Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam chłopaka a pociąga mnie inny ...

Polecane posty

Gość gość

W skrócie sprawa wygląda tak ... mam 24 lata i od dwóch lat jestem w związku z cudownym facetem, kocham go tego jestem pewna myślimy o zareczynach, ale ostatnio mamy jakiś kryzys , nie układa się tak jak powinno głównie przez rozlake (on dostał dobra ofertę na 3 miesiace za granicą ja studiuje i pracuje więc nie mogłam z nim jechać ) wrócił i coś nie jest tak ... za to w pracy pojawia się ktoś, młodszy ode mnie 2 lata więc na początku kiedy pokazywał że jest zainteresowany to troszkę mnie to bawiło ale dorabiam w sklepie calodobowym gdzie on bywa codziennie głupia wymiana zdań o okazuje się że jest mega inteligentna młoda ambitna osoba z świetnym poczuciem humoru i nie boi się wyzwań ... za które chyba sobie mnie postawił ... potrafi mi pomóc, dba o moje bezpieczeństwo kiedy ktoś jest nachalny czy agresywny , podoba mi się to A to mi się właśnie nie podoba ... sprawa postawiona jest jasno ja mam mężczyznę on jest za młody, swojemu chłopakowi też powiedziałam o wątpliwościach mówi że rozumie że poprostu to nie było że może do wątpliwości związane z zareczynami i przeprowadzka ... może tak jest, tylko ja się łapie że zaczęłam się bardziej przykładać do wyglądu w pracy , dłużej się maluje układam włosy ... A to również mi się nie podoba .. ja wiem że to zwykle pożądanie że to minie że to z moim mnie łączy wyjątkową więź... pytanie tylko kiedy

Gość gość
Jeśli cos się popsulo po jego przyjeździe zza granicy to mógł kogoś tam poznać i teraz ro ukrywa...lepiej sprawdź jego telefon, poczytaj smsy, rozmowy na fb, możesz się zdziwić. Wiesz, jak wielu facetów zdradza, a tym bardziej za granica? Chyba lepiej wiedzieć Już teraz to dylemat sam się rozwiąże jeśli on ma cos na sumieniu i będziesz mogła się skupić na tym drugim facecie. Bo Ty możesz w nieskończoność zadreczac się i zastanawiać którego wybrać a Twój chłopak może od dawna posuwać inna...