Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Leci mecz Hiszpania Portugalia.... ależ ten RONALDO jest przystojny!!

Polecane posty

Gość gość

J. W 100% mój gust! :P

Gość gość
A w moim typie jest Boruc i Fabiański :-P!!!

Gość gość
Obrzydliwy, jak mówi mój syn kibicujacy Barcelonie nażelowany debil.

Gość gość
20:10 to masz inteligentnego syna :o nieźle go wychowałaś. Ronaldo jest przystojny to fakt, ale to ten b. dobry człowiek, który robi dużo dobrego. Oglądałam film dokumentalny o a jego poczynaniach. Byłam w szoku jak dużo działa harytatywnie ten "debil" Podziwiam go... :)

Gość gość
Nawet tatuażu nie ma ani jednego, bo jest honorowym dawcą krwi. Może i laluś, może i nie, ale faktycznie dobry facet.

Gość gość
20:18 za to ty jesteś inteligentna „harytatywnie” nie mam pytań

Gość gość
Nie do końca w moim guście, ale wzbudza we mnie sympatię. Wydaje mi się spoko człowiekiem.

Gość gość
dziś 20:18 za to ty jesteś inteligentna „harytatywnie” nie mam pytań x "charytatywnie" przez "h" jeszcze nikomu życia nie uratowało, a krew dawcy już tak.

Gość gość
Najlepsze są jego „kupione” dzieci które urodziła mu surogatka. Nie wiem czy to normalne

Gość gość
Normalnie go wychowałam, jest piłkarzem i widzi co Ronlado wyczynia na boisku. Płacze, wymusza faule w polu karnym. Panienka a nie piłkarz. Znasz się troche na piłce czy tylko wzdychasz do piłkarzy?

Gość gość
przecież to konus ma 160cm wzrostu :O

Gość gość
Ronaldo fajny :-)

Gość gość
Działalność charytatywna odlicza od podatku tempa strzało. A już mu groza kary za oszustwa podatkowe

Gość gość
Już nie grożą, skazali go na karę pozbawienia wolności w zawieszeniu i musi zapłacić wiele milionów euro kary. Chyba sam poddał się karze. Rzeczywiście kryształowy charakter.

Gość gość
dziś x Jak mu udowodnią, to się pomartwi. Messi nie płacze.

Gość gość
Mnie on nie jara ale widze ze jest atrakcyjny. Ma super cialo:-P

Gość gość
To nie Ronaldo tylko Nejmar

Gość gość
Już biedulek zaczyna płakać. Talent ma ale zero charakteru. Zaczynają przegrywać i już swoje gierki zaczyna.

Gość gość
Dobry człowiek? Bo oddaje okruchy że swojego stołu? Ten dobry człowiek kupił sobie dzieci, sprowadził je na świat dla swojego kaprysu, za pieniądze. Odebrał im na starcie miłość matki, potraktował jak kolejne drogie zabawki. Może dobrze kopie piłkę, ale moralność, etyka i człowieczeństwo są mu obce.

Gość gość
20:10 powinnas się wstydzić za syna ale cóż sama nie grzrszysz kultura to czego wymagać od twoich dzieci? :-O

Gość gość
Dla mnie pizdus-plastus z wyglądu. I te jego himery i miny jak mu nie idzie. Obrzydliwy.

Gość gość
Przeciez on działa charytatywnie bo mu mówią co i jak ma robić żebyście go lubili ... sam na to by nie wpadł ;)

Gość gość
Skąd wiesz jaka jestem i jakie są moje dzieci?Akurat mój syn jeździ na turnieje międzynarodowe i widział takie zachowania seniorów, że nie uwierzyłabys. Ktoś kto kupuje dzieci, nie płaci podatków będąc milionerem, nie jest normalny. Lepiej zapłacić 1000000 euro podatków czy 28000000 euro grzywny? Kto tak robi? Odpowiedz sobie sama.

Gość gość
dziś I też się takich scen nauczy, bo to część przedstawienia :P

Gość gość
Nie, on ma swój honor. Czy Ramos, Iniesta, a wcześniej Figo lub del Pierro takie cuda wyczyniali? Nie, to są prawdziwi mężczyźni,a nie płaczki jak Ronaldo. Football to męska gra.

Gość gość
Ronaldo nigdy nie był i nie jest w moim typie, ale talentu, daru do gry w piłkę nie można mu odmówić. Nie wiadomo też, ile prawdy jest w tym, że miał trudne dzieciństwo. Bo jeśli takie było, to, gdyby porozmawiać z nim w cztery oczy, bez kamer, bez całej tej otoczki, szybko wyszłoby, jaki ma stosunek do innych ludzi, obojętnie, czy bogatych, czy biednych. Tragiczna, bolesna przeszłość wyrabia w człowieku empatię, wrażliwość, dobro, a tego nie da się kupić za żadne pieniądze, ani nauczyć... Generalnie - on jest jednym z najpopularniejszych osobowości świata, a to "psuje", ale nie niszczy wszystkiego, tak mi się wydaje. Jestem bardzo ciekawa, jak zachowywałby się w stosunku do każdego z nas, podczas zwykłej, normalnej rozmowy na byle jaki temat. Minuta jego zachowania, słów, mimiki - i wie się, z kim ma się do czynienia, obojętnie od milionów dolarów na koncie. To się wyczuwa. Każdy z nas posiada taki "czujnik". Wyglądem mnie nie kusi wcale, ale ma świetną technikę gry. Widać, że urodził się z piłką przy nodze.

Gość gość
strasznie zapusty człowiek :( ja dla mnie to on powinien siedzieć,

Gość gość
Piłka to nie przedstawienie. To pot, ból, łzy wściekłości. Tylko panienki z mentalnością blond niuniek myślą, że to przedstawienie. Jeżdżą takie panny na mecze i się mizdżą do chłopaków, myśląc, że w przyszłości na miano Wag's zasłużą.

Gość gość
O, już widać sączące się negatywne emocje prawdziwych kibicek. Nie dla mnie. Dobrego wieczoru :)

Gość gość
Lepszy Ronaldo i surogatka niż te puste WAGiny.