Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu faceci tacy sa?

Polecane posty

Gość gość

Nie grzesze uroda ,ale charakter mam w porzadku .Jestem mila ,pomocna ,sympatyczna i staram sie byc zawsze usmiechnieta i pewna siebie .Mam sporo kolezanek i jestem przez nie lubiana.Faceci z mojej pracy albo olewaja mnie i to tak totalnie (do takiego stopnia ze na ulicy udaja ze mnie nie widza i powiedza hej dopiero jak pierwsza powiem i tyle i nawet nie pogadaja ) albo traktuja jak gowno i plotkuja o mnoe tal zebym slyszala,daja iluzje ze jestem brzydka a ladne adoruja.Nie chce zeby mnie adorowali czy cos no ale kurde ,czy z tego wzgledu ze jestem brzydka nie moga miec mnie koleznke albo chcoiaz miec szacunek .

Gość Bast85xx
Moja odpowiedź to, zacznij flirtować, jak dojdziesz w tym do wprawy to sądzę że wygląd Twój nie będzie miał znaczenia. Inna sprawa to taka, że ludzie mają róźne gusta, i nie jesteś w stanie wszystkich facetów oczarować, wiem bo mam podobnie chociaż jestem facetem, ale odpowiednie podejście i flirt zmienia wiele :)

Gość gość
nie tacy juz sa oni nie mają duchowosci, oni tlyko chca łądne wybzykac i się chwlaic jak trofeum a od brzydkich z daleka, bo co inne samce alfa na to powiedzą. faceci baaaaaaaardzo myślą stadnie i martwią się opinią grupy.

Gość gość
Zle mnie zrozumualas .Nie oczekuje zeby mnie podrywali .Ja chce zeby traktowali mnie z szacunkiem tylko i wylacznie bo zaaluzylam sobie na to .

Gość gość
Nie zrozumiales ,moj blad

Gość gość
16.10 no chyba masz racje .Uwazaja ze dla brzydkiem nie mozna byc milym i traktowac normalnie z szacunkiem jak czlowieka ,bo paszteciara jeszcze pomysli ze owa dziewczyna sie jeszcze zauroczy i przyczepi xd no i co powiedza kumple .Moga sie smiac i sugerowac ze owy chlopak leci na brzydule .Wiec do takiej lepoej nie podchodzic

Gość Bast85xx
Tego nie możesz od nikogo wymagać, możesz jedynie z tym walczyć lub to zignorować. Dziwi mnie to że to ludzie z pracy, gdzie powinni reprezentować już coś sobą. Myślę że po prostu źle trafiłaś znajdzie się ktoś kto będzie traktował Cię jak koleżankę, lub przyjaciółkę. Faceci często patrzą tylko na urodę ale są to osobniki na poziomie mułu bagiennego, zresztą cała masa kobiet także jest na tym poziomie Z doświadczenia wiem że z bardzo ładnymi to nie ma o czym rozmawiać a ja cenię sobie fajna rozmowę.

Gość gość
Bast nie oszukujmy sie ,ze gdybym byla laleczka to pewnie traktowalliby mnie dobrze.Ba podrywaliby ,adorowali ,zapraszali na imprezy i wogole .Z twarza slicznotki moglabym nawet byc wredna ,arogancka a i tak wchodzilby w tylek .Tacy sa faceci xd

Gość prawi 124
brzydkie dziewczyny mają trudniej, ale to nie oznacza, że ktoś ma prawo się nad nimi znęcać

Gość gość
Mi tam nie przeszkadza, jak dziewczyna czy kobieta zbytnio nie grzeszy urodą. Staram się zawsze traktować takie kobiety, dziewczyny po ludzku. W innym przypadku to trochę prymitywne.

Gość gość
Przecież faceci sami są brzydcy tym bardziej Polacy

Gość gość
No wlasnie.Polacy zazwyczaj nie grzesza uroda a co do kobiet sa wymagajcy

Gość gość
Dlatego mnie to dziwi, ze oni w ogóle jeszcze maja czelność wymagać bądź kogoś poznać ze względu na wyglad

Gość gość
To tak samo jak kobiety brzydali, przeciętniaków olewają traktują jak gówno, a przystojniaków adorują.

Gość prawi 124
mówi się twoi znajomi , a nie Polacy .. Polaków jest miiony i nie ma sensu ich w to mieszać .. Tzn w twoje problemy

Gość Bast85xx
Jak widać głosy oburzonych kobiet tutaj się pojawiły, to rozumiem że te które piszą że Polacy są brzydcy mają nie Polaków dobre :) wracając do tematu, jak już pisałem nie przejmuj się takimi osobami, inna sprawa ja nigdy z ludźmi z pracy nie utrzymuję kontaktów prywatnie. To że jesteś mniej atrakcyjna nie czyni Cię wyrzutkiem, proponuję Ci odwiedzić strony takie jak badoo, czy tinder (tak tam na prawdę można poznać normalne osoby, trzeba tylko dobrze przebierać i odrzucać chwast ), może uda Ci sie spotkać tam kogoś kto będzie sie chciał z Tobą przyjaźnić, a mułem bagiennym nie zawracaj sobie głowy, uroda przemija mądrość i charakter pozostają nie zmienne.

Gość gość
Ja w nic Polaków nie mieszam nawet nie mam z nimi problemów. Tylko stwierdzam fakt, ze przystojni nie są ani seksowni.

Gość gość
A Polki to są seksowne i ładne?

Gość gość
Mnie tez Polacy nie podniecają Wole Niemców i Skandynawów :classic_cool: ❤️

Gość Bast85xx
Niestety mamy społeczeńśtwo takie jakie mamy, i każdy ma jakieś wymogi, nawet Ty gość. Są ludzie którzy nie będą Cie oceniać za to jak wyglądasz ale trzeba dobrze szukać :) Nic nigdy łatwo nie przychodzi

Gość gość
Zauwazylam ze Polacy zazwyczaj sa tacy wredni i chamscy.

Gość Bast85xx
Większość Polek jest seksowna i ładna, ale jak tylko dojdzie do rozwarcia otworu gębowego i zaczną mądrości produkować to chce się jak najdalej uciec. To samo jest z facetami żeby być obiektywnym

Gość gość
90% Polek wygląda jak gówno koło ładnej to one nigdy nie stały

Gość gość
Czemu uwazasz ze Polki brzydkie?wlasnie sa ladne .Porownaj sobie z Angli czy z Niemiec czy ogolnie innych krajow .

Gość Taka jedna 29
gość dziś - no niestety faceci tacy są. Atrakcyjnym dla nich lasiom to w tyłki by wleźli, a nieatrakcyjnych nie zauważają albo wręcz z nich szydzą. U mnie w pracy jest też taka grupa "dżentelmenów", którzy kilka współpracownic adorują (nawet jak te są wyniosłe czy wredne) a inne (w tym mnie) mają gdzieś. Najlepszy jest przyjemniaczek, który włazi w de, komplementuje i czyni niedwuznaczne aluzje wolnej koleżance, a sam od jakiegoś czasu jest żonkosiem i tatusiem. Rzygać się chce jak się to widzi i słyszy, ale to są właśnie uroki pracowania na ołpen spejsie.

Gość gość
Kurcze ,chyba musze dac sobie spokoj i sie nie przejmowac.Mam bardzo fajne kolezanki mam i przyjaciolke a wiec cale szczescie mam z kim wychodzic i spedzac czas a to juz duzo .Mam prace w ktorej dobrze mi idzie .Troche smutno ze faceci tacy sa no ale trudno .Mysle ze faceta jaliegoa wartosciowego znajde a kolegow nie potrzebuje .Bede miec pewnosc ze trafilam na kogos kto kocha mnie a nie moja figure czy ladna buzke .Moja przyjaciolka jest ladna i woele razy miala zlamanne serce bo im chodzilo tylko o seks .

Gość gość
Nie są ładne i nigdy nie były