Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznam kobietę inteligentną

Polecane posty

Gość gość

Poznam kobietę inteligentną do rozmowy.

Gość gość
Jakie będę miała korzyści z rozmowy z Tobą? Chyba nie przypuszczasz, że poświęcę czas na paplaninę z nieznajomym mi anonimem z Kafeterii, nie mając niczego w zamian dla siebie ;)

Gość gość
na kafe takich nie ma

Gość gość
11:19 Mów za siebie :D:D:D

Gość gość
A gdzie szukasz?

Gość gość
11.21 a są??? Pokaż mi choć jedną to uwierzę

Gość gość
gość dziś Jakie będę miała korzyści z rozmowy z Tobą? Chyba nie przypuszczasz, że poświęcę czas na paplaninę z nieznajomym mi anonimem z Kafeterii, nie mając niczego w zamian dla siebie oczko.gif DZIĘKUJĘ Z NIE INTELIGENTNĄ NIE ROZMAWIAM. gość dziś A gdzie szukasz? NA KAFE,

Gość gość
gość dziś Uznałeś kogoś za nieinteligentnego tylko dlatego, że nie chce tracić czasu na debila z sieci, który ma jakieś idiotyczne zachcianki? :D ja bym oceniła, że wręcz przeciwnie - jest cholernie inteligentny i rozsądny Ty idź gadać sobie na jakimś forum o tematyce, która cie interesuje, złamasie, i nie absorbuj swoją beznadziejną osobą wartościowych kobiet :D

Gość gość
Jest jeszcze jeden temat/ ile zalozonych jest tych tematow autorze? Nie lubie tak latac po kafe/

Gość gość
11:36 autor jest idiotą i nie potrafi się zdecydować, w ilu działach i wątkach chce się produkować. Albo nie wie, jak działa forum i nie potrafi się zachować, albo ma problemy psychiczne... jak najdalej od takiego

Gość gość
gość dziś Uznałeś kogoś za nieinteligentnego tylko dlatego, że nie chce tracić czasu na debila z sieci, który ma jakieś idiotyczne zachcianki? smiech.gif ja bym oceniła, że wręcz przeciwnie - jest cholernie inteligentny i rozsądny Ty idź gadać sobie na jakimś forum o tematyce, która cie interesuje, złamasie, i nie absorbuj swoją beznadziejną osobą wartościowych kobiet smiech.gif JAK WIDAĆ PO TREŚCI POSTA ZWŁASZCZA DWIE OSTATNIE LINIJK MOJA OCENA PO PIERWSZYM POŚCIE BYŁA CAŁKOWICIE TRAFNA. gość dziś Jest jeszcze jeden temat/ ile zalozonych jest tych tematow autorze? Nie lubie tak latac po kafe/ CHOĆ TEMATÓW JEST DUŻO MYŚLĘ ŻE BĘDZIE TRUDNO ZNALEŹĆ KOBIETĘ DO ROZMOWY. Nie chodzi mi o kobietę, która uważa się za inteligentną, ale która jest.