisał: dzieciaki wyczują każdą słabość, a jak wyczują, to te bardziej wredne wykorzystają. Pod tym względem jest gorzej jak u dorosłych i nie ma zmiłuj się. Nie ma innej drogi: wspieraj córkę w poczuciu własnej wartości i ...godności. Jeżeli wszędzie, w szkole i poza nią jest ten problem, to znaczy, ze coś jest na rzeczy. Może psycholog? poważnie mówię. Córki mojej znajomej nikt nie lubił, mało tego, jeszcze jej na złość robili, na kolonii np zupełnie nowe koleżanki wkładały jej śmieci pod poduszkę. I pani psycholog poradziła: "Zrób im to samo" . Zrobiła. Po tym zajściu zaczęły ją ...szanować. Zobaczyły że ma charakter i że nie jest ofiarą.